ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ !!!
   

                                                                   --Αγαπητέ μου έχω δυο νέα να σου πω.
 Ένα καλο και ένα κακό!
 Με ποιο θέλεις να αρχίσω;
                                                                     -Μα,απο το καλο φίλε μου! Απο το καλο!
                         
Θρυλε Θεέ Μου Ολυμπιακέ μου!..
     
Ναι! Ναι,ήταν όλοι και όλα εκει,στο γήπεδο "Γεώργιος Καραισκακης",όπου με το σφύριγμα της λήξης του τελευταίου αγώνα με τον Πανιωνιο (νίκησε ο Ολυμπιακός 2-1),ο Ουρανός γέμισε με 40 Χρύσα Αστέρια!.. Ορθιοι οι 30.000 φίλαθλοι που είχαν κατακλύσει το γήπεδο και τα δεκάδες εκατομμύρια (εδώ και στο εξωτερικό) φίλοι χειροκροτούσαν και έψαλλαν τον ύμνο του Ολυμπιακού, που μόλις επίσημα πια (ανεπίσημα το είχε πάρει απο το τέλος του πρώτου γύρου...), είχε κατακτήσει το τεσσαρακοστο πρωτάθλημα Ελλαδος! Οι άλλοι...μνηστήρες είχαν μείνει πολυ πίσω!.. Δίκαιοι οι πανηγυρισμοί...,οι χαρές και οι χοροί, που κράτησαν μέχρι σήμερα το πρωί!!!



 • Ήταν όλοι εκει! Με πρώτο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινακη! Και φυσικα όλους του πρωταγωνιστες! Ήταν ακομα ο Τζιοβανι! Ο Καρεμπε! Και τα αλλα παιδια! Όλοι χειροκρότησαν και χειροκροτήθηκαν απο τους φίλους της ερυθρόλευκης παράταξης!..
 • Ήταν σε...παράταξη και οι άλλες 39 κούπες!!! Κούπες οι οποίες στόλισαν το "Γεώργιος Καραισκακης", μαζυ με την νέα την τεσσαρακοστη!!! Αυτη άλλωστε γιορτάστηκε οπως της άξιζε! Με λαμπρότητα!.. Με τιμές! Με δόξα!
 • Ήταν εκει και η( νέα )φανέλα του Ολυμπιακού! Την στολίζουν πλεον τα τέσσερα αστέρια,που βρίσκονται πάνω απο το σήμα!  Το" Θρυλε Θεέ Μου Ολυμπιακέ μου " ακούστηκε  χθες χιλιάδες φορές εκει στο Φαληρικο γήπεδο! Υποκλιθειτε...και χειροκροτειστε,τον "αιώνιο" πρωταθλητη!!!!! Άντε και του χρόνου,ήταν η τελευταία ευχή όλων... Και τα πανηγύρια συνεχίζονται ακομα!!!!!

 
        



Η "ΝΕΚΡΗ" ΑΕΚ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ !!!
   
«Μαύρη μέρα» για την ΑΕΚ, οριστικά στη Β Εθνική


Κάποιοι...,δικοί της, καταδικοι της (!!!!!) άνθρωποι την ήθελαν...νεκρή! Και τελικά τα κατάφεραν!.. Έτσι και αφού την τελείωσαν με τον έναν...,η τον άλλον τροπο,την έστειλαν στον άλλο κόσμο!.. Εκει όπου ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!
  Το..."γκρέμισμα" της ΑΕΚ είχε αρχίσει, πριν απο 18 χρόνια !..  Και πιο συγκεκριμένα απο εκείνο το καλοκαίρι του 1995, όταν (εάν θυμάμαι καλα. Και θυμάμαι..!) οι δυο ιδιοκτήτες της, ο Δημήτρης Μελισσανιδης και ο Γιάννης Καρρας, έβαλαν...πλώρη να πουλήσουν την ΑΕΚ !!!  Μάλιστα σε μια συνέντευξη που είχα τότε μαζυ τους για την εκπομπη "Ορκισθειτε Παρακαλω", μου είχαν πει τα εξής: "Επειδη,πρόκειται να χωρισουμε επιχειρηματικά,πουλάμε την ΑΕΚ..."!!!  Έτσι και έγινε!.. Απο τότε λοιπόν,ξεκίνησε  "η καθοδική πορεία " του Δικεφαλου!.. Μέχρι να φθάσουμε στον σημερινο "θάνατο" της ΑΕΚ, έγιναν πολλα!.. Η  ΑΕΚ έχασε κάθε έλεγχο!.. ΟΥΔΕΙΣ την υπολόγιζε!.. Όλα αυτα τα χρόνια δεν πήρε ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!! Κατέκτησε όμως 4 φορές το κύπελλο Ελλαδος!.. Ένα άλλο πλήγμα ήταν το...γκρέμισμα του γηπέδου "Νίκος Γκουμας",εδώ στη Νεα Φιλαδέλφεια!.. Αυτο υπήρξε και η...χαριστική βολή!!!




Σήμερα,που ειναι μια μαύρη μέρα για την "Ενωση"...,για την ΑΕΚ,δεν θα αποκαλύψω αλλα!!! Κάτι που θα κάνω τις επόμενες ημέρες!.. Όλα στην ώρα τους,οπως λέω συνήθως!.. Ένα θέλω να υπογραμμίσω μονο σημερα!.. Η ΑΕΚ δέχθηκε πολλα χτυπήματα,πριν υποκύψει! Ντροπή!
         

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου