ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ;




Χιλιάδες ειναι οι σελίδες, που έχω γράψει, οπως το ίδιο πάνω απο χίλιες ώρες έχω μιλήσει απο τις εκπομπές μου στο Ραδιόφωνο (...η μεγάλη μου αγάπη! Ο έρωτας της ζωής μου ήταν...,ειναι...και θα παραμείνει το radio-Ραδιόφωνο!!! Και εδώ θέλω να σας πω πως, είμαι απο τους πρώτους ίσως και ο πρώτος δημοσιογράφος που έκανε ραδιοφωνική εκπομπή...,με απ' ευθείας μετάδοση απο το σημείο,όπου ήταν τα γεγονότα!!! Αλλη φορά θα θυμηθούμε πολλα..! Έτσι;), στο Ραδιόφωνο λοιπόν, έχω μιλήσει-σχολιάσει, οπως και στην Τηλεοραση, την άλλη αγάπη μου (οπως λέμε.., απο εδώ η...γυναίκα μου  και απο εκει το...αίσθημα μου!!!
 Κάτι τέτοιο δηλαδη...), το συγκεκριμένο θεμα!!!
 







Ο λόγος για την βία στα γήπεδα!.. Η υπόθεση αυτη αντί να μειώνεται...,παίρνει μεγαλύτερες και επικίνδυνες διαστάσεις, δυστυχώς!!! Έτσι ουδεις γνωρίζει που, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ και που ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΒΙΑ !!! Εάν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα στην  "υπόθεση βία", τότε ειναι βέβαιον πως θα θρηνήσουμε θύματα!.. Για αυτο λοιπόν..."εδώ και χθες", η πολιτεία πρέπει να πάρει "σκληρά μέτρα"!.. Μέτρα αποτελεσματικά...και όχι μέτρα "μόνο για τα ματιά του κόσμου...", οπως ειναι τώρα!!! Διαφορετικα (χιλιάδες φορές το έχω και αυτο, γράψει...), διαφορετικα λοιπόν ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ... Τα μέτρα ειναι αναγκαία... Ειναι απαραίτητα... Εχουν και...κόστος!!! Ναι! Όμως οι ανθρώπινες ζωές κοστίζουν περισσότερο... Αξίζουν περισσότερο πιο σωστα!.. Ναι! Τίθεται και ζήτημα..."πολιτικού κόστους"!.. Παρ'ολα αυτα τα μέτρα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ!!! Δεν παει άλλο!.. Εμπρός κύριοι, κάντε και κάτι σωστο, εκει μέσα στην Βουλη!!! Δεν θα...χάσετε τους...πελάτες σας!!! Αυτοι(οι πελάτες!) σας περιμένουν, ευτυχώς για εσάς, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
                          Και βέβαια η βία (και αυτο το έχω υπογραμμίσει...και το τονίζω, ιδιαίτερα κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία...) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..., ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!!!!! Όχι!.. Ειναι ΘΕΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!  Ποδοσφαιρικών ομάδων! Παραγόντων! Οπαδών! Δημοσιογράφων! Εφημερίδων (αθλητικών και πολιτικών...)! Ραδιοφώνου, αλλα και Τηλεόρασης (ιδιαίτερα τώρα...)! Και πολλών...,πολλών άλλων "στοιχείων" και "συγκυριών"!!!!! Όλοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας...,αλλα και ο καθ' ένας χωριστά, προκειμένου να πολεμήσουμε και να παταξουμε την ΒΙΑ , απο όπου αυτη και αν προέρχεται!!! Αυτο που ζούμε στα γήπεδα (το είδαμε και για άλλη μια φορά οι εικόνες αυτές έκαναν τον γύρο του κόσμου,στο κρίσιμο παιχνίδι Βέροιας-Αρη που έγινε πριν απο περίπου δυο εικοσιτετράωρα!), ειναι ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗΣ!!!!! Ειναι γεγονός πως πρωταγωνιστικό ρόλο, στο ματς "παίζει" πάντοτε η βία!.. Ξύλο να δουν τα...ματιά σας! Αποτέλεσμα; Δεν βλέπει, δεν παρακολουθεί ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!! Το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι να τα...σπάσουν!!! Και εάν ειναι δυνατόν να δουν να τρέχει...ΑΙΜΑ!!!!! Ενδιαφέρονται έτσι, για το πως, θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο και θα τα κάνουν ΟΛΑ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ. Θέλουν να "πλακωσουν" κάποιον η κάποιους στις...γρήγορες!!! Δεν τους ενδιαφέρει εάν ειναι ποδοσφαιριστές η παράγοντες..., η  δημοσιογράφοι που καλύπτουν το παιχνίδι...,η προπονητές που κάνουν την δουλειά τους..., η διαιτητές!!! Θέλουν κάπου να...ξεσπασουν!  Να ξεθυμανουν! Να βγάλουν το...αχτι τους!!!!! Αυτο επιθυμούν! Και για αυτο πηγαίνουν στο γήπεδο... Βία με το...τσουβαλι!! Αλλα η βία των γηπέδων εχει μεταφερθεί και στα καφέ...,στα καφενεία και στα ουζερί και παντου όπου υπάρχει τηλεοραση με NOVA η ΟΤΕ TY!!! Πηγαινει κάποιος για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι και εαν είσαι αντίθετος με την δικη τους ομάδα...καηκες!!!!! Έχεις...χάσει απο...χέρι! Είσαι το...κόκκινο πανί!!! Έτσι η βία εχει επικρατήσει παντου και ειναι παντοτε ΙΔΙΑ!!! Καιρος λοιπόν να παρθουν σκληρά μέτρα, έστω και αν απο κάποιους χαρακτηριστούν ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ!!!! Διαφορετικά και σε αυτο η Ελλάδα εχει ΗΤΤΗΘΕΙ!!!!! Μήπως όμως ΤΙΠΟΤΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου