ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ !!!
                               • Τα'κους...Αλέξη!..
                               • Μερκελ και Σοιμπλε στο πλευρό μας                                           • Ανοίγει με προσωρινή διαταγή η ΕΡΤ!

      
    
 

  Ήταν σε εξέλιξη η...μαραθώνια  σύσκεψη (κρατησε τρεις ωρες και μιση!Ξεκινησε στις 7.30 μμ και τελειωσε στις 11 το βραδυ...) των πολιτικών αρχηγών! Της εσωτερικής...Τροικας! Του Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρα,του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελου Βενιζέλου και του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ  Φώτη Κουβελη! Όταν!.. Οταν, ο προεδρος του ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατειας) ανακοίνωνε, κατ'αρχας το σκεπτικό της απόφασης του, να λειτουργησει η ΕΡΤ ΑΕ (προσωρινα...) οπως ήταν πριν το λουκετο και μέχρι να αποφασιστεί η αναδιάρθρωση της! Η απόφαση αναστείλει το...μαύρο! Αναστείλει την διακοπή των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών! Έτσι πρέπει να συνεχιστούν κανονικά οι εκπομπές! Δεν λέει όμως η απόφαση,με ποιο τροπο θα γίνει αυτο! Εάν δηλαδη θα ονομάζεται ΕΡΤ...,η κάπως αλλιώς! Το...λουκέτο δηλαδη δεν αναστέλλεται, οπως λένε οι καλώς γνωρίζοντες! Στην ΕΡΤ, θα γίνει επειγόντως αναδιάρθρωση! Θα γίνουν όλες οι μεταρρυθμίσεις,οπως πρέπει! Προκειται να γίνει ριζική μεταρρύθμιση!.. Όλα θα γίνουν με νόμιμο τροπο! Όλα πρόκειται να γίνουν στα πλαίσια της τρικομματικης  κυβέρνησης! Βγήκε λοιπόν η αποφαση απο το ΣτΕ,με "προσωρινή διαταγή",απο τον κύριο Μενουδακο, με την οποία "αναστέλλεται προσωρινά η απόφαση των υπουργών που πάρθηκε με Πραξη Νομοθετικού Περιεχομένου"!!!  Η διαταγή αυτη του προέδρου του ΣτΕ ήρθε σαν..."μάνα έξω Ουρανού"!!! Στο σημείο αυτο να σας ενημερώσω πως η προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ, θα συζητηθεί, απο το Ανώτατο Ακυρωτικο Δικαστήριο, στις 27 Σεπτεμβρίου του 2013... Εισηγητής θα ειναι ο συμβουλος Επικράτειας, ο κ. Κουσουλης!.. Τότε λοιπόν,στις 27 Σεπτεμβρίου 2013 θα μάθουμε την οριστική απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ!..

                          

 Η απόφαση αυτη,που φαίνεται πως...ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμη, βγήκε ύστερα απο την προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ στο ΣτΕ ,κατα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία η Κυβερνηση έβαλε λουκέτο στην κρατική Ραδιοτηλεοραση! Ακολούθησαν όλες αυτές τις ημέρες πολλές ανακοινώσεις-επιθέσεις απο τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατα της Κυβέρνησης και προσωπικα του Αντώνη Σαμαρα! Όλες αυτές οι ανακοινώσεις έπεφταν στο...κενό! Και αυτο,γιατι ο Πρωθυπουργός  είχε και φυσικα εχει κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλου του κόσμου! Και ειναι αυτο αλήθεια! Ο λαός ήθελε να κλείσει η αμαρτωλη ΕΡΤ! Να μπει λουκέτο! Να αλλάξει,επιτέλους το...σάπιο! Ναι, να βρεθεί κάποιος, που δεν θα τον ενδιέφερε το πολιτικο κόστος και θα έκανε πράξη την προεκλογική του υπόσχεση!.. Και βρέθηκε! Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας το...πήρε όλο πάνω του και έκανε, ναι εκανε για ολους, την Πραξη Νομοθετικού Περιεχομένου...,πράξη! Έκλεισε την ΕΡΤ!.. Μπήκε λουκέτο! Ένα λουκέτο που ισχύει ακομα! Και βέβαια οι εκπομπές θα γίνονται κανονικα,χωρίς αυτο να σημαίνει πως απο την απόφαση των αλλαγών στην πολύπαθη ΕΡΤ, η Κυβερνηση θα παρεκκλίνει των αρχικών αποφάσεων της!..



  Απο τις δηλώσεις των δυο πολιτικών αρχηγών, του κ. Βενιζέλου και του κ. Κουβελη, βγαίνει το συμπέρασμα, πως ΟΥΔΕΙΣ ήθελε εκλογές,στην παρούσα φάση! Μάλιστα μετά το συνέδριο της ΝΔ, στις αρχές του  άλλου μήνα, οι δυο αυτοι πολιτικοι αρχηγοί θα αναλάβουν κάποιο αξίωμα! Είτε ως αντιπρόεδροι...,είτε ως υπουργοι βασικών υπουργείων!.. Όλα θα τα δούμε πολυ σύντομα,να εξελίσσονται σε πραξη! Να σας πω..., να υπογραμμίσω καλύτερα πως τα μηνύματα απο το εξωτερικό ήταν σαφέστατα και χωρίς πολλα-πολλα έστελναν τα...χαμπερια στους πολιτικούς αρχηγούς! "Πρεπει να τα βρείτε μεταξυ σας,ώστε να μην χαθούν,όλα όσα φτιαξατε με κόπο και αίμα τον χρόνο αυτόν..."!!! Ειπαν οι ξενοι!.. Και η Μερκελ και ο Σοιμπλε στηρίζουν την Κυβερνηση και ιδιαίτερα τον Αντώνη Σαμαρα! Μάλιστα σε λίγο η κ. Μερκελ θα συναντηθεί με τον κ. Σαμαρα στο Βερολίνο! Ενώ στην Αθήνα θα έρθει για να δώσει τα πολλα "μπράβο για όλα όσα μέχρι τώρα κάναμε", ο κύριος Σοιμπλε! Ο φόβος των εκλογών...και ο αδίστακτος Αλέξης Τσιπρας,που ακομα και χθες απο το Σύνταγμα,όπου και η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε "εκλογές,για να μιλήσει ο λαός...", οπως είπε!!! Εκλογές,όμως,τέλος!.. Ονειρο ήταν και...πέταξε! Τα'κους Αλέξη;
                                 
  Υ. Γ.     Αύριο θα γίνει και νέα συνάντηση των τριων πολιτικών αρχηγών! Σε αυτη θα αποφασιστεί το ποτε και πως θα ανοίξει προσωρινά η ΕΡΤ! Οι αλλαγές - μεταρρυθμίσεις θα γίνουν γρήγορα,στους επόμενους μήνες!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου