ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥΣ !!!!!

    
                     
Με...οβελία...,η χωρίς...,οβελία το Αγιον Πάσχα πέρασε!.. Όχι! Όχι, δεν ήταν οπως, τα αλλα των προηγούμενων ετών!.. Οπως τότε που εκεινο, το..."λεφτα υπάρχουν" (α,ρε Γιωργακη,τι μας έκανες!..),ήταν γεγονός!.. Ναι! Ναι,τότε είχαμε λεφτα! Μόνο που οπως αποδείχθηκε (έτσι πάντοτε γίνεται!..),τα λεφτα δεν ήταν δικα μας!.. Ήταν...,η μάλλον τα είχαμε πάρει δανεικά...,μα οπως φαίνεται ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ!!!!! Έτσι,τώρα οι δανειστές τα ζητάνε πίσω και μάλιστα με...τόκο!.. Αυτός...,για την ακρίβεια αυτοι,που μας έφεραν εδώ...,που μας τα έδωσαν τα λεφτα, (οι Κυβερνήσεις μας, παλιές και μερικές των τελευταίων ετών...), χωρίς να μας πουν την αλήθεια, (περί τίνος πρόκειται!.. Απο που προέρχονται αυτα τα παραπάνω!.. Οι διάφορες αυξήσεις που μας έκαναν δηλαδη, για να κερδίσουν ψήφους!!! Ναι μας...εξαγοραζαν!!!), τις αυξήσεις,δηλαδη, μας έκρυψαν την αλήθεια...,μια αλήθεια που θα...ποναγε μεν, αλλα δεν θα μας...σκότωνε, οπως γίνεται σήμερα,με τις μειώσεις μισθών  και συνταξεων και φυσικα με τα διάφορα...κουρεματα!!!



Για το κατάντημα και τον εξευτελισμό ,στον οποίο φθάσαμε τούτο το Πάσχα, υπάρχουν (εκτός απο τα θύματα που είμαστε όλοι εμείς...), "θύτες" και ασφαλώς "ηθικοί αυτουργοί", που πρέπει να...πληρώσουν!  Εμείς, τα θύματα, βγάλαμε τα "κάστανα απο την φωτιά...",δυστυχώς! Ελπίζουμε όμως οτι "κάποια στιγμή" οι "θύτες" και οι "ηθικοί αυτουργοί", θα δώσουν λόγο στην Δικαιοσύνη!.. Θα τιμωρηθούν οπως τους αξίζει! Στο χέρι μας ειναι...,η μάλλον στην ψήφο μας ειναι!!! Εμείς θα τους επιβάλλουμε -τελικα- την τιμωρία,που τους αξίζει!!!
                         
Αυτο το Πασχα οι νοικοκυραίοι γέμισαν..., πιο σωστα "μπήκαν" στις...ουρές για ένα πιάτο...μαγειριτσα και λίγο...,μια μερίδα αρνάκι η κατσικακι!.. Και αυτο επειδη κάποιοι άλλοι..."είχαν φροντίσει",να γινει ετσι!.. Είχαν βάλει την χωρα, απο πολλα χρόνια πριν και χωρίς εμείς να το γνωρίζουμε στο..."προγραμμα στήριξης" !!!   Και επειδη κάποιοι άλλοι, έβαλαν την υπογραφη τους στα μνημονια,χωρίς καν να σκεφθούν όλους εμάς...,αλλα ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ-ΣΥΜΦΕΡΟΝ !!!   Σε μερικούς όμως ο λαός, όταν ήρθε η ώρα, τους..."πλήρωσε με το νόμισμα που έπρεπε..."!!!  Τους...πέταξε έξω απο την Βουλη!.. Τους...έστειλε στα σπίτια τους...,η (κάποιον ξερολα!..) στο...κανάλι του,απο το οποίο καθημερινα μας...γεμίζει βλακείες!!!  Ψέματα ειναι;  Τώρα! Αργότερα, θα έρθει και η σειρά κάποιων άλλων... Για...30 αργυρια μας πούλησαν (κάποιοι...,κάποιος, που σήμερα...χτυπιέται στην τηλεοραση του,για το αντίθετο! Όμως ο κόσμος,που δεν...μασάει πλέον, τον εχει καταλάβει και δεν τον πιστεύει ευτυχώς...),μας πουλησαν,δυστυχώς !!!  Τώρα; Τώρα...,ήρθε η ώρα της τιμωρίας τους !!!!!
       

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου