ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...
                     • Ουδεις (χθες) ασχολήθηκε!..
                     • Ο "Μαρμαρωμενος" βασιλιάς...

   

Πέρασαν 560 χρόνια απο τότε! Όμως όσα και εάν περάσουν,εμείς ποτε δεν θα ξεχάσουμε!..  Αιώνες τώρα, έχουμε δώσει όρκο τιμής!   "Πάλι με χρόνια...,με καιρούς, πάλι δικα μας θα'ναι..."!!!  Ειναι ένας όρκος, που χρόνο με τον χρόνο ανανεώνεται! Γίνεται πιο δυνατός! Και εμείς αναβαπτιζομαστε!..
                         
Ναι...,πέρασαν απο εκείνη την αποφραδα ημέρα 560 χρόνια! Απο το 1453, μέχρι σήμερα, ζούμε με την προσδοκία του "Μαρμαρωμενου Βασιλιά"!..  Νοσταλγία... Ναι! Ελπίδα... Ναι!   "Ήταν θέλημα Θεού η πόλις να Τουρκεψει..."!..Τοτε που προδομένη έπεσε!..
                         
Το θεμα ειναι πως ΟΥΔΕΙΣ ΧΘΕΣ (29 Μαΐου 2013 - 29 Μαΐου 1453, ακριβώς 560 χρόνια μετά...), ουδεις ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ!!!!!   Δεν είδα καμμια ειδικη εκπομπη στην τηλεοραση! Ένα (μικρο...,η  μεγάλο) αφιέρωμα! Κρίμα!.. Δεν τόλμησαν κάποιοι να πουν,έστω και μια...κουβέντα! Ένα σχόλιο! Γιατι;  Γιατι ρεεε παιδια; Μου αρέσει που πολλοι απο δαύτους το...παιζουνε και ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!  Ίσως το θεμα να μην...πουλάει! Και έτσι ειναι! Όμως, ΟΛΑ...,ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ; Ω ΝΑΙ! Εδώ μετράει μόνο το κέρδος!.. ΝΤΡΟΠΗ! Νισαφι! Φθάνει πια! Κάντε κάτι για το Εθνος μας,γιατι κάποιοι προσπαθούν να αφανισουν...,να σβήσουν! Μα δεν θα τους αφήσουμε! Βέβαια οι καιροί ειναι πονηροί... Αυτο μην το ξεχνάτε!  Και ενωμένοι θα νικήσουμε, οσο ισχυροί και εάν ειναι οι αντίπαλοι μας... Εμπρός λοιπόν... "Έν τουτω νικα..."!..




Εμείς, η διευθύντρια του Καθε Μερα Παντού, Λεμυ Γ.Κοντονη,η διευθυν-τρια σύνταξης Νανσυ Γ.Κοντονη και ο Γιώργος Κοντονης,αφιερωνουμε σε όλους τους Ελληνες την επιμνημόσυνη δέηση,που έγινε την περασμένη Κυριακή (26 Μαΐου 2013)στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμα του Αιτωλου στη Νεα Φιλαδέλφεια, για τον Κωνσταντίνο τον Παλαιολογο!..

      
                          
Αυτο...,έτσι για να μη ξεχνάμε την ιστορία μας! Γιατι λαός που ξεχνάει την ιστορία του, ειναι καταδικασμένος σε ΘΑΝΑΤΟ!!!!!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου