“Μια δυναστεία, για όλες τις δουλειές”!!!


 Ζούμε στιγμές… απείρου κάλλους..! Μα, θα μου πει κάποιος, αυτό γινόταν πάντοτε..! Ανέκαθεν η Ελλάδα “ζούσε τέτοιες στιγμές…”! Ναι! Έτσι είναι..! Στη χώρα μας, “ξεχώριζε” πάντα ο… ένας ή η… μία..! Και είναι γεγονός αναμφισβήτητο πως “οι λίγοι ζούσαν εις βάρος των πολλών”..! Είναι ψέματα; Όχι, βεβαίως..! Από πού να… αρχίσει κάποιος και πού να… τελειώσει..! Τα παραδείγματα είναι – δυστυχώς – πολλά!!!



 Οι “οικογενειοκρατίες” στην Ελλάδα, είναι εκείνες που… κινούσαν τα… νήματα..! Είναι αυτές που… “έλυναν και έδεναν…”! Που έπαιρναν (ακόμα παίρνουν!!!) αποφάσεις για εμάς…, χωρίς… εμάς!!! Που διοικούσαν κατά το… δοκούν!!! Αυτές οι οικογένειες, μετριούνται στα δάκτυλα της μιας παλάμης!!! Και η… πλάκα είναι το πώς γίνεται η… ανταλλαγή “στα πράγματα…” (λέγε με εξουσία..!) των οικογενειών αυτών!!! “Η… σειρά σου…”! Και “η σειρά μου…”! Και ΟΛΑ δουλεύουν (πάνω στην… ανταλλαγή της εξουσίας και των ρόλων…), όπως ένα καλοκουρδισμένο ρολόι!!! Οι… ρόλοι, πάντως, είναι οι… ίδιοι!!! Και το αποτέλεσμα… τραγικό! Όχι! Όχι, για τις “οικογενειοκρατίες”, αλλά για τους Έλληνες πολίτες..! Αλλά πάντοτε αυτός (ο πολίτης…) δεν “πληρώνει τη… νύφη”…, ή “τα… σπασμένα”; Αυτή είναι – δυστυχώς – η μοίρα του Έλληνα..! “Εμείς (οι απλοί πολίτες…) πληρώναμε κι εκείνοι (τα μέλη των οικογενειοκρατιών…)… γλεντούσαν..! Έτρωγαν κι έπιναν εις βάρος… ή πιο σωστά εις… υγείαν του… κορόιδου!”!!! Υπάρχει αντίρρηση για αυτό; Πιστεύω πως ΟΧΙ! Αυτή είναι… “η μοίρα του Έλληνα, εδώ και χιλιάδες χρόνια…” Και φυσικά, δεν… μιλάω για τους, κατά καιρούς, κατακτητές, που μας είχαν… “κάτσει στο… σβέρκο”! Αναφέρομαι σε ΟΛΟΥΣ εκείνους που… διοίκησαν, στο όνομα της δημοκρατίας!!!
  Μία από αυτές τις… “Άγιες Οικογένειες…” είναι και η… “Αγία Οικογένεια Παπανδρέου…”! Και βέβαια, ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ..! (Με άλλο σχόλιο θα αναφερθούμε και σε μία… μία ξεχωριστά και στις υπόλοιπες… “Οικογενειοκρατίες…”! Έτσι, για να… αποδώσουμε δικαιοσύνη..!!!) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ!!! Σήμερα όμως θα… “μιλήσουμε” για την… του Παπανδρέου, εμφάνιση..! Λοιπόν! Η… “Αγία Οικογένεια, Παπανδρέου Α.Ε.” (σας… αρέσει αυτό το Α.Ε…, το Ανώνυμη Εταιρεία, όπως ο λαός μας την… βάπτισε; Ωραία, γιατί κι εμένα μου αρέσει…), έχει ως αρχηγό την… “μάδερ Μαργαρίτα”, η οποία, στο βωμό του κέρδους, ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Ό,τι πει η… “μάδερ Μαργαρίτα…”, γίνεται και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ!!! Η… “μάδερ Μαργαρίτα” άλλωστε , είναι η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα (Ελληνίδα δεν είναι και ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ..!), που ήταν δίπλα και… πίσω από τρεις (3) πρωθυπουργούς!!! Από τον αείμνηστο “Γέρο της Δημοκρατίας”, τον πεθερό της, Γεώργιο Παπανδρέου!!! Από τον πρώην (χώρισε ενώ αυτός ήταν πρωθυπουργός…) σύζυγό της, Ανδρέα Γεωργίου Παπανδρέου!!! Και βέβαια ήταν… πίσω από τον Πρωθυπουργό του ΔΝΤ και του Μνημονίου, τον υιόν της Γιωργάκη Ανδρέα Παπανδρέου!!! Πώς λοιπόν να μην είναι υπερήφανη; Αυτή ναι! Είναι! Ο ελληνικός λαός όμως είναι; Ασφαλώς, στην... “Αγία Οικογένεια, Παπανδρέου Α.Ε.” υπάρχουν και τα… άλλα μέλη με άλλες… “αποδοτικές δραστηριότητες”! Έτσι, για να μην… βγάλουμε κάποιον από το… κάδρο της… “Αγίας Οικογένειας, Παπανδρέου Α.Ε.”..! Ήταν… και όπως φαίνεται, είναι… “μια δυναστεία για όλες τις δουλειές…”, η οποία με τις ΜΚΟ, την “Πράσινη Ανάπτυξη”, τα CDs και τον τζόγο… “παίζει πάνω στο… πτώμα της Ελλάδας”!!! Έτσι δεν είναι;








Ετσι ,για να μην ξεχνιόμαστε !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου