Μαντάμ Σούλα, η χορηγός!!!


-       Καλημέρα σας μαντάμ..!
-       Καλημέρα!
-       Τι κάνετε;
-       Καλάαα… (εδώ δείχνει την αμηχανία της, αλλά και την απορία της..!)
-       Αλήθεια, πώς πάνε οι δουλειές;
-       !... (Η μαντάμ δεν απαντά και… “ψάχνει να βρει…, ή να καταλάβει ποιος είναι..!)
-       Οι δουλειές, λέω, πώς πάνε;
-       Δεν σας… κατάλαβα; (λέει με… ερευνητικό ύφος..!)
-       Πάνε καλά οι δουλειές; Απαντήστε μου! Δεν είμαι… εφοριακός!!!
-       Χμ..! Και τότε ποιος είστε;
-       Είμαι ο Πρόεδρος του Συλλόγου… (λέει το όνομα του Συλλόγου..!)
-       Και τι ζητάτε από εμένα;
-       Να…, έλεγα…, μήπως…
-       ΠΕΙΤΕ μου “καθαρά και ξάστερα” τι θέλετε! Δεν έχω πολύ ώρα στη διάθεσή μου…
-       Εντάξει μαντάμ. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα! Λοιπόν μπορείτε να γίνετε χορηγός μας; Αχ.., το’ πα και… ηρέμησα!!!
-       Στείλτε μου με έγγραφό σας τι ακριβώς θέλετε… Εντάξει;
-       …Σας ευχαριστούμε μαντάμ…





  Αυτός…, ή περίπου αυτός, ήταν ο τηλεφωνικός διάλογος του προέδρου ενός Συλλόγου και της “μαντάμ Σούλας”, της προέδρου του “οίκου εποχής” , στη Λάρισα! Εδώ, να σας υπενθυμίσω, πως η “μαντάμ Σούλα”, είναι χορηγός (έχουμε σχολιάσει, πριν από λίγες ημέρες το γεγονός αυτό…) της ποδοσφαιρικής ομάδας Βουκεφάλας” που ανήκει στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος, στην όμορφη Λάρισα! Ο πρόεδρος του Συλλόγου (στη συνέχεια θα σας αποκαλύψουμε ποιου Συλλόγου κλπ…), έστειλε το έγγραφο και υπέγραψε Με τιμή” τάδε!!!
  Η μαντάμ Σούλα”, αφού διάβασε με προσοχή το έγγραφο, έγραψε ΝΑΙ” (επάνω δεξιά) και το… μονόγραψε!!! Η απόφαση είχε παρθεί! Ναι, ο “οίκος εποχής”, θα ήταν χορηγός! Και έστειλε την απάντησή της στον πρόεδρο. “Με χαρά αποδεχόμαστε την πρότασή σας κλπ… κλπ!!! Υπογραφή: Μαντάμ Σούλα, πρόεδρος!!!
  Τώρα! Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου (σε κάποια περιοχή! Δεν πρέπει να την… μαρτυρήσουμε!!!) της Πάτρας, εισέπραξε επιταγή 3.000 €” που έστειλε η χορηγός “μαντάμ Σούλα”, ύστερα από λίγες ημέρες…! Με τα χρήματα αυτά ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου, εκεί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, αγόρασε πετρέλαιο…, πετρέλαιο θέρμανσης κι έτσι τα παιδάκια τουλάχιστον, ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ!!! Να σας πω ότι ο πρόεδρος του Συλλόγου, δημόσια ευχαρίστησε τη “μαντάμ Σούλα” και την κάλεσε μάλιστα να “επισκεφθεί” την Πάτρα!!!
  Κατά τα φαινόμενα, ΟΛΟΙ (στο μέλλον) θα χρειαστούμε κάποια “μαντάμ Σούλα”, να γίνει χορηγός, προκειμένου να την… βγάλουμε! Διαφορετικά τα πράγματα είναι πολύ… σκούρα!!! Δύσκολοι καιροί για… πρίγκιπες, βλέπετε!!! Και πάντοτε χρειάζεται μια… “μαντάμ Σούλα”, με έναν “οίκο εποχής”, που θα κάνει “χρυσές δουλειές”!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου