ΡΕΕΕ, ΤΟΝ...ΜΠΑΓΑΣΑ!..
                             • Ετοιμάζει Κόμμα                               
                             • Όχι στο...Βενιζελικο ΠΑΣΟΚ!
                             • Ο θυμός του κόσμου θα...ξεθυμανει!!

       
  --- Δεν το πιστεύω!

            --- Μα ειναι αλήθεια        
             --- Τι λες τώρα;
            --- ...Λέω τα γεγονότα με το όνομα τους!..
           --- Μήπως...δεν ακουσες σωστα;
           --- ...Δεν είμαστε καλα!
           --- Λέω!.. Λέω ρεεε παιδι μου!..
          --- Να μην...λες! Γιατι ο κόσμος το'χει...τούμπανο και εσυ κρυφό...
καμάρι,για να μην πω...,κάτι πιο...χοντρό!..
                           
Αυτη...αυτολεξη,ήταν η κουβέντα,που είχα χθες το μεσημέρι,λίγο μετά τις ειδήσεις, με ένα...πρωτοκλασατο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ!  Ο λόγος βέβαια,για τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου,τον άνθρωπο εκείνον που χωρίς εμείς να το γνωρίζουμε, μας έβαλε στο "ταμείο στήριξης",για τα επόμενα πενήντα -ναι πενηντα- χρόνια,προκειμένου να μας...σώσει!!!  Βέβαια το τι ακολούθησε,το ξέρουμε όλοι! Χάσαμε και τα...αυγά, αλλα και τα...καλάθια!..  Ηρθαν τα πάνω...,κάτω και...αντίθετα! Η φτώχεια  κυριαρχεί Παντού! Τα λουκέτα..."αβγαταινουν", ημέρα με την ημέρα!  Οι απολύσεις (Χμ), συνεχίζονται και η ανεργία...πετάει στα ουράνια! Οπως φυσικα εχει...πατάξει και ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου!  Μόνο στην...Ελλάδα δεν βρίσκεται! Οπου αλλου θέλεις, μπορείς να τον βρεις!.. Σε Ευρώπη και σε Αμερική! Όμως...

    
                   
 Παρ'ολα αυτα ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου ετοιμάζεται!  Η  μάλλον δεν ειναι απλώς έτοιμος, αλλα πανέτοιμος,για την επόμενη κίνηση του! Μια κίνηση που, πρόκειται να γίνει, με βάση "ενός προδιαγεγραμμένου σχεδίου...", οπως λένε,οι καλύτερα γνωρίζοντες απο εμένα και πρόσωπα και πράγματα!.. Ειναι έτοιμος να κάνει "ματ στην...πολιτική σκακιέρα..."!!!  Όχι! Όχι, δεν θα...εγκαταλείψει την πολιτική! Αντίθετα! Ο Γιώργος,κάτι ετοιμάζει! "Κάτι καλο"! Λένε, οι δικοι του! Και εξηγούν. "Θέλει να φτιάξει, δικο του κόμμα..."!!! Μάλιστα!.. "Ένα κόμμα,που θα φέρει,καθαρά,την σφραγίδα του παλιού καλου ΠΑΣΟΚ..."!!!  Ωραιααα!  "Ειναι ανθεκτικός"!!!!! Αυτο ισχυρίζονται,όλοι όσοι συνομιλουν μαζυ του! Εδώ να σας πω, αυτα που άκουσα απο "Παπανδρεικους ΠΑΣΟΚους", οτι ο Γιώργος,"ποντάρει στην εκλογική πανωλεθρια του Βαγγέλη (αυτο πιστεύει πως θα πάθει ο Βενιζέλος!),τοσο στις Ευροεκλογες,οσο και στις εθνικές..."!!!
                          




  Τα δικα του...παπαγαλάκια λένε πως,υπάρχει το ενδεχόμενο,ο ίδιος το σκέπτεται πολυ "να μην ειναι στις ερχόμενες εκλογές  (εάν εως τότε δεν εχει ανακοινώσει το δικο του κόμμα), υποψήφιος με τούτο, το...Βενιζελικο ΠΑΣΟΚ..."!!! Ο ίδιος, ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, οπως τόνισε σε φιλικό του, περιβάλλον, την τελική απόφαση θα λάβει, "την κατάλληλη χρονική στιγμή,έχοντας (φυσικα) εκτιμήσει τις δημοσκοπικες  προβλέψεις,αναφορικά με την είσοδο η μη του ΠΑΣΟΚ στην Βουλη..."!!!




  Εκείνο που θέλει και αυτο ειναι το βέβαιον,εκείνο λοιπόν που επιθυμεί,ο πρώην Πρωθυπουργός, ειναι η απόφαση του να..."ρεφαρει" (αυτη την λέξη οι καλώς γνωρίζοντες, χρησιμοποίησαν!) και να...επιστρέψει "δικαιωμένος στο μέλλον"!!! Τώρα,δεν ξέρω πως,αυτο, μπορεί να το επιτύχει!  Ο Ελληνικός λαός δεν ΞΕΧΝΑΕΙ Γιώργο! Ασχετα, εάν εσυ ισχυριζεσαι πως, "ο θυμός του κόσμου,θα...ξεθυμανει στο μέλλον! Έτσι η ιστορία θα σε κρίνει με μεγαλύτερη επιείκεια..."!!!  Ρεεε,τον...μπαγασα!.. Τι σκέφτηκε... Ε;  Όχι!..
Ο λαός δεν...τρώει πλέον... κουτόχορτο!!! Αυτο μην το ξεχνάς Γιώργο μου!.. Έτσι;


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου