Εγώ , είμαι με τον Βουκεφάλα!!!
ΟΛΑ !Ναι! Όλα…, μα όλα τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει… ’’Όλα;’’, με ερώτησε πριν από λίγες μέρες ένας καλός μου φίλος …’’Ναι! Γιατί;’’ Είπα  και γεμάτος απορία περίμενα την απάντηση του …, στην απάντησή μου !... ‘’Ίσως να πέρασε στα… ψιλά η είδηση , ότι ένας οίκος… εποχής, είναι χορηγός σε ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας…’’, μου είπε ο φίλος μου , πιστεύοντας ότι με …τάπωσε!!!’’Το ξέρω…’’ του είπα!’’…Είναι μάλιστα , ο βασικός χορηγός της ομάδας ‘’Βουκεφάλας’’ της Λάρισας…’’, πρόσθεσα με… υπερηφάνεια!!!
 
Τώρα! Το γεγονός αυτό δείχνει την …φτώχεια που έχει φέρει…, που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση !...Μια οικονομική κρίση που-δυστυχώς-ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ , ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!...Πότε , δηλαδή , ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ !!! Έτσι και με δεδομένα όλα αυτά , ανέλαβαν και αναλαμβάνουν ‘’ως χορηγοί…’’, γραφεία τελετών ‘’, ‘’οίκοι ανοχής ‘’και ‘’επιχειρήσεις  εσωρούχων ‘’!!!Το… στριγγάκι ‘’ένα κορδόνι’’ φιγουράρει στις φανέλες των ποδοσφαιριστών! Με την ευκαιρία να σας …αποκαλύψω πως, στις φανέλες του ‘’Βουκεφάλα’’ διαβάζουμε :’’Οίκος  εποχής (είναι …μπανάλ το ανοχής !...)ΣΟΥΛΑ …’’ Μάλιστα στην πρεμιέρα του τοπικού πρωταθλήματος (ο Βουκεφάλας είναι στην Α κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος …)όπου και παρουσιάστηκε , η χορηγός ήταν εκεί και όλα τα κορίτσια της Σούλας!...Του ‘’οίκου εποχής …’’, καλύτερα!...Και ΟΛΟΙ καταλαβαίνουμε το τι έγινε στο γήπεδο !ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΜΕΝΑ …ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ! Και γιατί άλλωστε να είχαν …ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ !...Όλο το …ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ‘’ΕΠΑΙΖΑΝ –ΜΟΝΟ –ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ‘’!...Οι άλλοι , ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ…ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ!...
Εν τω μεταξύ , θα πρέπει να υπογραμμίσω πως , ο συγκεκριμένος ‘’οίκος’’, έχει διαφημιστεί από όλα τα ΜΜΕ, από όλα τα ΜΜΕ , επειδή πρόκειται για μια ‘’υπερσύγχρονη επιχείρηση…’’!...Πρόσφατα είχε αφιέρωμα στον ‘’οίκον ‘’αυτόν και στην ομάδα( Βουκεφάλας)που είναι χορηγός το CNN και άλλα μεγάλα δίκτυα!!!Είχαν στείλει δημοσιογράφους με κάμερα και σε ‘’ζωντανή σύνδεση’’, μετέδωσαν με κάθε λεπτομέρεια , ‘’το γεγονός αυτό…’’!!!Α, το άλλο που το… πάτε! Τα εγκαίνια του ‘’οίκου’’ τα έκανε  η Τζούλια Αλεξανδράτου , παρουσία περισσοτέρων από 3.000 ατόμων!!!Τα κορίτσια του ‘’οίκου’’ έκαναν και φωτογράφιση για το ημερολόγιο της ομάδας, φορώντας ΜΟΝΟ την αθλητική φανέλα , το χρώμα της οποίας είναι ΡΟΖ!...Το πιο σπουδαίο , πάντως είναι ότι η κ. Σούλα σε κάθε νίκη της ομάδας , δίνει πριμ που είναι (για όλους τους ποδοσφαιριστές …)η δωρεάν επίσκεψη στον οίκο!!!!Και βεβαίως , ‘’τα καλύτερα έρχονται…’’!!!!Όχι παίζουμε !...Εγώ , πάντως , είμαι με τον Βουκεφάλα !!!

ΣΗΜ.ΣΥΝΤ. Και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΧΑΛΚΙΔΟΣ έχει ως χορηγό ένα μεγάλο οίκο ανοχής στη περιοχή του !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου