ΩΡΑΙΟΙΟΙΟΙ!!!!!

                                    Αυτός ο τόπος βγάζει τα πάντα...,αλλα και τους...πάντες! Καλύτερα τους..., παντός καιρού! Όλους τους...αχρηστους! Εκείνους που κοιτάζουν ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌΝ ΤΟΥΣ!.. Και εδώ που τα λέμε καλα κάνουν... Αφού εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα αυτο...,ΚΑΛΑ, ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!.. Τα ήθελε ο κώλ... μας!.. Συγγνώμη κιόλας! Όμως αυτη ειναι η ωμή αλήθεια και δεν γίνεται να την κρύβω άλλο!.. Θα μου πει κάποιος. Καλα μέχρι τώρα μας εκρυβες...πράγματα; Όχι! Προσπαθούσα όμως να είμαι οσο το δυνατόν πιο συγκρατημενος! Να μην ρίξω λάδι, η περισσότερο λάδι στην φωτιά!..
                                 Όμως,όταν πριν λίγα λεπτά δέχτηκα ένα τηλεφώνημα απο την Ηπειρο,απ'όπου ο καλός μου φίλος με πληροφορούμε για τις κινήσεις ενός πρώην Πρωθυπουργού,τούτες τις...,ναι κρίσιμες ώρες που περνάει η πατρίδα μας,αυτός (ο πρώην ντε..) σουλατσαριζε χαμογελαστος στην περιοχή του φίλου μου!  Ειναι να μην...βγεις απο τα ρούχα σου; Και εξηγούμε...
                                 • Ο ένας πρώην Πρωθυπουργός ειναι τώρα μια κρίσιμη εποχη στην Ηπειρο και... εξερευνά τα...φαράγγια! Ναι οπως το...διαβάσατε! Εξερευνά τα...φαράγγια και τις..,σπηλιές της περιοχής! Για όλα τα αλλα σημασία δεν δίνει! Γραμμένο μας εχει! Εδώ έστειλε στον...αγυριστο την Ελλάδα...,εμάς θα σκεφτόταν; Και...
                                • Ο άλλος,γνωστός κοπανατζης της Βουλής (εμείς όμως τον πληρώνουμε κανονικά,δυστυχώς...) δεν ειναι ΠΟΤΕ ΕΔΩ!.. Δεν τον ενδιαφέρει η Ελλάδα! Την εχει χεσμ...!.. Όμως εμείς, κύριοι,  του δίνουμε μερικές...ψωροχιλιαδες ευρω,έτσι γιατι μας έβαλε στο...ΔΝΤ! Και τώρα, ναι τώρα, θέλει να σώσει και τις άλλες οικονομίες των άλλων χωρών!!! Αφού,εσωσα σου λέει την χωρα (δεν λέω μου,χωρα μου! Γιατι δεν ειναι δικη του πατρίδα η Ελλάδα μας...), την Ελλάδα,ειναι καιρος να  σωσω και τις άλλες!.. Βγαλε άκρη με...δαυτον!.. Η μάλλον δεν μπορεις να βγάλεις άκρη!..
                                Και οι δυο πρώην Πρωθυπουργοί λοιπόν,αφού μας έστειλαν στο...διάολο,τώρα μας δίνουν και την...χαριστική βολή, με την αδιαφορία τους!..  Μπράβο ρεεε..!  Ωραιοιοιοι!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου