Άλλα εμείς είχαμε πιστέψει

 
Αλήθεια! Αλήθεια, τι έγιναν οι… Αγανακτισμένοι; Πού πήγαν; Γιατί… εξαφανίστηκαν; Τι συμβαίνει; Τι έγινε; Δεν πρέπει κάποιος ή κάποιοι να δώσουν…, ή πιο σωστά να απαντήσουν σε αυτά τα ερωτήματα; ΠΡΕΠΕΙ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΤΕ (πριν λίγο καιρό δηλαδή…) ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ… “ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ” ΤΩΝ “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 9άντε να μη γράψω τι… Όλοι το καταλαβαίνουμε…)… ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; Μάλλον ΟΧΙ!!! Όχι γιατί, όπως πολλοί, από τους “αγανακτισμένους” ισχυρίζονται ΕΙΝΑΙ… ΚΟΤΕΣ!!!!! Προσωπικά, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!! Ίσως όμως αυτό είναι – δυστυχώς – Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
 


 


Θυμάμαι που ΟΛΟΙ – ΤΟΤΕ – ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ..! Λογαριάζαμε όμως… “χωρίς τον ξενοδόχο…”!!! Γιατί αυτό αποδείχθηκε στη συνέχεια…! Κρίμα!!! Πέρασε, που λέτε, ένας χρόνος από τις ΤΟΤΕ συγκεντρώσεις..! Από την περίοδο εκείνη που οι πλατείες σε ολόκληρη την Ελλάδα, ήταν γεμάτες από… “αγανακτισμένους”!!! Και φυσικά την πρώτη θέση κρατούσε η Πλατεία Συντάγματος…! Έξω από το Κοινοβούλιο..! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα απλωμένα… “ανοιχτά” χέρια και εκείνο το… περιβόητο: “…Να καεί το… μπουρδέλο η Βουλή..!”, που όλοι μαζί φώναζαν!!! Η Βουλή…, για την ακρίβεια, “…το μπουρδέλο η Βουλή…” (έτσι φώναζαν οι… “αγανακτισμένοι”…), ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ… “ΨΗΝΕΙ…”!!!!!!
  Τώρα! Σύμφωνα με τα αποτελέσματα κάποιων δημοσκοπήσεων…, “τον Ιούνιο του 2011, έγινε – σημειώθηκε, το μεγαλύτερο ποσοστό σε συγκέντρωση στις πλατείες…”!!! Μάλιστα, “οι συγκεντρωμένοι, (αυτοί δηλαδή που αποτελούσαν τους… “αγανακτισμένους…”!) στις πλατείες, ήταν 45 έως και 54 ετών…! Αυτό αποτελούσε το 26%..! Στη… δεύτερη θέση, στο ηλικιακό γκρουπ, ηλικίας από 35 έως 44 ετών, έφθασε το 23%”!!!! Θα πρέπει εδώ να υπογραμμίσω πως, την ίδια εκείνη εποχή, “το 22,7% δήλωναν οπαδοί του ΠΑΣΟΚ…, το 14,2% έλεγαν ότι είναι με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ το 21,2% είπαν ότι δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα…”!!!!!
  Επιστήμονες, που θέλησαν να απαντήσουν στο… “πού είναι οι αγανακτισμένοι σήμερα..;” είπαν…, ή μάλλον “αρνήθηκαν” τον τίτλο του… “αγανακτισμένου”, λέγοντας πως, “καθιερώθηκε αυτός, (ο τίτλος “αγανακτισμένος”…!) από τα ΜΜΕ…, γιατί έτσι τα βόλευε…”!!! Οι επιστήμονες είπαν ακόμα, ότι ο μέσος άνθρωπος που… βγήκε στην πλατεία, είναι εκείνος που “αγανακτεί για το αβέβαιο μέλλον των παιδιών του και την έλλειψη προοπτικής, για την ανεργία και την κακή οικονομική κατάσταση, για την πολιτική και την κοινωνική κατάσταση και που θεωρεί τους πολιτικούς κύριους υπεύθυνους για την τραγική μοίρα της χώρας…”!!!! Αυτός – λένε – είναι ο… “αγανακτισμένος” πολίτης..! Λέτε;
  Είναι πάντως γεγονός, ότι “η οργάνωση” αυτή, “δεν ήταν τόσο καλή… όσο ήθελαν…”!!!! Δεν απαντούν όμως στο “πού είναι σήμερα;”! Στο “γιατί εξαφανίστηκαν;” Και σε πολλά – πολλά άλλα…! Τι έγινε ρεεεε μάγκες; Γιατί αυτό; Άλλα εμείς είχαμε πιστέψει!!!!



 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου