ΟΙ...ΜΕΤΟΧΟΙ !!!

• Με...χίλια ευρω είσαι...μέτοχος!
• Εγγυημένα τα λεφτα μας!
 • Πέρασε η Γερμανική θέση!

                                    Το ΕΚΟΦΙΝ το είπε ξεκάθαρα! Δεν θα πληρώσουμε εμείς την...χασουρα των Τραπεζών!.. Και όταν λέμε εμείς,εννοώ όλους εμάς τους μικροκαταθετες!.. Την χασουρα θα την πληρώνουν οι πιστωτές...,οι μέτοχοι και επαναλαμβάνω όχι  οι μικροεπενδυτές! Εκείνο όμως που μου κάνει εντύπωση ειναι το γεγονός,οτι εμείς οι καταθέτες έχουμε ευθύνη για το ποιες Τράπεζες διαλεγουμε και καταθέτουμε τα λίγα...,η τα πολλα χρήματα μας!..
                                    Σύμφωνα με την απόφαση του Γιουρογκρουπ (ΕΚΟΦΙΝ) οι καταθέσεις μας, μέχρι και εκατο χιλιάδες ευρω (100.000 €) ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ!!! Και αυτο σημαίνει πως εάν κάποιος εχει καταθεσεις απο 100.000 ευρω σε κάθε Τράπεζα, τα χρήματα του ειναι εγγυημένα! Αντίθετα εάν οι καταθέσεις ειναι πάνω απο 100.000 ευρω και σε οποιαδήποτε Τράπεζα, σε περίπτωση που θα πρέπει να γίνει...κουρεμα, τότε θα υποστεί,αυτο το...ψαλιδισμα!.. Εδω όμως που τα λέμε ποιος απο όλους εμάς εχει καταθέσεις 100.000 ευρω...,η και κάτι παραπανω; Ελάχιστοι! Η  κανένας! Και ναι..., δεν μιλάω για τους μεγαλομεγαλους καταθέτες! Έτσι; Ο λόγος ειναι για όλους όσοι έχουμε απο 5.000, η 10.000, η 20.000 ευρω, μέχρι και εκατο χιλιάδες,που αυτοι ειναι μετρημενοι!.. Αυτοι λοιπόν δεν θα χάσουν τα λεφτα τους σε περίπτωση κουρεματος,οπως είπαμε!.. Μακάρι!..
                                    Το Οικονομικό Γιουρογκρουπ πρόκειται να επιβάλει, στο μελλον και υστερα απο οσα εγιναν προσφατα στην Κυπρο,θα επιβαλει,οπως αρμοδίως ανακοινώθηκε αυστηρα μετρα στις προβληματικές Τράπεζες! Την χασουρα ξαναλέω, θα πληρώνουν οι πιστωτές και οι μέτοχοι! Μέχρι εδω καλώς! Να πληρώνουν οι έχοντες και οι κατέχοντες! Αρκει...,εμένα τον μικροκαταθετη να μην με ονομάσει - βαφτίσει μέτοχο! Έτσι κύριοι του Γιουρογκρουπ; Εκείνο που θέλω να τονίσω ακομα ειναι,το γεγονός, πως στο Οικονομικό Γιουρογκρουπ (ΕΚΟΦΙΝ) πέρασε η θέση της Γερμανίας!.. Αμε! Και έλεγα...,είχα μια αγωνία,θα περάσει της Γερμανίας η όχι; Τώρα ναι,ησυχασα!.. Μπορω άνετα να φάω...,οσο έχω ακομα φαγητό!..
  

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου