ΠΩ, ΠΩΩΩ, ΚΑΤΙ...40ρες!!!

. "Ψηνόμαστε" παιδιά!
. Τα...40αρια είναι εδώ!
. Ε,ρε...καύσωνας!

                



Βλέποντας εικόνες που από την μεγάλη ζέστη πολλοί έπεφταν σε πισίνες με τα κοστουμια τουs, για να γλυτώσουν από την ηλιαση και με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΜΥ, θέλω να σας πω, πως καλό θα είναι σήμερα και αύριο, εάν δεν είναι απαραίτητο να βγητε, τότε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ!! Η, εάν δεν έχετε ανεμιστηρα, τοτε πρεπει να πάτε στα μέρη εκείνα που διαθέτουν κλιματισμο και που οι Δήμοι, είναι υποχρεωμένοι να έχουν!!! Σήμερα και αύριο λοιπόν από τους 40 βαθμούς που θα...ανεβει η, που "φλερτάρει", ο υδράργυρος, θα ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ!!!
              




 Είναι γεγονός πως η θερμοκρασία "χτυπάει"..,"κόκκινο"!!! Να σας πω ότι αυτός ο καύσωνας, που είναι ο πρώτος δυνατός αυτού του καλοκαιριού, ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ!!! Σήμερα και αύριο! Από την Πέμπτη, όπως λένε οι ειδικοί "θα αρχίσει να πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία..."!!! Και μακάρι! Γιατί έχουμε όλα τα αλλά και αυτό μας έλειπε τώρα! Δεν πρέπει ούτε λεπτό να ξεχάσουμε τότε, που ο καύσωνας (αρκετά χρόνια πριν..!) μας βρήκε απροετοιμαστους, με αποτέλεσμα να χαθούν χιλιάδες ζωές!!! Ιδιαίτερα άτομα μεγάλης ηλικίας και κάποια αλλά "ευπαθή", όπως ανακοινώθηκε!!! Για αυτό θα επαναλάβω Οχι στον ήλιο σήμερα και αύριο, έτσι ανεξέλεγκτα! Θα πρέπει να φοράμε όχι σκούρα ρούχα! Και να περπατάμε σε μέρη που δεν τα..,πιάνει πολύ ο ήλιος! Ακόμα απαραιτήτως, να έχουμε μαζί μας ένα μπουκάλι με κρύο νερό! Ομως το καλύτερο είναι να μείνουμε στο σπιτι, εάν δεν πρέπει οπωσδήποτε να βγούμε!!
                  

Οπως είπαμε πρόκειται αυτός ο...μίνι καύσωνας να κρατήσει μερικές ώρες!!! Σήμερα η θερμοκρασία θα...αγγίξει τους 40 βαθμούς! Και στα αυτοκίνητα χωρίς κλιματισμό τους 50!!! Μάλιστα στην Αθήνα θα έχουμε από 39 εώς και 40 βαθμούς!  Μιλάμε μόνο  για σήμερα! Αύριο θα...κατέβει τρεις βαθμούς!!! Βέβαια από την Πέμπτη έρχονται τα...μελτέμια!..  Οπως μου είπε φίλος μετεωρολογος οι βόρειοι άνεμοι θα φθάσουν και ίσως ξεπεράσουν και τα 7 μποφόρ!!! Αυτό θα γίνει ιδιαίτερα αισθητο στο Αιγαίο!!!  Παιδιά, παιδιά "ψηνωμαστε"!!! Ας προσέξουμε λίγο περισσότερο αυτές τις ώρες, για να αποφύγουμε τα..,χειρότερα!!! Πω,πωωω, κάτι 40αρες!!! Θερμοκρασίες μάγκες!!! Ετσι;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου