ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΝΗ !!!
                                  • Νέον Ρεπουσιον...άσμα!
                                  • Τμήμα Επιστημών στα κόμματα!
                                  • Γιαγιά και παππους οι πηγές!

       
                  
Δεν θέλει να το παραδεχθεί!.. Οτι, δεν κάνει απλώς λάθος, αλλα έγκλημα, κατα της σπουδάζουσας νεολαίας, η τακτική καθηγήτρια της ιστορίας στο Αριστοτελειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (για το πως πήρε την έδρα της ιστορίας οι έρευνες ναι συνεχίζονται...), η Μαρία Ρεπουση, η βουλευτής της ΔΗΜ ΑΡ!.. Μόλις προχθές είχα, τον πρόεδρο της Βουλής και καλο μου φίλο Βαγγέλη Μειμαρακη, παρακαλέσει να κρατήσει λίγο τα...χαλιναρια της έν λόγω κυρίας, γιατι, "το πράγμα εχει ...παρατραβηξει! Και ποιος ξέρει, που μπορει να...φθάσει,εάν δεν το σταματήσουμε τώρα..!"!!!  Βέβαια ο πρόεδρος, απουσίαζε... Τώρα που ειναι εδώ ελπίζω οτι κάτι θα κάνει...,κάτι θα γίνει!..  Το...κακο εχει πάντως, παραγινει!.. Εκείνη, η κυρία καθηγήτρια, "δεν βλέπει τον θάνατο που με το έτσι θέλω σκορπά (δυστυχώς το εχει καταφέρει...) στην Ελλάδα, με τα...κατορθώματα της..."! Έτσι τραβάει τον δικο της δρόμο στον...κατήφορο που εχει η ίδια επιλέξει!.. Σε αυτόν τον κατηφορικο δρόμο προσπαθεί να βάλει μια ολόκληρη Ελλάδα!.. Πρέπει λοιπόν να προλάβουμε τα χειρότερα!..  Να σταματήσουμε με κάθε τροπο και μέσον την κυρία Ρεπουση, πριν ειναι πολυ...μα παρα πολυ αργά!..

      
                   


 Μόλις χθες,διάβασα ένα νέο..."ηρωικό κατόρθωμα"...,συγγνώμη άρθρο της κυρίας καθηγήτριας για τους Πόντιους και,οπως ήταν φυσικό...βγήκα απο τα ρούχα μου!.. Η κ. Ρεπουση,αφού τονίζει με διάφορες ανοησίες ανιστορητα "γεγονότα" προτρέπει την Βουλη, στα κόμματα πιο συγκεκριμένα (ίσως με τον τροπο αυτόν,θέλει να προλάβει την δικη μου πρόταση στον κ. Μειμαρακη...και να κάνει τα...δικα της πάλι!..), να δημιουργήσουν, να φτιαξουν ειδικα τμήματα επιστημόνων, προκειμένου,οπως λέει "να απαντούν για παράδειγμα, όχι μονολεκτικά έγινε δεν έγινε, αλλα δίνοντας περιγραφές και  εξηγήσεις, που θα ικανοποιούν το ακροατήριο"! Και η κυρία καθηγήτρια συνεχίζει τον...χαβα της,"γιατι καλα κάποιοι που να άκουσαν απο τις γιαγιάδες και τους παππούδες τους, αλλα αν δεν τα έχουν ακούσει, πως θα τα καταφέρουν ,παραπέμποντας σε ξένους παππούδες;"  Μαλιστααα!   Δεν μας λέει όμως η κυρία αυτη...,"απο που βγάζει τα συμπεράσματα", πως "ο αφανισμός - αποκεφαλισμος των Ελλήνων στην Σμύρνη, ήταν αιτία ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ;" Ε;  Ποιος παππούς και ποια γιαγιά, που έζησαν τα γεγονότα τότε (ήταν μικροί σε ηλικία...ναι, όμως είχαν γνώση και ματια και έβλεπαν καλα το τι έκαναν οι Τούρκοι! Έτσι;..), ποιοι λοιπόν μπορούν να υπογράψουν κάτι τέτοιο,που ισχυρίζεται και με...υπερηφάνεια τονίζει στα Ελληνόπουλα η Ρεπουση; ΟΥΔΕΙΣ! Και ΟΥΔΕΜΙΑ! Και ακομα ποιος της είπε...,απο που το...έμαθε (απο την γιαγια της...,η τον παππου της; Δεν το πιστεύω! Γιατι ποιος θα μπορούσε να πει τέτοιες ανακρίβειες; Ε;), ποιος λοιπόν θα έλεγε στη κ. Ρεπουση, την Βουλευτή της ΔΗΜ ΑΡ ,οτι "ο χορός του Ζαλογγου ήταν ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ;"!  Και ποιος στα αλήθεια της έδωσε το δικαίωμα να μιλάει στο Ναό της Δημοκρατίας, στην Βουλη, με ειρωνία, για τα ιστορικά ντοκουμέντα-γεγονότα;  Επαναλαμβάνω. Ας βρεθει κάποιος να της βάλει...φιμωτρο,επιτέλους! Ο λαός δεν αντέχει άλλες τετοιες ιστορικές ανακρίβειες! Ας το πάρει...χαμπάρι η έν λόγω κυρία...καθηγήτρια Πανεπιστημίου. ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΛΈΟΝ!!!





   Ας μας πει,απο που...,απο ποιες πηγές, βγάζει όλα αυτα τα συμπεράσματα, η κ. Ρεπουση;  Μήπως η δικη της γιαγιά...,η  ο παππούς,της έδωσαν όλες αυτές τις πληροφορίες; Προσωπικα,οπως  τόνισα και πριν, πιστεύω πως και οι δικοί της (παππούς,γιαγιά...), της δίδαξαν...,της έμαθαν την σωστή, την αληθινη ελληνική ιστορία! Αυτη που μας δίδαξαν οι δικοι μας παππουδογιαγιαδες...και εμείς με την σειρά μας την μεταδιδουμε στα δικα μας εγγόνια!  Η κ. Ρεπουση όμως έμεινε ανιστόρητη, εμεινε στην...ιδια ταξη,γιατι απλώς δεν αγάπησε ποτε την Ελλάδα!..  Αυτη ειναι η πραγματικότητα,δυστυχώς!  Ειναι και θα παραμείνει, μια ξένη!!! Υπάρχει αντίρρηση; 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου