Για σήμερα Κυριακή 9 Δεκεμβρίου , στις 11.00 το πρωί και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Δέσποινα Βανδή διοργανώνει το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης και θα υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στο εμπορικό κέντρο Avenue. Φέτος, όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων τα οποία λειτουργούν στους Δήμους Αθηναίων, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.


Χειροποίητα γλυκίσματα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά, ρούχα, καλλυντικά, παιχνίδια, βιβλία και δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι κάποια από τα είδη που μπορεί να βρει ο επισκέπτης σε πολύ χαμηλές τιμές στο Bazaar της Δέσποινας Βανδή και να συμμετάσχει με τις αγορές του, χαρίζοντας δύναμη κι ελπίδα σε οικογένειες που δεν μπορούν να διασφαλίσουν τα βασικά είδη για την επιβίωσή τους.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Bazaar τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά, να ζωγραφίσουν, να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη αλλά και να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες. Παράλληλα ο μεγάλος παιδότοπος του Εμπορικού Κέντρου θα υποδεχτεί τους λιλιπούτειους επισκέπτες.

Όλοι οι εθελοντές, οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν, οι φίλοι της Δέσποινας Βανδή αλλά και η ίδια έχουν αγκαλιάσει θερμά, για άλλη μια χρονιά, την ενέργεια αυτή και προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα έτσι ώστε να μεταφέρουν το κλίμα των Χριστουγέννων στις οικογένειες αυτές που το έχουν πραγματικά ανάγκη.......




                                                       Λέμυ Γ.Κοντονή


-->


 
   

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου