Μπράβο θρύλε !

Μόνο εσύ , θα μπορούσες να το καταφέρεις αυτό !
Να ανατρέψεις το 0-1 και να επιτύχεις σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Αρσεναλ!

                                                       





 Όσο τα ‘’ανακατώνεις ‘’…βρωμάνε!!!

’Πωλούνται όσο …,όσο…’’!...Πωλούνται …επιπλωμένα και με την …δική μας αγάπη(χρήματα!)αγορασμένα…’’!...Ο λόγος για τα … ’’όργανα…’’ του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου !!!Και πριν… προχωρήσω να κάνω μια… διευκρίνιση , ‘’προς άρση κάθε παρεξηγήσεως …’’!...Πρόκειται για … ’’όργανα γυμναστικής ‘’,που έχει αγοράσει ο Γιωργάκης με χρήματα του κράτους !!!Ναι , με χρήματα του κράτους !!!Και σήμερα το ΠΑΣΟΚ (όσο έχει απομείνει ακόμα !Έφυγε…, ή για την ακρίβεια διεγράφη ο Ανδρέας Λοβέρδος , ο οποίος ανακοίνωσε …διαδικτυακά την  ίδρυση ενός νέου κόμματος με την ονομασία με την ονομασία ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ!!!!), προσπαθεί να τα …ξεφορτωθεί !!!Όμως τα …’’όργανα του Γιώργου …’’, είναι πανάκριβα και ο Νίκος Σαλαγιάννης (γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ )έχει απορρίψει δεκάδες προσφορές , οι οποίες κρίθηκαν ασύμφορες !!! Φανταστείτε , ‘’πόσα χρήματα , έχει κοστολογήσει’’, αυτά τα… ’’όργανα…’’!!!
 
Ο πανάκριβος εξοπλισμός , με ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΧΓΡΟΝΑ ΟΡΓΑΝΑ , του Γυμναστηρίου , που είχε φτιάξει ο Γιωργάκης Ανδρέα Παπανδρέου, όταν ήταν Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , ‘’αποδεικνύει ‘’ότι , όταν (ο ΓΑΠ ) ’’φώναζε εκείνο το ‘’λεφτά υπάρχουν …’’, έλεγε …’’αλήθεια …’’!!!Βέβαια ‘’λεφτά υπήρχαν ‘’ΜΟΝΟ για τον εαυτόν του και την οικογένειά του !!! Εμείς οι άλλοι είμαστε τα… αποπαίδια !!!!!Αυτό αποδεικνύεται από τα …δεδομένα και μάλιστα περίτρανα !!!Το κόστος των …’’οργάνων ‘’, ξεπέρασε τις 130.000 (εκατόν τριάντα χιλιάδες !)ευρώ !!!Ναι!130.000 ευρώ με… ΦΠΑ , μόνο η αγορά !...Με την τοποθέτηση και την συντήρηση τους , έφθασε στις 200.000 ευρώ και ίσως κάτι παραπάνω !... Μάλιστα όλοι , όσοι έχουν πάει στο… Γυμναστήριο , εκεί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ , εξεπλάγησαν από τα εντυπωσιακά όργανα και ζήτησαν λεπτομέρειες , προκειμένου ‘’να αγοράσουν κάποια κομμάτια και μάλιστα με …δόσεις , γιατί δεν μπορούν να αποπληρώσουν το κόστος μια και …έξω! Εφάπαξ, δηλαδή …’’!!!’’ Εμείς τα δίνουμε ‘’ όλα μαζί ή τίποτα’’ και τα χρήματα  τα θέλουμε τοις μετρητοίς …’’, ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ!...Για αυτό μέχρι και σήμερα ΔΕΝ έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ !!!
Ποια …’’όργανα ‘’του Γιώργου , ‘’βγαίνουν στα… σφυρί ‘’;Είναι πολλά…, σχεδόν όλα, προκειμένου να… ’’απαλλαγεί’’ το ΠΑΣΟΚ  από την … ’’Τρόικα ‘’που ο Παπανδρέου , άφησε στον Βενιζέλο! Εδώ, να υπογραμμίσω πως , ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , είχε βάλει και … εισιτήριο για το ‘’Γυμναστήριο του Κινήματος ‘’(έτσι το έλεγε !)ώστε να κάνει …απόσβεση !!! Η …πρόσβαση σε αυτό λοιπόν όσοι το επιθυμούσαν ήταν εύκολη , αρκεί να πλήρωναν συνδρομή (εισιτήριο )ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ!!!Επιχειρηματικό μυαλό ο ΓΑΠ , όπως βλέπετε!... Αλλά ΜΟΝΟ για να κερδίζει ο ίδιος και οι άλλοι ας πεθάνουν !!!’’Θα μας πάρουν με τις πέτρες , αν τολμήσουμε να ανοίξουμε το γυμναστήριο …’’ τόνισε με το γνωστό αυστηρό ύφος του , ο Βαγγέλης Βενιζέλος!...Και έχει απόλυτα δίκιο !...Όχι όμως Βαγγέλη με τις …πέτρες ,αλλά με τις κλωτσιές !...Δεν θα βρείτε μέρος να… κρυφτείτε !!!Για αυτό σου λέω! Δώστα όσο…, όσο …,να πάνε στο διάολο!!!Τώρα έχεις  άλλα προβλήματα να λύσεις! Όπως αυτό , του Ανδρέα Λοβέρδου !Στείλτετο από εκεί που …ήρθε!!!Αλλά , εκείνο που με αφήνει άφωνο , όπως και ΟΛΟΥΣ , είναι πως , ο Γιωργάκης Ανδρέα Παπανδρέου , έδινε για τα… ’’όργανα’’ του τόσα χρήματα , την ώρα που οι εκατοντάδες υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ , είναι εδώ και κάποιους μήνες απλήρωτοι !!!!!Σκάνδαλο ; Ναι! Και μάλιστα μεγάλου μεγέθους!!!  Όσο τα ‘’ανακατώνεις’’ … βρωμάνε!!!Άδικο έχω;


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου