...ΟΜΩΣ Η ΖΩΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!..
                   



 Όλα...,μα όλα όμως, ειναι μέσα στο προγράμματα! Και βέβαια ΟΥΔΕΙΣ αυτο μπορεί να το αμφισβήτηση!!! Έτσι και ξέχωρα απο ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, έχουμε και ένα ακομα..."κενό" (χρηματικό, έτσι;) περίπου...,η κοντά στα δυο δισεκατομμύρια ευρω!!! "Αυτο μας έλλειπε τώρα...", μου είπε χθες ένας παππούς· και...κουναγιε "πέρα δώθε" το κεφάλι του!!! "Οχι...,δεν θα πληρώσουμε εμείς...",προσπάθησα να τον διαβεβαιώσω, αλλα μάλλον απέτυχα!..
                    Ο λόγος για το νέο..."φέσι" που βγήκε στο φως της δημοσιότητας με τις ακάλυπτες επιταγές, αλλα και με τα απλήρωτα γραμμάτια!.. Σύμφωνα με την..."μαύρη λίστα", που ανακοινώθηκε απο τον Τειρεσια, "ο κατάλογος απο τις καταχωρήσεις φυσικών και νομικών προσώπων προσέγγισαν τις 250.000 εγγραφές..."!!! Ειναι ένα νέο ρεκόρ, το οποίο καθημερινα,,,ανεβαίνει, δυστυχώς!!!
                    Τώρα! Επειδή μιλάμε για το νέο,,,"φέσι", που ειναι 1,5 δισεκατομμύριο ευρω, να υπογραμμίσω, οτι την τελευταία τετραετία (όταν είχαμε και φυσικα έχουμε, μεγάλη κρίση...) τα..."φέσια", ξεπέρασαν τα 9,1 δισεκατομμύρια ευρω!.. Αυτο και αν ειναι ρεκόρ!.. Να τονίσω ακομα πως, "οι καταχωρήσεις στα...μαύρα καταστιχα έφθασαν και πέρασαν τις 1.367.053 εγγραφές φυσικών και νομικών προσώπων..."!!! Και εδώ έχουμε ένα όχι Πανελλήνιο, αλλα Πανευρωπαϊκό ρεκόρ!!!
                    Τον περασμένο Δεκέμβριο και σύμφωνα με τα στοιχεία, που έδωσε η "Ανώνυμη Εταιρεία Τειρεσιας",απο τις Τράπεζες "σφραγιστηκαν 5.790 επιταγές,συνολικού ποσού 63,75 εκατομμύρια ευρω..."!!! Εδώ,θα πρέπει να πούμε οτι, "το πόσο  αυτο ειναι μειωμένο  κατα 54,5ο/ο σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2011..."!!! Με την ευκαιρία να τονίσω πως, "στο 12μηνο σφραγιστηκαν 125.000 επιταγές,ύψους 1.313 δισεκατομμύρια ευρω..."!!!!! Οπως με τις επιταγές,έτσι και με τις συναλλαγματικές έχουμε 150.000 απλήρωτες ( και εδώ υπάρχει Πανελλήνιο ρεκόρ!.. ) που σε ευρω, ξεπερνάνε τα 193,17 εκατομμύρια!,,
                     Επειδή οι αριθμοί μας...ζαλιζουν στην κυριολεξία, θα...κλείσω το σχόλιο μου αυτο με εκείνο που είχε πει στην Βουλη, κατα την διάρκεια συζήτησης για τον προϋπολογισμό, ο τότε Πρωθυπουργός,ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου : "όταν οι αριθμοί ευημερούν...,οι άνθρωποι πεθαίνουν!.."!!!!! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σήμερα (το ζήσαμε άλλωστε και πριν απο λίγες ώρες με τις κάλπες. Τρεις,πέντε,επτά δεκαεπτά...,η πιο σωστά 300!!!), όπου κυριαρχεί το..."ο θάνατος σου η ζωή μου...",δυστυχώς!!! Ομως η ζωή συνεχίζεται!.. Αυτη ειναι η πραγματικότητα!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου