Ο "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ" ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !!!
                                      
(Θρυλε Θεέ Μου Ολυμπιακέ μου...)
                             
  


Πάνω απο δέκα χιλιάδες ήταν οι φίλοι του Ολυμπιακού που τον υποδέχθηκαν νικητή και τροπαιουχο αργά χθες το βράδυ, εκει στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου ειναι και το σπίτι του! Απέναντι ακριβώς απο το γήπεδο "Γεώργιος Καραισκακης",το παλάτι του...,η πιο σωστα όλων των ομάδων του Θρύλου!!! Χιλιάδες ήταν και οι φίλαθλοι, οι οποίοι με καπνογονα...,φωτοβολιδες και ζητωκραυγες υποδέχθηκαν τους ήρωες παίκτες...,τους για δεύτερη συνεχόμενη φορα πρωταθλητές Ευρώπης!!! Ηταν τόσος μεγάλος ο...όγκος των οπαδών της ερυθρόλευκης ομαδας που το πούλμαν απο το "Ελ. Βενιζελος",για να βγει στην Αττική οδό και να καταλήξει στο ΣΕΦ έκανε περισσότερες απο τρεις ώρες!!! Στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μάλιστα προκειμένου να διανύσει μια απόσταση όχι παραπάνω απο τριάντα μέτρα, έκανε σαράντα (40') λεπτα!.. Ήταν πραγματικα μια μεγαλειώδης υποδοχή!!! Αντάξια της μεγάλης επιτυχίας και του Ολυμπιακού!.. Χαμός! Χαμός έγινε... Το...έλα δεις!..
                        

•Καταιγίδα! Ναι ήταν μια καταιγίδα ο Ολυμπιακός! Καταιγίδα που απ'όπου και αν πέρασε ...σκόρπισε...,διέλυσε κάθε εμπόδιο,που βρέθηκε μπροστα της!.. Έτσι έφθασε στον τελικό, όπου και έστειλε στο...σπίτι της και την παλια...,την τέως βασίλισσα την Ρεάλ!!!
                         
 Δίκαια,λοιπόν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού...και γενικά όλοι οι Ελληνες φίλοι του μπάσκετ,που το αγαπάνε και το προβάλουν, οπως τότε στην αρχαιότητα, που προκειμένου να υποδεχθούν τους Ολυμπιονίκες γκρέμιζαν,προ τιμήν τους,τα τείχη...,έτσι και σήμερα, ο κόσμος  του Ολυμπιακού "γκρέμισε-έριξε" τα τείχη και υποδέχθηκε οπως αρμόζει...,οπως άξιζε τον "Αυτοκράτορα" του Ευρωπαϊκού μπάσκετ,τον Ολυμπιακό!!! Ηρθε! Έφθασε! Ειναι εδώ φορώντας ξανά το στέμμα του!!!  Και πόσο του...παει!!!


Σήμερα...,δεν θα...σταθώ σε δηλώσεις των Αγγελοπουλαιων,που ειναι και πολυ δίκαια πανευτυχεις,οπως όλοι μας...,ουτε στον προπονητή Γιώργο Μπαρτζωκα,ο οποίος ειναι ο πρώτος Έλληνας που ως κοουτς,κατακτά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο...,την κούπα...,αλλα ουτε και στους παίκτες που έκαναν  την Ευρώπη και τον κόσμο όλον,να...προσκυνήσει, για δεύτερη σεζόν-φορα τον Ολυμπιακό!!! Σήμερα θα ασχοληθώ περισσότερο με την...απήχηση, τον αντίκτυπο, που είχε παγκοσμίως ο μέγας θρίαμβος του Θρύλου!..  Του Ολυμπιακού της Ελλαδος, ο οποίος...ξανάβγαλε τον κόσμο στους δρόμους!..  Που για μια ακομα φορα τους...,μας ξενυχτησε!.. Που μας γέμισε με περηφάνια, αλλα και ενθουσιασμό!..  Που διέλυσε την ΤΣΣΚΑ της Μόσχας και το βράδυ της Κυριακής (12 Μαΐου 2013) πέταξε την Ρεάλ,που κυριαρχεί στις κατακτήσεις (εχει 8) του Ευρωπαϊκού,την πέταξε έξω!.. Την έστειλε πρόωρα στην...σύνταξη!!!

http://www.youtube.com/watch?v=foa0D_Sdj14                    
 


•Α,  να μην το λησμονησω. Ο Ολυμπιακός, έγινε η πρώτη ομάδα, μετά την Μακαμπι (το 2003-2004.., την διετία αυτη), που κάνει ριπιτ !..  Που κερδίζει δηλαδη, τον ένα τίτλο πίσω απο τον άλλον!..  Να προσθέσω πως ο Ολυμπιακός ,ειναι η τριτη ομάδα στην  ιστορία των φαιναλ φορ, μετά τους τρεις συνεχόμενους τίτλους της Γιουγκοπλαστικα, που κερδιζει συνεχομενα το Ευρωπαικο! Απο το 1989 εώς και το 1991, η Γιουγκοπλαστικα πήρε τους τίτλους!..
                         
 •Τα συνθήματα...,οι ρυθμικες κινήσεις και τα διάφορα αλλα που είχαν φτιάξει αυθόρμητα οι οπαδοί του Ολυμπιακού, προκειμένου να υποδεχθούν τους πρωταθλητές Ευρώπης άγγιξαν-έφθασαν τον Ουρανό!!!   "Θρυλε Θεέ Μου Ολυμπιακέ μου...", πάντα τέτοια !!!!! Ο "Αυτοκράτορας"γύρισε σπίτι του!.. Υποκληθειτε!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου