Όλοι, στο… χωνευτήρι της Βουλής!!!

Χιλιάδες, ανακοινώθηκε, πως είναι οι αιτήσεις- προσλήψης για το δημόσιο που έχει στα συρτάρια του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας! Βλέπετε ότι και στον ΣΥΡΙΖΑ το…. Ρουσφέτι πέφτει σαν τη βροχή! Κυριαρχεί! Και αυτό φαίνεται, ιδιαίτερα τώρα, που η ανεργία έχει φθάσει στο… κόκκινο! Πλησιάζει στο 30 με 35%! Ενώ στους νέους έχει… σκαρφαλώσει στο 65 με 70%!!! Και η… αφιλότιμη τρέχει με πυραυλική ταχύτητα! Δεν  την.. προλαβαίνεις!!! Με αφορμή τις χιλιάδες αιτήσεις- πρόσληψης στο δημόσιο που έχει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θυμήθηκα κάτι που έγινε στις αρχές του 2013 και πάλι από τον Αλέξη Τσίπρα!... Απολαύστε το…
 

Δεν είναι ένας! Ούτε δύο, τρείς ή δεκατρείς! Είναι εκατό!!! Ναι, εκατό! Τόσα είναι τα άτομα που… «βόλεψε» στην κυριολεξία με προσλήψεις στη βουλή, αρχηγός κόμματος. Εκατό άτομα! Εκατό φίλοι του! Και όπως καταγγέλλουν όσοι δεν… «βολεύτηκαν»: «οι επιλογές προσώπων, που σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ΔΕΝ πληρούσαν καν τις προϋποθέσεις, έγιναν επιλεκτικά και με το χαρακτηριστικό «δικός μας», παρεϊστικά…!!! Όλο αυτό το σκηνικό, έχει ξεσηκώσει θύελλα και μεγάλα παράπονα, όπως και… διαξιφισμούς εσωκομματικά!.. Υπάρχει λοιπόν ένα «Ενιαίο Κοινωνικό Μέτωπο» που τα έχει.. «βάλει» με το προεδρείο του κόμματος, για τις (εκατό) τοποθετήσεις- προσλήψεις στη Βουλή! Βέβαια στο κόμμα για τις Εκατό αυτές θέσεις (!) έγιναν περισσότερες από 4000 αιτήσεις! « Ας όψεται η… άτιμη ανεργία…» όπως λένε ΟΛΟΙ!!!
Ο λόγος, για το κόμμα της… Κουμουνδούρου, το οποίο… «μυρίστηκε» αρχή και έκανε…, όσα έκανε, με αποτέλεσμα να… πληγώσει πολλούς…, για την ακρίβεια πολλά στελέχη του!.. Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, διόρισε προσωπικούς φίλους του στη Βουλή (μετακλητοί υπάλληλοι κλπ). Οι οποίοι, σύμφωνα με τις καταγγελίες ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ! Εδώ να υπογραμμίσω, σύμφωνα πάντοτε με τις καταγγελίες υψηλόβαθμων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι υποψήφιοι ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, κάτι που- όπως λένε- αγνόησε ο Αλέξης Τσίπρας!!! Έτσι και με τα δεδομένα αυτά, « η ομάδα Τσίπρα έχει καταλάβει το 80% στη Βουλή…»!!!
Και αυτό, έχει δώσει το δικαίωμα και έχουν αρχίσει, εκεί στη Κουμουνδούρου, οι γκρίνιες…, οι φωνές και οι απειλές ( ναι, διαβάσατε σωστά… οι απειλές) με… κυρίαρχη μια λέξη: παραιτούμαι!!! Βλέπετε, «οι άλλες συνιστώσες» (και έχει πολλές  ο ΣΥΡΙΖΑ, εδώ που τα λέμε…) Θεωρούν ότι «ρίχτηκαν», στο ζήτημα- θέμα των προσλήψεων…!!! Οι… «συνιστώσες» ‘έχουν δίκιο!... «Δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει ο Αλέξης..» λένε και προσπαθούν να… επισυνάψουν και άλλα εις βάρος του!... Το κλίμα στη Κουμουνδούρου είναι τώρα τραγικό!!! Με αποτέλεσμα η.. «ζωή του Αλέξη Τσίπρα να έχει γίνει κόλαση..»!!!
Ένα είναι γεγονός. Ότι, όπως σε ΟΛΑ τα κόμματα, έτσι και στον.. «αριστερίζοντα» ΣΥΡΙΖΑ ένας… κάνει κουμάντο! Είναι και αυτός (ο ΣΥΡΙΖΑ) «αρχηγικό κόμμα».! Δηλαδή κόμμα του Ενός..!! Κάπως έτσι το σκέφτηκε ο Αλέξης και χωρίς να πει… λέξη «έφτιαξε τον… δικό του στρατό…»!!! Δεν είναι ψέμα αυτό που λένε και ισχυρίζονται τα κορυφαία στελέχη του! «Όλα έγιναν- λένε- με αποκλειστικά κριτήρια παρέας και κομματικής στράτευσης! Δεν υπήρξε αξιοκρατία…!!! Ο Αλέξης Τσίπρας, ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ.. ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ!!! « Παίζει στο ίδιο.. γήπεδο όπου αγωνίζονται και οι άλλοι αρχηγοί..». Έτσι βλέπουν ΜΟΝΟ το δικό τους… τέρμα!!! Δηλαδή, κοιτάζουν ΜΟΝΟ το συμφέρον τους και όχι το καλό ΟΛΩΝ!!! Όλοι λοιπόν, στο… χωνευτήρι της Βουλής!!! Αντέχει ακόμα…, αλλά ως πότε;;;!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου