ΔΕΝ...ΜΕΝΕΙ ΠΙΑ ΕΔΩ !!!
             • Ο...εαυτουλης του...
        • Αφού μας...σκότωσε,κλαίει τώρα!..




 Ρεεε, το παιδι...,το παιντι για την ακρίβεια δεν παει καλα! Τα εχει...φτυσει στην κυριολεξία! Εχει τρελαθεί! Τα εχει χάσει! Του σαλεψε!   Διαφορετικα, όλα αυτα,που λέει και κανει δεν εξηγούνται!!! "Εχει το ακαταλογιστο!..", έλεγε πάντοτε η μητέρα μου, η αείμνηστη, η Κυρά-Λεμόνια Κοντονη,όταν κάποιος φερόταν και ενεργούσε άσχημα! Και βέβαια χωρίς να το σκέφτεται! Έκανε του...κεφαλιού του! Κάπως έτσι...,η μάλλον ακριβώς έτσι, "ζει και...,εργάζεται ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου..."! Γιατι περί αυτού πρόκειται!..
Για τον άνθρωπο, δηλαδη που προκειμένου να..."μπει στο Μαξίμου", μας πούλησε, σε όλους αυτούς, με τους οποίους είχε πολυ πριν τις εκλογες συμφωνήσει!!!



 
Ναι! Ναι! Ναι κέρδισε τις εκλογες ο Γιωργακης Ανδρέα Παπανδρέου! Και μαλιστα με ένα μεγάλο ποσοστό! Κοντα στο 50ο/ο! Για την ακρίβεια ο ελληνικός λαός,που πολλές φορές εχει πέσει θύμα των ίδιων του των εκτιμήσεων (αυτη ειναι  τραγικο,ομως ειναι η αλήθεια) του έδωσε την νίκη με ένα...πελώριο 48ο/ο!!! Βέβαια σήμερα, αυτο το ποσοστό εχει...πετάξει!.. Εξαφανίστηκε! Έγινε...καπνός! Αέρας! Έτσι το ΠΑΣΟΚ, απο το 48%...,πήγε τώρα στο 3%...,η στο 4%...και με όχι ανοδικές τάσεις!.. Αντίθετα! Η πτώση του ειναι κατακόρυφη! Και τιποτα, δεν ειναι ικανό να το συγκρατήσει, απο την διάλυση που οπως ισχυρίζονται πρωτοκλασάτα στελέχη του,πρώην και νυν,ισχυρίζονται!.. Οτι και να κάνει...,ΟΣΕΣ προσπάθειες και αν καταβάλει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο...πράσινος ήλιος βαδίζει στην...δύση του!.. Έτσι ΟΥΔΕΙΣ, μπορεί να βάλει...φρένο, σε αυτη την...κάθετη πτώση του, η οποία πλησιάζει με...ιλιγγιώδη ταχύτητα!..

Άλλο και τούτο πάλι! Τις προάλλες,σε ένα απο τα ταξίδια του (κάνει πολλα ο αθεοφοβος! Εμεις έχουμε χάσει τον...μπούσουλα!), στο Παρίσι, "το παιντι..." , ο Γιωργακης Ανδρέα Παπανδρέου, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Όλα τα δημοσιονομικά στοιχεία της Ελλαδος, ειναι ψεύτικα..."!!!!!  Και στους έκπληκτους δημοσιογράφους υποστήριξε ακομα: "Η χωρα μου ειναι διαβρωμενη, απο την διαφθορά. Και θα χρειαστούν πολλα πολλα χρόνια για να το ξεπεράσει..."!!!!!  Αυτός ο άνθρωπος, δεν εχει ουτε Ιερό,ουτε Οσιο!.. Ειναι μόνο ο...εαυτουλης του!.. Φιλοτομαριστης...,οπως ορθά πιστεύει ο λαός μας! Όμως κάποιος πρέπει να του πει...,η πιο σωστα να του θυμίσει πως ο ίδιος και μόνο αυτός...: "Εφτιαξε..., κατασκεύασε, αυτα τα δημοσιονομικά στοιχεία και τα έδωσε παντου..." Και ακομα οτι : "Πρωταγωνιστής στη διαφθορα ειναι η...αφεντιά του! Ο ΙΔΙΟΣ..."!!!!!  Ξεκάθαρες παντοτε, κουβέντες, για έναν άνθρωπο που ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!  Που δεν...πονεσε για αυτήν! Που δεν...έκλαψε! Που δεν πείνασε!   Ενώ αντίθετα τα είχε...,η μάλλον τα πήρε όλα και με το παραπάνω!!!  Ακομα και τώρα ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, ΝΑΙ...ΝΑΙ εκμεταλλεύεται την πατρίδα μας! Ξέρετε πως μέσα σε 11 μήνες...,ζήτησε και πήρε απο την Βουλη 13 άδειες απουσίας, για...ομιλίες (;) σε ιδρύματα του εξωτερικου και μάλιστα έναντι μεγάλης αμοιβής!.. Ένα πάντως ειναι γεγονός,οτι ποτε δεν ειναι στην Ελλάδα!!!
Δεν...μένει πια εδώ !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου