ΛΕΣ; ΜΠΑΑΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ !!!

• Όχι,άλλη αύξηση στη ΔΕΗ!
• Η απελευθέρωση τιμολογίων!
• Το...λέει το Μνημόνιο!
• Μας...αλλάξετε τα φώτα! 
                        


  "Δεν θα επιβληθεί (νέα) αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ,απο την 1 Ιουλίου (σε λίγες ημέρες,δηλαδη!), για τους οικιακους καταναλωτές και τις μικρες επιχειρήσεις,σύμφωνα με όλα όσα περιέχονται στο Μνημόνιο..."  Με το σχόλιο αυτο ο ημερήσιος Τύπος έκανε γνωστές,τις θέσεις (;) της Κυβέρνησης! Ναι! Μπορει και να ειναι έτσι! Το ζητούμενο ειναι τι θέλει...,η τι επιδιώκει ακριβώς όμως, η ίδια η ΔΕΗ! Εδω να θυμίσω πως είχε ανακοινωθεί,απο την ΔΕΗ οτι απο μεθαύριο (1 Ιουλίου 2013) θα έχουμε νέα αύξηση, ακομα και στις οικίες,στα νοικοκυριά! Και οπως λέγεται απο την ΔΕΗ η (νέα) αύξηση "χαμηλή τάση"  δεν πρόκειται να γίνει!..
   
                     

 Αυτο "βγαίνει", απο το γεγονός οτι μέχρι και τούτη την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές-σχόλιο,"η ΔΕΗ δεν εχει καταθέσει στην ΡΑΕ, πρόταση για νέες αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος..."!  Και οπως τονίζουν οι καλώς γνωρίζοντες το θεμα, "αυτο σημαίνει οτι δεν ειναι στις προθέσεις της,να ανατιμήσει και πάλι τα τιμολόγια της..."!!! Μάλιστα! Τώρα γιατι αυτο εμένα ,ΝΑΙ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ; Δεν ξέρω! Φοβάμαι οτι μπορει να γίνει αυτο αργότερα! Και πάντως μέσα στο 2013, γιατι κάτι τέτοιο έχουν υπογράψει και αποτελεί όρος του Μνημονίου! Με την ευκαιρία να τονίσω,πως υστερα απο απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,η οποία υπογράφηκε στις 26 Απριλίου "δεν έγινε αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ απο 1 Μαΐου!.."!!! Και το περίεργο ειναι οτι και η αύξηση αυτη,που επρόκειτο να γίνει και αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή, "ήταν-αφορούσε την δευτερη φάση εφαρμογής της υποχρέωσης της χωρας μας,για την σύνδεση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας με το κόστος παραγωγής και διάθεσης..."!  Να πω,οτι η απόφαση είχε ληφθεί,ύστερα απο την "γνωμοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) που αφορούσε τους πελάτες χαμηλής τάσης (οικιακοι καταναλωτές,μικρές επιχειρήσεις κλπ) και που παραμένει το ίδιο με αυτο το οποίο είχε εγκρίνει τον Ιανουάριο του 2013..."!!!  Τώρα, ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! Και μακάρι να,,,πεσω έξω!..


  Θα πρέπει να υπογραμμίσω οτι απο την 1 Ιουλίου, απο μεθαύριο δηλαδη,της ΔΕΗ τα τιμολόγια ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ!.. Και μάλιστα "απελευθερώνονται πλήρως και στη χαμηλή τάση, καθώς στην Μέση και Υψηλή τάση,έχουν ήδη απελευθερωθεί..."!!! Αυτη η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, με κάνει όχι μόνο να ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ!.. Η απελευθέρωση οπως όλοι αυτο το γνωρίζουμε,σημαίνει πρακτικά πως απο "πρώτης Ιουλίου η Κυβερνηση και η ΡΑΕ δεν θα έχουν το δικαίωμα να παρεμβαίνουν στην διαμόρφωση των τιμολογίων της ΔΕΗ..."!!! Οι ΦΟΒΟΙ ΜΟΥ ΤΏΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΙ!!! Και αυτο γιατι οποιαδήποτε στιγμη η ΔΕΗ,θα εχει το δικαίωμα να ανεβάζει την τιμή του κιλοβατ!.. Έγινε μια...στραβη; Πάρτε μια αύξηση στα τιμολόγια! Έτσι για να μην λέμε πως η ΔΕΗ, μας...ξέχασε! Πως ειναι δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο άλλωστε... Και δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός οτι η απελευθέρωση των τιμολογίων και στη χαμηλή τάση ,δυστυχώς αυτο..., "αποτελεί προαπαιτούμενο του Μνημονίου..."! Και έλεγα και εγω...,πως "τι καλα δεν θα υπάρξει νέα αύξηση μέσα στο 2013,στα τιμολόγια της ΔΕΗ"!!! Όμως επανηλθε και μάλιστα με μεγάλη...φορα, το...ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΗ !!!  Ένα κοινωνικο αγαθό,οπως ειναι το ρεύμα, δυστυχώς παει να...χαθεί για όλους εμάς της...ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ!!!!! Κάτι πρέπει να κάνουμε... Να γιατι απο την αρχη είπα οτι σε όλα αυτα ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ!!! Φθάνει όμως! Κύριοι της Κυβέρνησης και της ΔΕΗ αρκετά! Δεν παει άλλο!!! Δεν έχουμε! Μας τα πήρατε όλα! Εως εδω... Μας...αλλάξετε τα φώτα πια! Ελεος!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου