ΑΔΙΚΙΑ ΡΕΕΕ!!!

• Φωνάζει...,για να φοβηθεί ο...νοικοκύρης!
• Αγώνας ως το τέλος!
• Επιφυλάσσεται!
• Ερχεται η...έκρηξη!

         
               
 Μέσα σε όλα τα αλλα έχουμε και τον πρώην υπουργό των Οικονομικών τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου,ο οποίος όπου βρεθεί και όπου σταθεί φωνάζει οτι τον αδικησαν!..  Σήμερα δεν θα μπω σε αυτη την διαδικασία,εάν ειναι έτσι η όχι!  Και δεν το κάνω,γιατι διαβάζοντας το υπόμνημα, που έστειλε στην Βουλη (ειναι εννεα σελιδες!!!),νομίζεις οτι ΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥ!!!!! Σε άλλη χωρα,δυστυχώς!.. Δεν πιστεύει βέβαια μόνο αυτο... Υπολογίζει οτι απευθύνεται σε...χαχολους! Σε βλάκες! Σε μαλ...ς! Ρεεε μάγκα αυτοι,ναι έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια! Δεν το πήρες...χαμπάρι; Κρίμα!και κανεις τον...ξυπνιο!..
                       






 Στο υπόμνημα του ο κύριος πρώην, αφού τονίζει πως θα δώσει τον αγώνα του...,την μάχη του μέχρι το τέλος, μέσα στο Κοινοβούλιο,υποστηρίζει πως,υπαρχει στην υποθεση του  "η δικονομικη απόλυτη ακυροτητα"! Και οπως ακομα σημειώνει αυτο το πιστεύει,επειδη, η Προανακριτικη Επιτροπή, "δεν τήρησε στοιχειώδεις τύπους της διαδικασίας, αλλα παραβίασε καταφορα τα δικαιώματα μου και τους βασικούς κανόνες ενός κράτους δικαίου..."!!! Ωραιαιαιος!!!
                        Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου υπογραμμίζει πως στην Ολομέλεια της Βουλής θα πει περισσότερα,εάν τον αφήσουν! Και κατέληξε με το...,επιφυλάσσεται!..  Δυο πράγματα θα υπογραμμίσω. Το ένα ειναι πως η Βουλη ,θα πρέπει να τον αφήσει να πει όλη την...ιστορία,οπως εκείνος την έζησε! Με ονόματα! Διευθύνσεις! Και στοιχεία! Να μάθουμε επιτέλους ποιος...,η ποιοι ευθύνονται όχι μόνο για την λίστα Λαγκαρντ...,αλλα και για πολλα αλλα! Για τα χαλια της οικονομιας μας! Και το άλλο ειναι οτι, ο έλληνας ζητάει-επιθυμει, όλοι οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν και να μπουν στην φυλακή! Αρκετά μας έχουν κάνει! Δεν αντέχουμε άλλο... Έρχεται όπου να'ναι η θύελλα! Ο ξεσηκωμός! Το μπαμ! Και αυτο να φοβάστε κύριοι... Την έκρηξη του λαου!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου