ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕΕΕ !!!

* Όχι,  άλλα λάθη!
* Κακοδαιμονιας...συνέχεια!
* Και νέα εξόντωση!
        


 Για την"κυρια" Τρόικα, έχω γράψει και έχω πει πολλά!.. Αλλα τόσα και ίσως περισσότερα έχω υπογραμμίσει για την δική μας Κυβέρνηση!..  Και από τις δύο πλευρές γίνονται τραγικά λάθη,  τα οποία έχουν δημιουργήσει, αυτή την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων!  Μια εξαθλίωση που ημέρα με την ημέρα γίνεται ολοένα και πιο αισθητή!  Η ανεργία...τρέχει με υπερβολική ταχύτητα!  Είναι ασταμάτητη, δυστυχώς!  Και το περίεργο είναι πως ουδείς γνωρίζει πότε και που..., αλλά και αν ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ!!! Είτε μας αρέσει, είτε όχι,  αυτή είναι η πραγματικότητα!  Και δεν αλλάζει!.. Τα λάθη γύρω από το τι πρέπει να γίνει στην οικονομία,  έχουν φέρει αυτήν εδώ την εξόντωση του Έλληνα!  Είναι αλήθεια πως δεν αντέχουμε άλλο!  Και έχει δίκιο ο πρώην υπουργός,  ο κ. Σαχινιδης, που λέει πως "Διατηρώ μεγάλες επιφυλάξεις,  για το κατά πόσο οι φορολογουμενοι μπορούν να ανταποκριθουν σε τόσες υποχρεώσεις μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα"!!! Έτσι είναι παιδιά της τρόικα και της κυβέρνησης!..

        
                  

Δεν είναι λίγες οι φορές που η  Τρόικα έχει κάνει λάθος υπολογισμό! Και έχει επιβάλει σκληρά,  θανάσιμα μέτρα! Μέτρα τέτοια που έχουν φέρει περισσότερα απο τρία εκατομμύρια Έλληνες να είναι κάτω από το όριο της φτώχειας! Και να ζουν σε τραγικές καταστάσεις!  Λάθη βέβαια έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει και η κυβέρνηση!  Παίρνει μέτρα τέτοια που δυστυχώς έχουν τραγικές συνέπειες!  Αποτέλεσμα είναι να έχουμε αρκετές αυτοκτονίες καθημερινά!  Το γεγονός αυτό ουδείς γνωρίζει εάν θα σταματήσει!  Ο Έλληνας είναι υπερήφανος και δεν ανέχεται να τον στραπατσαρουν! Έχει φιλότιμο!  Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντέξει άλλο την καταπίεση της τρόικα και της κυβέρνησης! Ετσι βλέπει σαν διέξοδο την αυτοκτονία! Αυτό όμως δεν είναι λυση! Η, δεν φέρνει την λύση! Μάλλον αντίθετα δημιουργεί περισσότερα και πιο δύσκολα προβλήματα, σε ολους και ιδιαιτερα στην οικογενεια του!  Δεν ξεμπερδευει δηλαδη... Έτσι δεν είναι; 

     
                      
 Τώρα! Αλήθεια αυτοί,  οι λεγόμενοι οικονομικοί εγκέφαλοι (ανεγκέφαλοι για μένα,  αλλά τέλος πάντων...) τι κάνουν; Γιατί δεν βρίσκουν την λύση,  την σωστή...,αλλα μόνο την λάθος;  Ειναι άραγε αυτό εσχεμενο; Το κάνουν ύστερα από κάποιες εντολές,  ώστε να έρθει στον λαό η ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ; Και αν αυτό είναι αλήθεια,  τότε τι κάνει ο πρωθυπουργός,  ο Αντώνης Σαμαράς;  Γιατί το επιτρέπει;  Αφού γνωρίζει ότι ο λαός υποφέρει!  Και πως δεν αντέχει αλλά Βάρη! Άλλα μέτρα! Δεν είναι δυνατόν να κόβεις μισθούς των 700 ευρώ και συντάξεις των 500!  Αυτό είναι ολεθριο λάθος! Μεγάλο σφάλμα!  Και φυσικά δεν είναι μέτρο..., η να το βαπτιζεις μέτρο! Δεν μπορεί να μην το βλέπει ο πρωθυπουργός; Δεν είναι δυνατόν να μην αφουγκραζεται την κοινή γνώμη;  Ακόμα δεν μπορεί και δεν είναι επιτρεπτό να λαμβάνονται τέτοια φορολογικά μέτρα και να γίνεται "υπερφορολογηση" μόνο στον μικρομεσαίο,  που ήδη έχει...εξαντληθεί! Όλα αυτά βέβαια ο Αντώνης Σαμαράς τα βλέπει και τα αισθάνεται! Όμως, τι είναι αυτό που τον εμποδίζει να πάρει σωστές αποφάσεις; Η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει μόνο εάν αλλάξει η  κυβέρνηση τακτική! Και όχι, οπως λέει ο κ.Τσιπρας, να πάμε σε εκλογές, που μόνο νέα οικονομικά προβλήματα θα δημιουργησουν... Αλλαγή τακτικής γιατί μόνο έτσι η οικονομία μας είναι δυνατόν να ανακάμψει ΜΌΝΟ ΜΕ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΝΔΎΣΕΙΣ!.. Πρέπει επιτέλους να γίνει ένα "οικονομικό νοικοκύρεμα" σε αυτό το άθλιο και σπάταλο κράτος! Εδώ θα πρέπει να σας πω, πως μέχρι τώρα μας έχουν...βομβαρδίσει με 20,η με 21, η με 25 (έχω χάσει τον...λογαριασμό,  συμπαθάτε με...) νέους φόρους!!! Και η πλάκα είναι ότι ουδείς γνωρίζει εάν υπάρχει τέλος!..Μπορεί να φαίνεται απίστευτο.  Είναι όμως πέρα για πέρα η αλήθεια! Δεν μας φτάνουν δηλαδή τα διάφορα κουρέματα στους μισθούς και στις συντάξεις μας, τον τελευταίο καιρό έρχεται και αυτή η φορολόγηση από το ΈΝΑ ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΜΠΑΊΝΕΙ ΩΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣΆΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΎΡΤΑ!!!!! Όσο είναι καιρός ακόμα, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕΕΕ!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου