Γελάνε οι Τούρκοι με τα χάλια μας, ρεεε!!!



 “Έγινε πλέον της μόδας”..! Αυτό είναι η πραγματικότητα..! Ο λόγος για “τα λουκέτα που μπαίνουν στα κολυμβητήρια..”! Την Παρασκευή μαζί σχολιάσαμε, “το λουκέτο που έβαλε το ιστορικό κολυμβητήριο της Αθήνας (Ολυμπιακών διαστάσεων..), εκεί στο Ζάππειο…”!!! Στο κολυμβητήριο αυτό έγραψαν τη χρυσή ιστορία της ελληνικής κολύμβησης, “τα ιερά τέρατα του υγρού στοιχείου…” της εποχής εκείνης..! Και εάν κρίνω από τις πολλές “εισόδους” στη δική σας ιστοσελίδα, στο “Κάθε Μέρα Παντού”, το θέμα αυτό “άγγιξε την καρδιά σας…”! Εμείς περιμένουμε “απάντηση και άμεση δράση”, από τον αρμόδιο Υπουργό, το φίλο μου Γιάννη Ιωαννίδη… Περιμένω λύση!!!




 “Το κακό” όμως, δε σταματά , “στο ιστορικό κολυμβητήριο της Αθήνας…”! Όχι! Κι αυτό γιατί, “ένα άλλο, το ίδιο ιστορικό κολυμβητήριο, έβαλε προ ημερών λουκέτο…”!!! Πρόκειται για “το κολυμβητήριο Ορεστιάδας…”! Το κολυμβητήριο αυτό (εκεί επάνω στην ακριτική Ορεστιάδα…) ήταν “στο πρόγραμμα Ελλάδα 2004…”! Έγινε δηλαδή, για τις ανάγκες των “Ολυμπιακών Αγώνων του 2004”, τους οποίους και πληρώνουμε και ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!! Το πρόγραμμα αυτό, “προέβλεπε την ανάπτυξη αθλητικών υποδομών σε όλη τη χώρα, με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας…”! Έτσι, που λέτε, κατασκευάστηκε αυτό το “κλειστό κολυμβητήριο”, στην Ορεστιάδα και στο οποίο εκτός από τους αγώνες, γίνονται…, ή για την ακρίβεια γινόντουσαν και προπονήσεις των κολυμβητών της Ορεστιάδας και τις γύρω περιοχής…! ΟΛΑ αυτά ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΛΕΟΝ!!! Το κολυμβητήριο (εδώ θα πρέπει να τονίσω ότι ύστερα από πιέσεις των τοπικών αρχών, το εν λόγω κολυμβητήριο ολοκληρώθηκε το φθινόπωρο του 2010!!!) Εκεί στην Ορεστιάδα έκλεισε!!! Μόλις πριν από λίγες ημέρες (δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση των έργων…) η δημοτική αρχή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έλεγε – ανακοίνωνε στους πολίτες της Ορεστιάδας πως, “το κολυμβητήριο αναστέλλει τη λειτουργία του, μέχρι τον Απρίλιο του 2013, καθώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ…”!!!!! Ο δήμαρχος Δημήτρης Μουζάς μάλιστα είπε πως, “..δεν έχω λεφτά. Προτιμώ να βάλω πετρέλαιο στα σχολεία! Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο…”!!! Να υπογραμμίσω ότι για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου απαιτούνται 50.000 €..! “Το άκουσες φίλε Γιάννη…”;
  Έτσι, το Σάββατο με ένα “μίνι μπας”, πέρασαν από τις Καστανιές του Έβρου…, ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, με τα μαγιό τους και τα σκουφάκια τους, αλλά και με φωτογραφικές μηχανές και έφθασαν στην Αδριανούπολη, εκεί στην Τουρκία, προκειμένου να προπονηθούν σε ένα από τα πολλά κολυμβητήρια της πόλης!!!!! Αλήθεια, η κυβέρνηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για το γεγονός αυτό; Μα στην Τουρκία; Κάντε κάτι πριν να είναι πολύ αργά!!! Γελάνε οι Τούρκοι με τα χάλια μας, ρεεεε!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου