ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ !!!!!

      

Ήταν ανήμερα του Αγίου Γεωργίου! Οι ευχές...έδιναν και έπαιρναν! Άλλωστε οι Γιωργηδες, είμαστε περισσότεροι απο τους Γιαννηδες! Κάτι που φαίνεται... Όμως το θεμα μας δεν ειναι αυτο!.. Ήταν, θυμάμαι 23 Απριλίου 2010!!! Ήταν μεσημερακι και όλοι βρισκονταν στο σπίτι,κάτι η γιορτή κάτι το μεσημβρινο τραπέζι...,είμασταν όλοι μαζεμενοι! Κάποια στιγμή η τηλεοραση διακόπτει το προγραμμα της για "έκτακτο γεγονός"... Όλοι...διακοψαμε οτι κάναμε για να δούμε αυτο το "έκτακτο γεγονός"!!! Ήταν ο Πρωθυπουργός Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος θα έκανε διάγγελμα (αυτο και αν ήταν...διάγγελμα) προς τον Ελληνικό Λαό... Είχε κάτι...πολυ σπουδαίο να μας πει!..



"Ελληνίδες...,Ελληνες η Ελλάδα περνάει δύσκολες ώρες...", είπε αρχίζοντας για να μας πει ακομα,χωρίς ντροπή οτι, " Με την είσοδο μας στο ταμείο στήριξης (στο ΔΝΤ) η χωρα ανακτά την αξιοπιστία της..!" Δεν μας είπε όμως ποιος μας είχε φέρει σε αυτη την κατάσταση... Στο να...χάσει η χωρα μας την αξιοπιστία της; Εμείς οι απλοί πολίτες; Όχι βέβαια..! Οι πολιτικοι με την λάθος πολιτική τους; Ναι,ασφαλώς..! Όλα αυτα ο κ. Παπανδρέου ουτε που τα ανέφερε... Και γιατι άλλωστε!.. Αυτος πριν κερδίσει τις εκλογές και γίνει-αναλάβει Πρωθυπουργός είχε συμφωνήσει για εμάς...,για την τύχη μας...,χωρίς εμάς!.. Μας είχε βάλει στο ΔΝΤ πολλα χρονια (ίσως δυο χρόνια πριν..!) και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να μας το...ξεφουρνησει!!! Έτσι έκανε το ταξίδι του στο ακριτικό νησί μας στο όμορφο Καστελοριζο για το διάγγελμα... Είχε και αυτο την σημασία του..! Το νησί ειναι πολυ μακρυα απο την Αθήνα και τα...πυρά του κόσμου δεν θα...έφθαναν άμεσα εκει!.. Το άλλο και πιο σπουδαίο ειναι το γεγονός πως οι Τούρκοι ήθελαν και θέλουν το Καστελοριζο..."ανεξάρτητο"!!!!! Και για αυτο απο εκει ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου είπε...,οτι είπε χωρίς ΑΙΔΩ!!! Βέβαια το νησί μας ειναι κομμάτι( και θα παραμείνει )της μητέρας Ελλαδος... Και ας λένε οτι θέλουν οι άλλοι!!!!!                        
 Το διάγγελμα αυτο του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου, άλλαξε το ρου της σύγχρονης ιστορίας... Όλα πια δεν ειναι και δεν θα ειναι, οπως ήταν χθες!.. Αλλαξαν πολλα! Η χωρα μπήκε και δεν ξέρω εάν θα ακολουθήσουν και αλλα, στο μνημόνιο...,για την ακρίβεια στα μνημονια! Η φτώχεια! Η ανεργία! Και τα λουκέτα...,χτύπησαν κόκκινο! Και ΟΥΔΕΙΣ μπορεί με βεβαιότητα να μας πει οτι "αύριο" η "μεθαύριο", όλα αυτα τελειώνουν!!! ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να το κάνει αυτο,παρα τον μεγάλο αγώνα που δίνει η Κυβερνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας..! Η ουδεις πιστεύει πλεον στις διαβεβαιώσεις της Τροικα πως δεν θα μπουν αλλα μέτρα κλπ...,κλπ!!! Μοιάζει αυτο που μας έκανε ο κ. Παπανδρέου, σαν να εχει περάσει,απο τότε ένας αιώνας!.. Να υπογραμμίσω οτι κανεις δεν μπορεί να καταλάβει ακομα και σήμερα τι έκρυβε το ύφος που είχε πάρει στο διάγγελμα του ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος χωρίς αιδω, μας έκανε ζητιανους..! Αλλα τι τον ενδιαφέρουν τώρα όλα αυτα; Αυτός Αμερικάνος ήταν και Αμερικάνος παραμένει... Μήπως άλλωστε ζει στην Ελλάδα; Όχι βέβαια! Μας εχει...γραμμένους!.. Όμως κ. Παπανδρεου πίσω εχει η αχλαδα την...ουρα! Και γελάει καλύτερα,οποίος γελάει τελευταίος... Ταμαμ;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου