"ΨΥΧΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ" Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ !!!

                         

Πριν σχολιάσω, όλα όσα ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ είδε στην Ισπανία την περασμένη Πέμπτη, να σας ενημερώσω οτι ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ, τα αποτελέσματα του ελληνικού πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο !!! Δεν γνωριζω ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!!!! Σήμερα θα με απασχολήσει το παιχνίδι με την Λεβαντε και η..."εκτέλεση" του πρωταθλητή Ελλαδος !.. Γιατι περί τέτοιας πρόκειται...
 






                          



Το οτι ο Ολυμπιακός,ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,δεν τα πήγε καλα στον αγώνα της Πέμπτης,εναντίον της Χεταφε στην Βαλενθια,ΟΥΔΕΙΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ !!! Και φυσικα, ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ...ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ !.. Η εμφάνιση του δεν ήταν κακή,υπήρξε (πέρα για πέρα...) ΚΑΚΙΣΤΗ !!! Τίποτα δεν του πήγε καλα !.. Οτι έκανε γύριζε...μπούμερανγκ !!! Έτσι σε τρεις αντεπιθέσεις η τοπική ομάδα  (κάτι σαν τον Αστέρα Τρίπολης η τον Πανιωνιο,ας πούμε...) πέτυχε τρία γκολ !.. Υποτίμησε την αντίπαλο του ο "θρύλος"; Δεν μπορω να απαντήσω... Εκανε λάθη ο κ. Μιστελ;  Δεν  μπορεί να σκεφθεί κάτι τέτοιο κανεις... Η αλήθεια ειναι οτι έχασε ο Ολυμπιακός...
                            Αυτο όμως δεν σημαίνει οτι...έπρεπε το τελικό σκορ να ήταν αυτο! Ασφαλώς ο Ολυμπιακός (χωρίς να θέλω να τον δικαιολογήσω...) μπορούσε εάν δεν είχε...αντίπαλο και την ατυχία του, να πετύχει αν όχι δυο,τουλάχιστον ένα τέρμα,έτσι ώστε μεθαύριο να ειναι πιο εύκολο το παιχνίδι,στο "Γεώργιος Καραισκακης" !!! Χωρίς ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ,δηλαδή... Παρ'ολα αυτα ο Ολυμπιακός ειναι δυνατόν να ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (0-3) και να προκριθεί!!!
                             Είπαμε οτι ο Ολυμπιακός ήταν κακός !  Η  βρέθηκε σε άσχημη βραδιά!!  Η, η Χεταφε, εκείνο το βράδυ της Πέμπτης "έπιασε καταπληκτικό παιχνίδι..."και νίκησε τον πρωταθλητή Ελλαδος !..  Όμως εκείνος που ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (σκορ!) ήταν ο Γερμανός διαιτητής (το όνομα του ειναι Γκρεφε, εάν θυμάμαι καλα...), ο οποίος ,ως..."Μερκελ" (αυτη μας θύμισε αρκετές φορές...), "έσφαξε" τον Ολυμπιακό, όχι με το...βαμβάκι, αλλα με την...χατζαρα !!! " Όλα με το...μαχαίρι!..", λοιπόν, οπως φωνάζουν οι πλανόδιοι...καρπουζοπωλητες!!! Όλοι είδαμε την...άνεση με την οποία ο..."Μερκελιστης" ρεφερυ, έδειχνε το σημείο της "άσπρης βουλας" και το γελαστο του ύφος, με το οποίο "σφυριζε τα πέναλτι" εις βάρος του Ολυμπιακού !!!!!  Το χαιροταν! Ενιωθε ικανοποίηση! Εφθανε στον..."οργασμο!..", οπως χαρακτηριστικά είπαν και έγραψαν ακομα και οι Γερμανοί δημοσιογράφοι!!! Και έχουν δίκιο!.. Εκείνο που δεν μπορω να καταλάβω ειναι το γιατι; Για ποιον λόγο αυτός ο άνθρωπος , "εκτέλεσε έν ψυχρώ" τον πρωταθλητή Ελλαδος; Είχε...προηγούμενα μαζυ του; Η  εκτελεσε εντολή κάποιου; Αυτο το τελευταίο πρέπει να...ψάξουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού!.. Και φυσικα να ενεργήσουν  αναλόγως!.. "ΨΥΧΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ" ο Γερμανός διαιτητής!.. Κρίμα! Ειναι γεγονός οτι έτσι φάνηκε, (για μια ακομα φορά) το μίσος των Γερμανών, για τους Ελληνες!!! Οπου μας βρουν μας...πηδανε οπως και απο όπου θέλουν!!!!! Ντροπή ρεεεεε!!! Πάντως ο Ολυμπιακός προσέφυγε στην ΟΥΕΦΑ!.. ( Εδω να σας αποκαλυψω πως ο Ιταλος παρατηρητης διαιτησιας εδωσε μικρο βαθμο στον Γερμανο!.. )Βέβαια δεν πρόκειται να...κερδίσει κάτι, απλώς την επιβολή, απο την ΟΥΕΦΑ, "σιωπηρης" τιμωρίας του Γκρεφε, του...εκτελεστή!!!!!
                               Με την ευκαιρία να σας υπενθυμίσω πως ο πρωταθλητής , "στην Ευρώπη δεν εχει και τις καλύτερες διαιτησίας..."!!! Έτσι στα 11 παιχνίδια μέχρι σήμερα στην Ευρώπη (σε όλες τις διοργανώσεις...) οι διαιτητές έδωσαν εις βάρος του Ολυμπιακού ,έξι πέναλτι !!!!!!   Και αυτο "λέει πολλα"!!! Χρειάζεται άμεσα "οι δημόσιες σχέσεις" και "οι διεθνείς σχέσεις" του Ολυμπιακού, να δράσουν και μάλιστα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!!!   Οχι,άλλες..."έν ψυχρώ εκτελέσεις" του Ολυμπιακού!!!!!

ΣΗΜ.  ΣΥΝΤ.Θα πρέπει πάντως να υπογραμμίσω το γεγονός οτι ο
           Ολυμπιακος ενώ στο παιχνίδι του σε κάθε αγώνα, κάνει
           περισσότερες απο 20 ευκαιρίες δεν μπορεί εύκολα να
           αξιοποίηση κάποια η κάποιες απο αυτές, σε γκολ, ώστε    
           να "φύγει"  το άγχος. Αυτο θα εχει ως αποτέλεσμα 
          να πετυχαίνει  περισσότερα γκολ και όχι...ανεμικες
          νίκες του 1-0 η 2-1!!! Ας το δουν με ιδιαίτερη προσοχή
          οι αρμόδιοι και ας πράξουν αναλόγως... Η ομάδα
          χρειαζεται γκολτζη!!!

                                                          
                                                    

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου