ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΔΥΟ ΩΡΕΣ ΘΡΥΛΟΥ !!!!!
                             
       (Θριαμβος σε Ελλάδα και Λονδίνο !..)


Ναι! Ναιαιαι! Ναι,το πήραμε ξανά το Ευρωπαϊκό! Ο Ολυμπιακός κράτησε το στέμμα του Βασιλιά της Ευρώπης στο μπάσκετ!!!  Για δεύτερη συνεχόμενη φορα,ο Θρύλος...,ο Ολυμπιακός κατακτά το Γιουρομπασκετ...,το Ευρωπαϊκό Κύπελλο! Την ΚΟΥΠΑ!!! Μια πολύτιμη ΚΟΥΠΑ, η οποία για ένα ακομα χρόνο θα στολίζει τον Ολυμπιακό...,τον Πειραιά και γενικά την Ελλάδα, που για χάρη των ερυθρόλευκων νικητών,ξενυχτησε! Χαλάλι όμως! Και αυτο γιατι ο Ολυμπιακός τους αποζημειωσε και με το παραπάνω!.. Και εχει ιδιαίτερη σημασία και μάλιστα πολυ μεγάλη, η νυχτερινή επιτυχία του Ολυμπιακού της Ελλαδος!!!!!   Και αυτο το έχουν καταλάβει ΚΑΛΑ, φίλοι και (ιδιαίτερα...) εχθροι!.. Ο Ολυμπιακός ενώνει! Ειναι κάτι που τωρα στην δύσκολη εποχη που ζούμε, το έχουμε ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΚΗ!!!  Βέβαια δεν μπορω να γνωρίζω εάν  αυτη την άποψη-θέση την υιοθετούν κάποιοι,που στον βωμο του συμφέροντος τιτιβιζουν και...θυσιάζουν τα πάντα!.. Δεν τους
αδικω!..  Όμως σήμερα ειναι ημέρα χαράς...και όχι γκρινιας!!!!!
      


"Το πήραμε...,το πήραμε ξανά παιδια το Ευρωπαϊκό...", τραγουδάει απο το βράδυ αυτο (Κυριακή 12 Μαΐου 2013) ο κόσμος του Ολυμπιακού!..  Στέλνει μάλιστα εκατομμύρια μηνύματα (όχι μόνο οι Ολυμπιακοί, αλλα όλος ο κόσμος απο κάθε γωνία του πλανήτη!..), με πολλα...,πολλα συγχαρητήρια για τους θριαμβευτες!.. Στους τεράστιους παίκτες του Ολυμπιακού!..  "Μπράβο! Μπράβο λεβεντοπαιδα!.. Κάνατε, για μια ακομα φορα περήφανη την Ελλάδα,που τοσο πολυ μεγάλη ανάγκη το είχε!.. Μπράβο..." Ειναι ένα απο τα εκατομμύρια μηνύματα που πήραν...και που απο τα μεσάνυχτα (μετά την νίκη...) φθάνουν στον Ολυμπιακό!!!  Μπράβο ρεεε μάγκες με την ανατροπή (η Ρεάλ είχε προηγηθεί με 17-0 !!!!!) και με το 100-88 που πετύχαμε, δείξετε ποιος ειναι ο...τσαμπουκας!!!!! Αυτο που πετύχαμε το είχε και το εχει ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ,η ταλαιπωρημενη και σχεδόν χρεοκοπημενη Ελλάδα!!! Μπράβοοο και πάλι!!!





Το τριήμερο συνεχίστηκε με τον τελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλαδος!.. Ο Ολυμπιακός έκανε το νταμπλ το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακο Στάδιο! Εκει όπου νίκησε τον Αστέρα της Τρίπολης με 3-1, στην παράταση...,μιας και ο κανονικός αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 1-1!!! Ήταν αυτο...,η και αυτο το τριήμερο ντυμένο στα κόκκινα! Και πιο συγκεκριμένα στα ερυθρόλευκα!!! Σήμερα δεν θα αναφερθώ στο ποιος σημείωσε τα γκολ... Δεν ειναι δικη μου δουλεια... Άλλωστε τα είδαμε,όλοι όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο...,η είδαμε το παιχνίδι απο την τηλεοραση...,η το ακούσαμε απο το Ραδιόφωνο...,η τέλος τα διαβάσαμε απο τον ηλεκτρονικο Τυπο...,η απο τις αθλητικές,η τις πολιτικές εφημερίδες!!! Σήμερα θα αναφερθώ σε αυτο το ερυθρόλευκο τριήμερο που έκανε την Ελλάδα και τους απανταχού Ελληνες να...παραμιλανε!!!


Ναι! Ναι ο Ολυμπιακός,ειναι η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου... Εχει κατακτήσει 40 πρωταθλήματα!!! Εχει πάρει 26 φορές το κύπελλο!!! Και εχει κάνει 16 φορές το νταμπλ!!! Υπάρχει άλλη ελληνική ομάδα που να εχει αυτές τις κατακτήσεις;Οχι φυσικα! Και αυτο το παραδέχονται φιλοι και εχθροί! Δεν χωρα καμμια αμφιβολία. Όμως,υπάρχει ένα αναπάντητο ερώτημα! Γιατι ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΆΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ ;  Και κάτι ακομα! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ -δήθεν- ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ; Μπορεί κάποιος να δώσει πειστική απάντηση; Όχι...βλακείες και...αρλουμπες!!!
Έτσι για ξέρουμε το τι λέμε... Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους!..

https://www.youtube.com/watch?v=KrSireVJteo

                         
 Ήταν! Ναι ήταν πικραμένος απο την ήττα ο μεγαλομετοχος του Αστέρα, ο κ. Δημήτρης Μπακος (εάν γράφω σωστα το όνομα του...)αλλα και ο ετερος ιδιοκτητης, όμως αυτη η πίκρα του δεν τον...εμπόδισε να πει πράγματα για τα οποία σήμερα θα εχει μετανιώσει!.. Είπε λοιπόν οτι...,"Δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλα νίκησε η αλητεια!.."  Όχι αγαπητέ κύριε μεγαλομετοχε εμείς οι Ολυμπιακοί δεν είμαστε αλήτες... Και σας παρακαλω να το πάρετε πίσω... Να ζητήσετε συγγνώμη απο τον λαό του Ολυμπιακού!!! Είστε πολυ μικρός να βριζετε ένα υπερήφανο λαό,οπως ειναι ο κόσμος του Ολυμπιακού!.. Για το οτι είπατε αλήτη τον κ. Γιαχο... Αυτο δεν τιμά ουτε εσάς...,ουτε την ομάδα σας. Και οι διαιτητές άνθρωποι ειναι... Κάνουν και λάθη...,εάν έγινε κάτι τέτοιο στον αγώνα του Σαββάτου!!! Ο κ. Γιαχος ζήτησε πριν λίγες ώρες συγγνώμη για το λαθος του!..
Ιδιαίτερα στην περίπτωση που ζητήσατε πεναλτυ,οπως είπε ο κ. Τριτσωνης ο διαιτητής γραμμών,το χέρι του Μανιατη ήταν κολλημένο και  η πράξη δεν ήταν εσκεμμένη!!! Και για αυτο δεν τιμωρήθηκε!!! Αυτα τα...ολίγα για τον κύριο μεγαλομέτοχο του Αστέρα... Άντε και έδιναν αυτο το πεναλτυ (για μένα μακάρι να είχε δοθεί...,γιατι σήμερα ΟΥΔΕΙΣ θα μιλαγε!) ο κ. Γιαχος, η ο κ. Τριτσωνης,πιστεύετε στα αλήθεια οτι θα κερδιζατε τον σκάλες καλύτερο σας, Ολυμπιακο; Με το χέρι στην καρδια,τώρα που τα πράγματα έχουν ...καταλαγιάσει μπορείτε να απαντήσετε; Καταλαβαίνω ειναι δύσκολο για εσάς  (και για τους δυο ιδιοκτήτες αναφέρομαι...) να πείτε ναι! Γιατι απλώς δεν το πιστεύετε!...
                          
                         
 •Το βράδυ της Παρασκευής,εκει κάτω στο Λονδίνο, ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ Ολυμπιακός, "πέταξε" έξω απο τον τελικό την εκπληκτική ΤΣΣΚΑ της Μόσχας! Ο Ολυμπιακός έπαιξε εκπληκτικό μπάσκετ και σε καμμια περίπτωση δεν απειλήθηκε απο την μεγάλη αντίπαλο του... Η επικράτηση του και η συμμετοχή του, για μια ακομα φορα σε τελικο του Ευρωμπασκετ,ήταν πέρα για πέρα δίκαιη... Όλα τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με την πραγματικα μεγάλη επιτυχία του Θρύλου...

                         
 •Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο "Ολυμπιακή Δράση"! Δράση απο ερυθρόλευκες επιτυχίες... Τέτοιες που θα τις ζήλευαν όλοι!.. Μπράβο και χειροκροτήματα για όλους τους θριαμβευτες! Χορτάσαμε να βλέπουμε στο παρκέ και στον χλοοτάπητα,ερυθρόλευκα αστέρια να...χορεύουν! Οι άνδρες αυτές τις 72 ώρες...έδιωξαν τις γυναίκες τους  (που τέτοια τύχη...,αλλα...), όχι για πάντα...δυστυχώς!..
Οι τηλεοράσεις (στα σπίτια,στα καφε,στα φαγαδικα και στα σουβλατζηδικα!) είχαν την...τιμητική τους!.. Δεν υπήρχε...άδεια καρέκλα ουτε για...δείγμα! Στο γήπεδο και στο Ολυμπιακο Στάδιο και στην σάλα,εκει στο Λονδίνο,τα ερυθρόλευκα επικράτησαν..., κυριάρχησαν!.. Η ατμόσφαιρα πριν...,κατα την διάρκεια του αγώνα,αλλα ιδιαίτερα στο τέλος, ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!.. Πάντα τέτοια παιδια του Ολυμπιακού! Και η ευχή που ακουστικε απο όλους ήταν "και του χρόνου" !!!!!



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου