Μια βαθειά ανάσα!!!
Την πήραμε !...Την πήραμε !...Την δόση παιδιά !....Την δόση!...Μην πάει το μυαλό σας σε… ’’κάτι άλλο’’!!!Έτσι ;Αυτό αφήστε το στο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ , τον Πέτρο Τατσόπουλο , ο οποίος , όπως είπε έχει … ’’πηδήξει’’ την ‘’μισή Αθήνα…’’!!! Με ‘’τα λόγια ο Πέτρος χτίζει ανώγεια και κατώγεια…’’, όπως πολύ σοφά λέει πάντοτε , ο Ελληνικός λαός!!!Όμως το θέμα μας δεν είναι αυτό !...Άλλωστε ο Πετράν , πήρε την απάντησή του , ιδιαίτερα από τις γυναίκες !..Και ξέρετε ‘’τι σημαίνει να σου κάνουν πλάκα οι γκόμενες !...’’!!!Έχω άδικο ;Όχι ;Ωραία !...Να υπογραμμίσω όμως αυτό που μου είπαν οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι του ‘’Κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ…’’ οι οποίοι έχουν , ‘’αγοράσει … τσίγκινα’’(ναι …,ναι διαβάσατε σωστά , ‘’τσίγκινα…’’!!!)σωβρακάκια και βρακάκια (οι κοπέλες!!!), γιατί δεν ξέρουν τι μπορεί να γίνει , όταν βρεθούν τετ-α-τετ με τον (φίλο , κατά τα άλλα .Είμαστε για κάποια χρόνια μαζί στην ΕΡΤ , εκεί πάνω στην Αγία Παρασκευή!...) Πέτρο…’’!!!Καταλαβαίνετε έτσι ;



Τώρα!
Τα …’’πήραμε ‘’, λοιπόν , τα 43,7 δισεκατομμύρια ευρώ !Το EUROGROUP , είπε ΝΑΙ ! Ο Πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς , ευτυχισμένος …,πιο σωστά ικανοποιημένος , αλλά φανερά κουρασμένος , δήλωσε μεταξύ άλλων πως ,’’…ξεκινάει μια καινούργια μέρα για όλους τους Έλληνες …’’!!!Προσωπικά το εύχομαι !Εύχομαι να είναι αυτό καλό ‘’για όλους τους  Έλληνες …’’, ιδιαίτερα για τα παιδιά μας και φυσικά για τα εγγόνια μας!...Για το μέλλον δηλαδή αυτής της χώρας!...Γιατί τα παιδιά μας και κυρίως τα εγγόνια μας είναι ‘’οι κολώνες …,τα θεμέλια μιας νέας Ελλάδος που δυστυχώς ‘’ξεκινάει’’ την πορεία της ‘’φορτωμένη’’ με χιλιάδες προβλήματα …’’!!!!! Προβλήματα , για τα οποία ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ !!!Είναι γεγονός (δεν χωρά καμιά αμφισβήτηση …)πως τους παραδίδομε μια χώρα …μια πατρίδα ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ !!! Γεμάτη προβλήματα , για τα οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ!!
Όποιος έχει αντίρρηση , μπορεί να το σχολιάσει και με ‘’ντοκουμέντα’’ να προτείνει την δική του λύση!!!Περιμένω !...
Η παρούσα σελίδα είναι ‘’ανοιχτή σε διάλογο …’’!!! Περιμένω λοιπόν τον δικό σου σχολιασμό …Σήμερα , δεν θα …μπω στη διαδικασία της κριτικής των οποίων δηλώσεων της αντιπολίτευσης …Αυτή (η αντιπολίτευση …)’’άλλα περίμενε!...Ούτε , θα απαντήσω σε εκείνον που κάθε μεσημέρι από τη τηλεόραση ‘’ρίχνει ανάθεμα ‘’στην Κυβέρνηση και σε όλους τους άλλους , λέγοντας εκείνο το γνωστό , ‘’εγώ (!)το είχα πει , από τότε …,το 1999…,ή το 2011…,κλπ…,κλπ’’!!!Οι… ’’προφήτες’’ Μετά Χριστό , είναι ξεπερασμένοι! Η κάνω λάθος ;Ωραία!!!
Να… έρθει λοιπόν με το καλό η πρώτη δόση …’’μαμούθ’’(στο πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου …)των περίπου 34,4 δισεκατομμυρίων ευρώ και ύστερα θα έχουμε την ευκαιρία για κριτική και… ’’αφορισμούς ‘’!!! Σήμερα ας πάρουμε μια… βαθειά ανάσα !!! Την χρειαζόμαστε όλοι !!! Οι …’’γκρίνιες ‘’,από …αύριο !!!!’’Ταμάμ…’’; Γελάτε ;Και καλά κάνετε!...Εντάξει λοιπόν.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου