ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ !!!

 

--Μα, επιτέλους, ο ελληνικός λαός, πρέπει να μάθει την αλήθεια...

       --Για ποιο πράγμα;  Για την οικονομική κατάσταση;

       --ΟΧΙ !.. Οχι, αυτη ήταν...,ειναι...και θα παραμείνει
         τραγικη, δυστυχώς !..

        --Τοτε σε τι ακριβώς αναφερεσαι ρεεε,Νίκο;

         --Στον...,μακαριστό Χριστοδουλο !..

         --Σε ποιον; Και γιατι δηλαδή τώρα;

         --...Δεν πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε τις συνθήκες του
            θανάτου του;                   

           Έτσι δεν ειναι; Πρέπει λοιπόν η δεν πρέπει ο λαός να
          μάθει;-- !..



 
Ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χρστόδουλος κουβεντιάζει με τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΝΤΟΝΗ το καλοκαίρι του 1999 στη Κεφαλλονιά .Τη συζήτηση παρακολουθεί ο αείμνηστος πρύτανης της δημοσιογραφίας Γιάννης Βούλτεψης !!!
 
 
Ο διάλογος αυτος έγινε στο περιστυλιο της Βουλής πριν απο λίγες ημέρες μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας και πρώην υφυπουργού Νίκου Νικολοπουλου και αρκετών άλλων συναδελφων του απο όλες τις παρατάξεις !..  Και αυτο, επειδή ο εξ' Αχαΐας βουλευτής, είχε καταθέσει λίγο πριν, ερώτηση...,μια "επίκαιρη ερώτηση" , με την οποία "ζητά να μάθει απο τον ίδιο τον πρωθυπουργό (τι μπορεί να γνωρίζει όμως, για το θεμα αυτο;), τα ακριβή αιτια του θανάτου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου..." !..

                      


Δεν γνωρίζω...,πιστεύω όμως οτι κάποια στιγμή θα μάθω λεπτομέρειες για την ερώτηση αυτη..., δεν γνωρίζω λοιπόν τι ώθησε τον φίλο μου Νίκο Νικολοπουλο και θέλει να...ψάξει την υπόθεση!!! Και μάλιστα, ύστερα απο τόσα χρόνια!!! Εδώ...και με την ευκαιρία , να σας πω πως, "ο λαός μέσα του, κάτι υποψιαζεται...και πιστεύει οτι κάποιοι δεν ήθελαν τον Χριστοδουλο ζωντανό..."!!!!! Με δεδομένη λοιπόν την "υποψία" αυτη,  έγινε η...κατάθεση της "επίκαιρης ερώτησης"!! Να υπογραμμίσω οτι θα γίνει "αναδρομή στα πεπραγμενα του αρχιεπισκόπου, απο την ημέρα που εκλέχθηκε στο αξίωμα , το 1998...,μέχρι την στιγμή, που άφησε την τελευταία του πνοή, χτυπημένος απο τον καρκίνο..."!!!!!

                       Τώρα! Τι ζητάει ο βουλευτής Αχαΐας , ο οποίος κοινοποιεί μαλιστα την "επίκαιρη ερώτηση" του και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου...,ζητάει λοιπόν, να του απαντήσουν, "εάν τελικά έγινε νεκροψία και νεκροτομή στη σορό...και εάν προβούν στο άνοιγμα της υπόθεσης..."!!!!! Δεν ξέρω ποιος ειναι ο...στόχος του φίλου μου...,όμως γνωρίζω καλα "το τι λέει και...καταλαβαίνει-υποψιαζεται ο κόσμος..."!!! Και βέβαια ο λαός (εμείς οι απλοί πολίτες...) θα πρέπει να μάθουμε την αλήθεια !..  Και απο την άλλη πλευρά " η υπόθεση θα πρέπει να κλείσει, για να σταματήσουν κάποιες ,θεωρίες συνομωσιας, για τον θάνατο του μακαριστού Χριστοδούλου..."!.. Να αναπαυθει ρε, παιδι μου η ψυχούλα του!.. Άλλωστε...,ένας ήταν ο Χριστόδουλος, που άνοιξε σε όλους την αγκαλιά της εκκλησίας μας... Έτσι δεν ειναι;

                        Αιωνια η μνήμη του !!!

 

                     

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου