ΟΛΑ, ΣΕ ΜΙΑ... ΜΠΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ !!!
               (Πέταξε την μπάλα στην...κερκίδα !..)

    
       
 Όλα ειναι πιθανά! Ζούμε σε μια εποχή, για την οποία ΟΥΔΕΙΣ ειναι σίγουρος, να μας διαβεβαιώσει οτι ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΡΟΛΟΙ !!! Είδαμε...και θα δούμε, ακομα περισσότερα! Γεγονότα τέτοια που και ο...χειρότερος σεναριογράφος, ουτε στην φαντασία του, δεν είχε!..  Τα πάντα όλα, έχουν μπει, για τα καλα στην ζωη μας, πλέον..! Οτι και εάν γίνεται...,εχει πολιτική σημασία...,η σκοπιμότητα!!! Αυτη ειναι η αλήθεια!..
 
                          

Μιλάς, ας πούμε για το ποδόσφαιρο, "μπαίνει μέσα και μάλιστα πολυ βαθιά και η πολιτική..."!.. Χαίρομαι που συμφωνείτε! Πρόσφατο παράδειγμα ο χαιρετισμός (ναζιστικος ειναι...,άσχετα αν πολλοι προσπάθησαν να μας πουν οτι πρόκειται για αρχαίο ελληνικό χαιρετισμό!..) του νεαρού παίκτη της ΑΕΚ του Γιώργου Κατιδη,ο οποίος και τιμωρήθηκε για αυτο!  Αλλα για σταθειτε ρεεε παιδιά, η Δημοκρατία...,όλα δεν τα αποδέχεται;  Η, όχι;  Κάνει δηλαδη διακρίσεις τώρα πια;  Τον χαιρετισμό του Γιωργου Κατιδη,λίγες ημέρες αργότερα έκανε και ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, στην Αχαια, για...συμπαράσταση, οπως είπε!!! Ουδεις μπορεί, να μας διαβεβαίωση ακομα, οτι το φαινόμενο αυτο (...είπαμε ναζιστικο, οτι ειναι..!) ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!   Όμως,κάτι πρέπει να γίνει!.. Μέσα στα τόσα, οικονομικά προβλήματα και πολλα-πολλα αλλα...,ας μην έχουμε και...τέτοια!!.. Μας φθάνουν, όλα τα αλλα..!
                           Έχουμε λοιπόν μια...,"ποδοσφαιροποιηση της πολιτικής..." !!!!!  Η,  έχουμε μια...,"πολικοποιηση του ποδοσφαίρου..." !!!!!   Βέβαια στο ποδόσφαιρο λέμε...,"ομαδική επίθεση απο τα αριστερά..."!   Μήπως όμως το ίδιο αυτο, δεν το αναφέρουμε και στην πολιτική; Δεν...τονίζουμε οτι....,"απο τα αριστερά γίνεται η επίθεση της αντιπολίτευσης..."; Ειναι...,η δεν ειναι το ίδιο πράγμα;   Λέμε ακομα στην...ποδοσφαιρική γλώσσα οτι, η ομάδα του Ολυμπιακού (εσείς στην θέση του δικού μου Ολυμπιακού...,βάλτε οποία άλλη ομάδα θέλετε..!) παίζει, "μαν του μαν"!!! Μήπως, δεν λένε ακριβώς την ίδια κουβέντα και οι πολιτικοι μας; Ακομα, πόσες φορές οι ποδοσφαιρικές λέξεις...,οπως :
                           "Οφσαιντ"..!
                           "Πέναλτι"..!
                           "Φάουλ"..!
                           "Αουτ"..!
                           "Κόρνερ"..!   Η
                           "Πέταξε την μπάλα στην...κερκίδα"..!  Ολες αυτές λοιπον,οι ποδοσφαιρικές λέξεις λέγονται καθημερινα και μέσα στην Βουλη, απο τους πολιτικούς μας, στις επίσημες συζητήσεις τους! Ειναι όντως...φαινόμενο!!!  Όλα σε μια...μπάλα λοιπόν !!! Όμως ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,μέσα και έξω απο την Βουλη (ιδιαίτερα οι...έξω που όλα τα είχαν προβλέψει...,αλλα την ευθύνη έχουν οι...άλλοι! Αυτοι μόνο κάνουν-εφαρμόζουν,εκείνο το περίφημο "όλα τα σφαζουν...,όλα τα μαχαιρωνουν..."!)ΟΛΟΙ ,"πετάνε την μπάλα στην...εξέδρα-κερκιδα..." και αυτοι (οι πολιτικοι) ειναι μονίμως "αουτ" !!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου