ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΣΤΡΩΝ!!!!
                          

Θρυλε Θεέ μου Ολυμπιακέ μου...

                          Φιγουράρει πλέον και με...μαθηματική ακρίβεια, με το τέταρτο αστέρι,που απο το βράδυ της Κυριακής (10 Μαρτίου 2013) "μπήκε στην φανέλα του", ο Ολμπιακος!!!!
                       --ΗΤΑΝ αναμενόμενο;
                      ---Ναι! Και με το παραπάνω!!
                      ---Δίκαια πήρε-κατέκτησε  και το τέταρτο αστέρι ο Ολυμπιακός;
                      ---Και βέβαια δίκαια! Ηταν σαφώς καλύτερος απο τους άλλους διεκδικητές! Απο τους αντιπάλους του! Και το τέταρτο αστέρι που κοσμεί-φωτίζει στην φανέλα του (για τα 40 πρωταθλήματα... Το τεσσαρακοστο το κατέκτησε απο τον...πρώτο γύρο! Το πήρε μάλιστα με μεγάλη διάφορα βαθμών απο τους άλλους,κάτι που για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου γίνεται!..), λαμβάνει-παίρνει μεγαλύτερη διάσταση-έκταση, εάν αν αλόγιστη κανεις το μπατζετ που εχει ο Ολυμπιακός, έναντι όλων των άλλων!!!! Και βέβαια,ο Ολυμπιακός έκανε...,κάνει...και θα κάνει την διάφορα στο ποδόσφαιρο της Ελλαδος! Θυμηθείτε...,η αναλογιστειτε την...διάφορα, την..."τεράστια απόσταση" (βαθμολογική!..) που εχει τώρα και καθ'ολη την διάρκεια του πρωταθλήματος, ειχε απο τον "αιώνιο" αντίπαλο του τον Παναθηναϊκό! Η..."χιλιομετρική απόσταση" ειναι...αδυσώπητη!!!! Οι βαθμοί...απόστασης σήμερα, απο τον Παναθηναϊκό, ειναι περισσότεροι απο τριανταένα!!!!
              
 ---Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος;
              ---Οταν...μιλούν οι αριθμοί...,λένε την αλήθεια!..  Ναι, ήταν πολυ ανώτερος των άλλων ομάδων!.. Και για αυτο ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΑΝ (στον απο χθες πρωταθλητη...) ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!! Μάλιστα νίκησε την μεγάλη ΑΕΚ με 3-0 στο "Γεώργιος Καραισκακης", σαν σε προπόνηση!!!!
                             
Τώρα! Μπροστά του ειναι το κύπελλο!.. Και, οπως λένε όλοι κάτω στον Πειραιά...,στο λιμάνι, ειναι ώρα για ένα ακομα...νταμπλ!!!! Αυτο άλλωστε ζήτησαν οι περισσότεροι απο 33.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που είχαν την τύχη να βρουν το...μαγικό χαρτάκι (εισιτήριο...) και να παρακολουθήσουν τον αγώνα!!!! Και όλοι μαζυ τραγούδησαν το "Θρυλε Θεέ μου...,Ολυμπιακέ μου!.."!!!!  Σαράντα πρωτάθλημα στην προσθήκη του Ολυμπιακού... Το 40 μάλιστα το κέρδισε τόσο άνετα...,οσο ποτε άλλοτε!.. Με...σβησμενη την μηχανή!!!!
          Μπράβο Θρυλε!!!! Πάντα τέτοια!!!!


Σημ. Συντ.   Το αφιέρωμα στον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή θα δημοσιευθει μέσα στην εβδομάδα,με πλούσιο φωτογραφικό υλικό
και με UIDEO απο την δράση του στην πολιτική ζωη του τοπου

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου