ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ !!!
           ( " πουν'τα χρόνια τα παλιά..." ;)

     

Ναι! Ειναι αλήθεια!..
Δεν υπάρχουν πια Κόμματα τα οποία να ενδιαφέρονται και να αγωνίζονται, για τα συμφέροντα της Ελλάδας!!!  Εκείνες...,η μάλλον εκείνα τα "Χρύσα  χρόνια",που τα Κόμματα ηταν "ασπίδες για την Ελλάδα"...έσβησαν, δυστυχώς!.. Σήμερα, τα πράγματα άλλαξαν... Οπως άλλαξαν και οι πολιτικοι, οι οποίοι πλέον κάνουν χιλιάδες...κωλοτουμπες, για να μην χάσουν την...καρέκλα τους, λες και την...κουβαλισαν, την έφεραν απο το σπίτι τους!!!  Προσπαθούν να την...καρφωσουν στον...πισινο τους, γιατι φοβούνται μην τους την πάρει κάποιος άλλος!.. Κάνω λάθος;  Όχι βέβαια!.. Άλλωστε το ζούμε ΟΛΟΙ καθημερινα!..
Έτσι λοιπόν τα σημερινά Κόμματα,έχουν αρχίσει να γίνονται ...κομματάκια και...τελειες!!!  Και ίσως αργότερα και...παυλες!!!!!  Δεν ειναι λίγα που έχασαν (την...κουτάλα,λένε πολλοι! Προσωπικα, δεν θέλω να το...πιστέψω!..),που έχασαν λοιπόν στις προηγούμενες εκλογές και τωρα ΟΥΤΕ  ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ακομα και σαν...τελειες!..
Δεν υπολογίζονται!! Και ειναι Κομματα που είχαν δυο θητείες στην Βουλη...,πριν (τώρα) διαλυθούν στην κυριολεξία!!! Ένα "ζωντανό" παράδειγμα, ειναι το Κόμμα, ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφερη, ο οποίος, ενώ ξεκίνησε με όνειρα και για πολλούς ήταν..."ένα φως στο τούνελ...", απο λάθη πολλών παραγόντων, αλλα κυρίως του αρχηγού του ("θείος" - ΓΚ)έφθασε να ειναι σήμερα εκτός Βουλής (ο κόσμος κατάλαβε τι συμβαίνει με αυτο το Κόμμα και το τιμώρησε, οπως του άξιζε..!) και να εχει 0,08 ο/ο ποσοστό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να..."σηκωσει κεφάλι" πλέον, παρα τις οποιες προσπάθειες του Γιώργου Καρατζαφερη, ο οποίος οπως είπαμε για τα χάλια αυτα του ΛΑΟΣ, εχει...,φέρει ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ!!!!!  Και βέβαια αυτο το γνωρίζει και το παραδέχεται έμμεσα και ο ίδιος!.. Και ας λέει, απο την δικη του τηλεοραση, κάτω εκει στις Τζιτζιφιες, οτι...γουστάρει!!!   "Πουν'τα χρόνια τα παλιά..." ;  Ε;
Τα γκάλοπ...,οι δημοσκοπήσεις πιο σωστα, παρουσιάζουν ανάγλυφα την σημερινη κατάσταση στην πολιτική σκηνή του τόπου !..  Όταν βλέπεις πως και τα δυο άλλοτε, μεγάλα Κομματα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δεν μπορούν να συγκεντρώσουν μαζυ, ουτε το 25 ο/ο ,  τότε καταλαβαίνεις...που παει το πράγμα!!!  Πρόσφατη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου τα Κομματα συγκέντρωσαν τα ποσοστα που διαβάζετε... Λοιπόν:
• Νέα Δημοκρατία  18,7 ο/ο
• ΣΥΡΙΖΑ          18,1 ο/ο
• Χρυσή Αυγή      7,4 ο/ο
• Ανεξάρτητοι Ελληνες 6,6 ο/ο
• ΠΑΣΟΚ    5,5 ο/ο
• ΔΗΜ.ΑΡ   3,9 ο/ο    Και
• Κ Κ Ε   3,8 ο/ο
Όλα αυτα δείχνουν πως το πολιτικό σύστημα πηγαίνει κατα...διαόλου!!!  Η Μεταπολίτευση
πέρασε...,έφυγε!..  Πάμε για αλλα πλέον...  Δεν ξέρω, εάν ειναι "φαινόμενο της εποχής", οπως λένε αρκετοί συνάδελφοι μου!.. Γνωρίζω όμως οτι αυτο "το φαινόμενο", κατα το οποίο παλιά τα δυο μεγάλα Κομματα, ξεπερνούσαν, το καθένα, το 40 ο/ο ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!!!! ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΑ !!!   Και το πιο περίεργο ήταν οτι (τότε) ένα Κόμμα με 40 ο/ο δεν μπορούσε να σχηματίσει Κυβερνηση !..  Πως λοιπόν, ειναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο, σήμερα όταν εχει...,έχουν (τα μεγάλα Κομματα) 18 ο/ο ; Ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ !!!  Έτσι λοιπόν και στο μέλλον, θα δούμε Τρικομματικες...,η Τετρακομματικες Κυβερνήσεις!!!!!
Συμμαχίες!  Γιατι μόνο αυτο πλέον ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!
                            

Σημ.Συντ.  Σε άλλο σημείωμα μου, θα αναφέρω, τι μπορεί να γίνει στις εκλογές οποτε και αν αυτές γίνουν! Σε πιθανές συνεργασίες!
                                                 Και στο...μπάχαλο που πιθανόν  να δημιουργηθεί, εάν κάποιοι θελήσουν να αφήσουν την χωρα ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ!.. Συμφωνειτε πιστεύω ;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου