ΡΕΕΕ, ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!

Ουτε ιερό...,ουτε όσιο!
• Οτι...θέλει το ΔΝΤ!
• Ρεεε,πάτε καλα!

                                  
 
  Όταν πριν λίγα λεπτα κτύπησε το κινητο μου απο και ειδα πως ηταν,απο τα γραφεια ένα καλου μου φίλου υπουργού,κατάλαβα οτι κάτι...τρέχει!.. Δεν περίμενα όμως πως ήταν τοσο σοβαρό!  Μόλις ο φίλος μου υπουργός τελείωσε όλα όσα είχε να μου πει...,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ...ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ!!! Και όμως ήταν πέρα για πέρα η αλήθεια... "Μα δεν ειναι δυνατόν;", του είπα! "Δυστυχώς τα πράγματα ειναι πολυ σοβαρά!..", μου απάντησε!.. Και εδώ που τα λέμε εχει απόλυτα δίκιο...
                                    Αυτοι οι,της Τροικας δεν έχουν τον...Θεό Τους! Βρήκαν αφορμή το έλλειμμα, το δημοσιονομικό έλλειμμα των δυο δισεκατομμυρίων ευρω (υγεία και ασφάλεια...) και για να μας δώσουν την δόση στο τέλος Αυγούστου (ειναι γύρω στα 8,1 δισεκατομμύρια ευρω..), θα πρέπει να επιβληθούν ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!!!! Μπράβο κ. Τομσεν! Οτι πείτε κ. Τομσεν και εσείς οι άλλοι!..
                                    Ναι! Υπάρχουν "μαύρες" η "άσπρες" τρύπες όμως εσάς δεν σας έχουν, ουτε, στο ελάχιστο συγκίνηση οι ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; Αλλα γιατι τα λέω σε σένα... Εδω δεν έχουν συγκινηθεί δικοι μας άνθρωποι και βρίσκονται όχι στο...πεδίο της μάχης αλλα σε...φαραγγια και γκρεμούς...,η σε ιδρύματα κάνοντας ομιλίες για το πως "μπορει να σωθεί μια χωρα απο την οικονομικη καταστροφή!.."!!! Όμως μια τέτοια εξέλιξη δεν την περίμενα! Νόμιζα πως τουλάχιστον το 2013, θα...έφευγε χωρίς άλλες επιβαρύνσεις! Όμως διαψευστηκα,δυστυχώς! Όλα έγιναν απο το "όχι" του κ. Τομσεν για την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση!!!  Ρεεε, καλώς τα παιδια της Τροικας..., τα δικα μας τα παιδια! Τα...καλα μας τα παιδια! Ρεεε,πάτε καλα; Ο λαός δεν αντέχει αλλα μετρα! Πάρτε το χαμπάρι...,πριν σας πάρουμε με τις πέτρες!!! Άντε,μπράβο!..
                                   

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου