Άλλα… κόλπα δηλαδή!!!


Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω!...
Είναι πάνω, από τις δυνάμεις μου, δυστυχώς!..Εγώ (στο εγώ, ο κάθε ένας, ας βάλει τον εαυτό του!..Αυτό είναι το σωστό…) το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ… ΠΛΗΡΩΝΩ!!! Ή για την ακρίβεια, ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!.. ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΩ!...ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ…ΣΚΑΩ!!! Αυτή είναι η αλήθεια, είτε το θέλουμε είτε όχι!!! Έως πότε όμως; Μακάρι να ήξερα!...Όλο μας λένε, «αυτό είναι το τελευταίο!..Δεν θα υπάρξει άλλο!.. Και μέχρι να τελειώσει η… συλλαβή τους, έρχονται τα… νέα!...Τα πιο σκληρά!.. Τα περισσότερο επώδυνα!..», για να διαψεύσουν τους πάντες και τα πάντα!!! Κάνω λάθος; Όχι, βεβαίως!.. Το γνωρίζουμε ΟΛΟΙ!!!
Αυτό που έμαθα προχθές, «με… έβγαλε στην κυριολεξία από τα… ρούχα μου!»!!! «βουλευτές (και άλλοι) που δεν έχουν εκλεγεί και δεν είναι, φυσικά, μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου…» απασχολούν αστυνομικούς, προκειμένου να τους… προστατεύουν (από ποιους… και γιατί ρεεε παιδιά;) από… «κάθε κακό»!!! Έτσι, με τις… ευλογίες της πολιτείας, «92 ένστολοι αστυνομικοί απασχολούνται στη φύλαξη 48 πρώην υπουργών και βουλευτών…»!!! Ναι, είναι αλήθεια!!!
Την ώρα λοιπόν που, «οι ληστείες είναι σε ημερήσια διάταξη…» και ΟΛΟΙ ΤΡΕΜΟΥΜΕ, «μήπως συμβεί και σε εμάς…», οι αστυνομικοί είναι αλλού, απασχολημένοι!... Τη στιγμή που, γενικά, «η εγκληματικότητα έχει… χτυπήσει κόκκινο και… καλπάζει, τρέχει πυραυλική ταχύτητα…» ένας… στρατός (είπαμε 92!) αστυνομικών βρίσκεται σε… «διατεταγμένη υπηρεσία…»! Φρουροί δεκάδες πρώην ( το τονίζω πρώην…) υπουργούς και βουλευτές!... Και ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ (πρώην υπουργούς και βουλευτές…) Αστυνομικοί φρουρούν, ακόμα και… «ξεχασμένους πολιτικούς»!!!
Τώρα! Ο Νόμος…, ή πιο σωστά,  « το Προεδρικό Διάταγμα 100-2012 προβλέπει πως για την ασφάλεια πρώην Υπουργών, αναπληρωτών υπουργών ή υφυπουργών που έχουν την βουλευτική ιδιότητα, διατηρούνται μέχρι δύο αστυνομικοί, για χρονικό διάστημα δύο μηνών, από την λήξη της υπουργικής τους θητείας…!!!» Να υπογραμμίσω στο σημείο αυτό ότι μετά το δίμηνο, οι αστυνομικοί, πρέπει να… επιστρέψουν στην πρώτη θέση τους! Μπορεί όμως να παραμείνουν και μετά την παρέλευση του χρόνου, «εφ’ όσον συντρέχουν ειδικοί λόγοι ασφαλείας…»!
Αυτό το… τελευταίο…, «το εφ’ όσον συντρέχουν ειδικοί λόγοι ασφαλείας…» ΔΕΝ …«ΣΤΕΚΕΙ» ΣΗΜΕΡΑ!... Και αυτό, γιατί, ΟΥΔΙΣ, από τους 48 πρώην υπουργούς και βουλευτές, κινδυνεύει!... Δεν θα γράψω σήμερα, ονόματα πρώην, γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, όμως, οι ίδιοι οι πολιτικοί, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ … ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ- ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, εκτός και αν τους χρειάζονται για, «άλλες δουλειές»…, για… θελήματα κλπ…»!!! Αλλά… κόλπα, δηλαδή!!! Αλήθεια γιατί ένας τέως βουλευτής, υπουργός ή «κομματάρχης», χρειάζεται για την ασφάλειά του, ΔΕΚΑ(10) αστυνομικούς; Τόσο πολύ… κινδυνεύει; Και εάν ΝΑΙ; Από ποιους άραγε; Και τίθεται ένα ερώτημα. Γιατί οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολιτικοί κυκλοφορούν παντού με τα πόδια και χωρίς συνοδό – αστυνομικό; Εκείνοι ΔΕΝ κινδυνεύουν; Για αυτό λέω: Άλλα… κόλπα! Εδώ είναι… Βαλκάνια ρεεε!...


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου