Η ''CARNABALOCA''ανοίγει στο Ελληνικό





Το ολοκαίνουργιο καρναβαλικό χωριό που στήθηκε στην αίθουσα Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού ανοίγει τις πόρτες του στις 8 Μαρτίου μέχρι και τις 18 καλύπτοντας 6.800 τ.μ.

Το Θέατρο Δρόμου, που περιλαμβάνει, μάγους, ζογκλέρ, ακροβάτες, παντομίμα, κουκλοθέατρο, παραμυθάδες και άλλες εκπλήξεις, θα βρίσκεται εκεί καθημερινά για να ψυχαγωγεί μικρούς και μεγάλους, ενώ φιγούρες αγαπημένων φίλων των παιδιών θα βολτάρουν ανάμεσα μας.
Εντός του χώρου λειτουργεί επίσης αναψυκτήριο, αίθουσες με παιχνίδια για τα παιδιά, πίστα cart, πισίνα με βαρκάκια, παιδότοπος, τραμπολίνο, πισίνες με νερόμπαλες, τραίνο με ράγες και άλλα πολλά.




Στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα με συμμετοχή από τους Γιατρούς του Κόσμου και άλλους φορείς τόσο για την διασκέδαση αλλά και για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μικρών μας φίλων.
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να χαθούν μέσα σε περούκες, σερπαντίνες, κομφετί, μαζορέτες, κλόουν και ξεσηκωτικές μουσικές και να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες και παιχνίδια.

Στο χώρο έχει στηθεί ένα πολύχρωμο καρουζέλ, μια μεγάλη αίθουσα με παραμορφωτικούς καθρέφτες, μια μεγάλη σκηνή για καραόκε, πίστες καρτ και ρόλερ, ενώ κάθε μέρα θα γίνονται συναυλίες και πάρτι.

 Ώρες λειτουργίας: 11 π.μ.-10 μ.μ.
 (Τζιραίων 8-10, Λεωφ. Ποσειδώνος, 210950010).


                                               Καλό μεσημέρι και καλές Απόκριες

                                                Λέμυ Γ.Κοντονή

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου