Παιδιά σοβαρευτείτε !!!
 Είπα σήμερα να μην …’’ασχοληθώ ‘’με ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ (αύριο και τη Κυριακή κατά την ψηφοφορία του προϋπολογισμού που έχει , η ψήφος και ‘’θέση ‘’ψήφου εμπιστοσύνης …’’)ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !...Όχι! Θα τα πούμε από την ερχόμενη Δευτέρα , πρώτα ο Θεός !...
 

Σήμερα , λοιπόν , θα σχολιάσω και θέλω και την δική σας άποψη – θέση !!!Διάβασα προχθές στον τύπο πως , ‘’στην Μυτιλήνη , ένας τροχονόμος εξάντλησε τον υπηρεσιακό τον ζήλο σε έναν μικρό ποδηλάτη …’’!!!Τι ακριβώς έγινε , αναρωτιέστε ;Και με το δίκιο σας !Ένας νεαρός 16 ετών …καβάλα στο ποδήλατο του έκανε τις βόλτες του στους δρόμους και τα σοκάκια της όμορφης Μυτιλήνης!...Βέβαια τις … ’’φιγούρες’’ αυτές ΟΛΟΙ…,ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ τις έχουμε κάνει , έτσι για να … ’’ρίξουμε καμιά γκομενίτσα…’’!...Υπάρχει αντίρρηση ;Όχι!!!Κάποια στιγμή , που λέτε , ‘’ο μικρός ποδηλάτης  ‘’έφθασε στο συνοικισμό και εκεί από απροσεξία (ή κάποια ώρα που λένε…)συμμετείχε σε τροχαίο ατύχημα !!!Τράκαρε με ένα… δίκυκλο  μηχανάκι , το οποίο οδηγούσε ένας ανήλικος !...Από το… ’’τροχαίο’’ αυτό ατύχημα υπήρξε ένας τραυματισμός! Ήταν αυτός (ο τραυματισμός …)του 16χρονου που υπέστη –αποκόμισε καλύτερα από το …’’τροχαίο ‘’,μια ‘’ελαφρά εκδορά στο γόνατο…’’, όπως διαπιστώθηκε και ιστορικά !!!
Εν τω μεταξύ σε χρόνο ‘’dt’(όπως οι… ξενομανείς αναφέρουν , λες και ΔΕΝ υπάρχουν ελληνικές λέξεις !Όμως ‘’αμέσως’’ ή ‘’αστραπή ‘’κλπ… κλπ)έφθασε στον τόπο  του… ’’τροχαίου ατυχήματος’’ και κλιμάκιο της Τροχαίας .Μέχρι εδώ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Και μπράβο , για την ‘’γρήγορη ενέργεια’’ της τροχαίας Μυτιλήνης !Όμως τα… υπερβολικά αρχίζουν από την εκεί άφιξή της !!!Και να γιατί… Ο επικεφαλής του κλιμακίου της Τροχαίας(αλήθεια ποιος ειδοποίησε την τροχαία ;)o αρχιφύλακας (ΔΕΝ έχει σημασία το όνομά του …)’’έκανε αυστηρό  έλεγχο’’ και διαπίστωσε πως, ‘’το ποδήλατο ΔΕΝ είχε… κουδούνι…’’!!!!!Ναι διαβάσατε πολύ σωστά !...’’Το ποδήλατο  δεν είχε… κουδούνι…’’ και αυτό ο ΚΟΚ το τιμωρεί !!!Έτσι , ο κύριος αρχιφύλακας   , ’’έκοψε κλήση –πρόστιμο στον δεκαεξάχρονο 80 ευρώ!’’!!!!!
Όταν αυτό έγινε γνωστό την κοινωνία της Μυτιλήνης ‘’γέλασε –ακόμα –και το… παρδαλό κατσίκι …’’!!!Και καλά  έκαναν !...Άκου ‘’80 ευρώ πρόστιμο στον μικρό επειδή στο ποδήλατό του , δεν είχε βάλει κουδούνι;’’ Είπαν ΟΛΟΙ !Το περιστατικό  έφθασε  και στα …αυτιά του διοικητή της Τροχαίας, ο οποίος αφού είπε πως , ‘’ο εν λόγω  τροχονόμος είναι τυπικά υπερβολικά ….’’έσπευσε ‘’να ακυρώσει το πρόστιμο και το θέμα να λήξει εκεί…’’!!!
Σωστά! Όμως , ’’το συμβάν’’ έκανε το γύρο του κόσμου και σήμερα όλος ο Τύπος…, τα διεθνή ΜΜΕ και τα blog, ‘’ασχολούνται με τον –δεκαεξάχρονο , αλβανικής  καταγωγής (αυτό δεν έχει σημασία …) ποδηλάτη και με τα 80 ευρώ πρόστιμο , επειδή το ποδήλατό του δεν είχε …κουδούνι …’’!!!!!!Παιδιά σοβαρευτείτε!!!Αυτό δεν είναι πρόβλημα!...Υπάρχουν αλλά πολύ πιο κρίσιμα και επικίνδυνα!...Σοβαρευτείτε λοιπόν !...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου