Και  εκεί είναι  το θέμα !!!

Εννέα ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτά κράτησε το όνειρο για τον Ολυμπιακό !Η …’’ρήξη’’ και η …’’ανατροπή ‘’(του 3-0της Ισπανίας!)ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ! Όνειρο ήταν και πέρασε !Ήταν κακός ο Ολυμπιακός και στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι ;Ναι! Κάκιστος !Χειρότερος και από  την Ισπανία !!!Χωρίς πάθος !Χωρίς… τσαγανό !Χωρίς έμπνευση !Χωρίς μια …,δυο…, άντε τρείς καλές φάσεις μπροστά στην εστία της Λεβάντε!...)ευκαιρίες! Χωρίς …ζωή !
 
 
 
 
 Με μια κουβέντα ο θρύλος ΔΕΝ …έπιασε και στον αγώνα αυτόν τον …’’ταύρο από τα κέρατα …’’, με αποτέλεσμα να ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ τους φιλάθλους του, οι οποίοι για μια ακόμα φορά γέμισαν (ήταν περισσότεροι από 33.000 και μπράβο  τους..)το ‘’Γεώργιος Καραϊσκάκης ‘’!Είναι γεγονός πως οι φίλαθλοι προσπάθησαν (σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα παρότρυναν …,’’έσπρωχναν’’ τους παίκτες για κάτι καλύτερο!...Όμως αυτοί είχαν …μείνει από …μπαταρία !)να βοηθήσουν , στο να πραγματοποιηθεί το όνειρο !Και αυτοί (οι φίλαθλοι…)ΗΘΕΛΑΝ , εκείνοι (οι παίκτες…)ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ !!!Κρίμα!...
Ο Ολυμπιακός , ο χειρότερος (Ολυμπιακός)που έχω δει τα τελευταία χρόνια , το …όνειρο της πρόκρισης το… έχασε στην Ισπανία! Εκεί  ‘’έφαγε’’ τρία γκολ και , δυστυχώς …’’έσβησε η μηχανή του…’’!!!Εκεί …’’έσπασαν ‘’τα τρία από τα λάστιχά του !Έτσι , χωρίς η …πρωτάρα Λεβάντε να παίξει καλύτερο (έπαιξε έξυπνο όμως …)ποδόσφαιρο πήρε το …εισιτήριο της πρόκρισης από τον …κοιμισμένο (έπεσε στην …παγίδα της Ισπανικής ομάδας που έπαιξε αργό ποδόσφαιρο…)και Champions league Ολυμπιακό !Τον κέρδισε μάλιστα και στα δυο παιχνίδια , με 3-0 στην Ισπανία και με 1-0 στην Ελλάδα!!!Δυστυχώς , το όνειρο έμεινε …όνειρο !Και (τώρα)πάμε για …άλλα!..Και κάτι άλλο !Διαφορετικό το Ισπανικό πρωτάθλημα από το δικό μας , όπου ένας …κούκος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ …ΑΝΟΙΞΗ! Και αυτό , επειδή ο Ολυμπιακός είναι από τώρα πρωταθλητής με 40 βαθμούς διαφορά από τον ‘’αιώνιο ‘’αντίπαλο του Παναθηναϊκό !Και εκεί είναι το θέμα !!!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου