ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ !..
                          • Ο Πρωθυπουργός είπε τα πάντα για την ΕΡΤ!
                          • Μίλησε για αδιαφάνεια και μεγάλη σπατάλη!
                          • Δεν λογαριασε το πολιτικο κόστος!


                         
"Όλοι το έλεγαν και το ήθελαν...,ΟΥΔΕΙΣ όμως το τολμησε,μέχρι σήμερα!
Εμείς το τολμησαμε! Και η αμαρτωλή ΕΡΤ έκλεισε...", είπε ο Πρωθουργος Αντώνης Σαμαρας,μιλώντας χθες βράδυ στην εκδήλωση του ΕΒΕΑ, που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής,αναφερόμενος στο..."ξαφνικό θάνατο" της ΕΡΤ ΑΕ!!!  Και εδώ που τα λέμε ο Αντώνης Σαμαρας,φάνηκε και ήταν αποφασισμένος σε όλα όσα έλεγε για την Ραδιοτηλεοραση και για το...εργο που επιτελουσε αυτη!.. Οπως ξέρουμε όλοι το...εργο της ΕΡΤ ΑΕ, ήταν ένα ΤΙΠΟΤΑ με μπόλικο ΜΗΔΕΝ!!!!! Αυτο βέβαια,οπως υπογράμμισα και χθες ισχυει για την ΕΡΤ της μεταπολίτευσης! Γιατι η δικη μας δημόσια Ραδιοτηλεοραση απο το 1960 και εως το 1974, (όταν υπήρξε η μεταπολιτευση), η δικη μας λοιπόν ΕΡΤ (απο το ΕΙΡ,το ΕΙΡΤ και έπειτα την ΕΡΤ) ηταν σαφως καλυτερη! Γιατι τα πάντα λειτουργούσαν ΑΨΟΓΑ, παρα τα λίγα...,πενιχρά τεχνικα μέσα που είχαμε στην διάθεση μας! Οι δικές μας εκπομπές ήταν εκατο για να μην πω χίλιες φορές καλύτερες απο τις σημερινές! Ψέματα; Όχι βέβαια! Και το πιο βασικό. Η αμοιβή μας τότε, ήταν πολυ...,μα παρα πολυ όμως, μικρή, έναντι των συναδέλφων, η αμοιβή των οποίων σήμερα ειναι...αστρονoμικα υψηλή!.. Ψέματα; Όχι βέβαια!..

    


     "Η αδιαφάνεια και η σπατάλη ήταν τα...προσόντα της ΕΡΤ...", τόνισε ο Πρωθυπουργός που έμμεσα, έδωσε απάντηση στον Ευαγγελο Βενιζελο και στον Φώτη Κουβελη...,οι οποίοι "ζητησαν συνάντηση με ανοιχτή την ΕΡΤ..."!!! Ο Αντώνης Σαμαρας είπε όχι στο "άνοιγμα" της κρατικής ραδιοτηλεορασης! Μάλιστα, απευθυνόμενος στους απολυμένους  είπε πως, "όλοι θα αποζημιωθούν γενναία..."!.. Θα πρέπει να τονίσω εδώ, πως οι πιο παλιοι (όλοι όσοι έχουν απο 25 χρόνια και πάνω μπορούν να συνταξιοδοτηθούν) και οι πιο νέοι (αυτοι που έχουν 5 χρόνια στην ΕΡΤ...), θα μπορέσουν με την νεα διοικηση να διαπραγματευθούν την επαναπροσληψη τους!.. Και αυτο ειναι και σωστο...,αλλα και δίκαιο!
                          



 "Έκλεισε χθες (προχθες Τριτη 11 Ιουνιου 2013) οριστικα η αμαρτωλή ΕΡΤ και στη θέση της θα δημιουργηθεί μια άλλη...,νέα ΕΡΤ!!! Δημόσια και όχι με κρατικό χαρακτήρα...", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Πρωθουργος!..  Αναφερόμενος ειδικά στις νέες προσλήψεις είπε,πως αυτές "θα γίνουν όλες μέσω ΑΣΕΠ!!!  Και αυτο ειναι δίκαιο !..
Ειναι γεγονός πως μέχρι σήμερα...,ΟΥΔΕΙΣ απο τους κυβερνώντες τούτη την χωρα θέλησαν να κάνουν πράξη όλα όσα είχαν υποσχεθεί για την ΕΡΤ, περι αναδιάρθρωσης και απολύσεων! Δεν κράτησαν την υπόσχεση τους επειδη, "έπεσαν μπροστα σε ένα τείχος"!!!




Και φυσικα στην αντίδραση των συνδικαλιστών,οι οποίοι δεν ήθελαν να "χάσουν τα προνόμια τους...", οπως με εμφαση τόνισε ο Αντώνης Σαμαρας χθες βράδυ εκει στην αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής!..  Όλοι πονταρουμε πλέον σε μια νέα και αμιγώς Δημόσια (Δημόσιο χαρακτήρα...) ΕΡΤ και όχι Κρατική, οπως ειναι...,ήταν πιο σωστα μέχρι τώρα!.. Ο Πρωθυπουργός ηταν ΑΛΗΘΙΝΟΣ! Ήταν ΔΥΝΑΤΟΣ και,ναι χωρις πολλα, ήταν ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να πει την αλήθεια στην υπόθεση της ΕΡΤ, χθες στην εκδηλωση του ΕΒΕΑ και έτσι έκανε! Κάτι που είχε...,εχει...και θα εχει ανάγκη ο ελληνικός λαός!  Ναι!  Ο Αντώνης Σαμαρας δεν λογαριασε το πολιτικο κόστος! Οπως εδώ και χρόνια (για την ακρίβεια πάντοτε...και αυτο ειναι το μεγάλο λάθος τους...) έκαναν όλοι...,η σχεδον όλοι, οι προκατοχοι του! Και φυσικα ο κόσμος...,ο λαός μας αυτο δεν θα το ξεχάσει... Στις εκλογές, οποτε αυτές και αν γίνουν, θα ανταμείψει αυτη την αληθεια με την επανεκλογή του Αντώνη Σαμαρα στην Πρωθυπουργία!
                         


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου