ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ...,ΜΕ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"!!!

• Όλοι μαζυ μπορούμε!
• Προσκλητήριο...επιστροφής!
• Αν χρειαστεί..."σπαμε και αυγά"!

                      

 
 Ήταν ένα ξεχωριστο συνέδριο! Ειναι αλήθεια πως απο τα πολλα που έχω παρακολουθήσει, αυτο, το ένατο ήταν διαφορετικό! Και ήταν επειδη τα είχε όλα! Οτι...τραβαει η..., όρεξη σου,οπως μου είπε χθες μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρα, ένας συνεδρος, απο τα πρώτα ...βιολιά της Νέας Δημοκρατίας! Εδω που τα λέμε ο άνθρωπος εχει δίκιο... Έτσι ακριβώς ήταν όλα όσα σημειώθηκαν στο τριήμερο του συνεδρίου!..
• Είχε...,φωνές; 
- Ναι!..
• Είχε..ίντριγκες;
- Και...πολλές μάλιστα!..
• Είχε...επιθέσεις;
- Ουουου! Γεμάτο ήταν. Σκόπιμες...,η μη, δεν εχει σημασία!
• Βγήκε η ΝΔ,ενωμένη μετά το συνέδριο;
- Και πολυ!
• Παμε για μια νέα, ΝΕΑ Δημοκρατία;
- Ναι! Και κατα τα φαινόμενα με τις μηχανές στο...φουλ!
                        



  • "Η παράταξη μας ειναι πιο ενωμένη, παρα ποτε...",είπε κλείνοντας τις εργασίες του συνεδρίου ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαρας! Ειναι γεγονός, παρα τα όσα συνέβησαν,ειπώθηκαν και ακούστηκαν απο τους συνέδρους (κάποιοι μάλιστα παρα λίγο να τιναξουν το συνέδριο στον...αέρα με τις θέσεις τους!..) οτι ο Αντώνης Σαμαρας,κατάφερε και κέρδισε τις..., εντυπώσεις! Ήταν απλός! Αληθινός! Ειλικρινής! Και χωρίς να...μασάει τα λόγια του, είπε τα πράγματα με το όνομα τους!.. Εκει που ο Πρωθυπουργός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση ήταν στο πως πρέπει όλοι μαζυ να φτιάξουμε την "Νεα Ελλάδα"!!! Θα πρέπει στο σημείο αυτο να υπογραμμίσω οτι ο πρόεδρος της ΝΔ ,με τον όρο "Νεα Ελλαδα",δίνει το...στίγμα της "μετεξελιξης του Κόμματος της ΝΔ..."! Και αυτη ειναι η πραγματικότητα,για εκείνους που γνωρίζουν καλα το σκεπτικό του Αντώνη Σαμαρα!..
                         
  • "Αντίπαλοι μας τα άκρα!.. Οι κάθε είδους ακραίοι!..", τόνισε ο Πρωθυπουργός και έκανε σφοδρή επίθεση κατα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα! "Κάποιοι ειναι κολλημένοι στις χθες! Δεν έχουν πολιτική άποψη και προσπαθούν να μειώσουν την αξία όλων...", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας! Μίλησε ακομα για το μεγάλο εργο του TAP και για όσους το επικρίνουν είπε οτι αυτοι "ζουν μέσα στη μιζέρια" και πως ειναι "αθεράπευτα λαϊκιστες"! Κατα την διάρκεια της ομιλίας του ο Πρωθυπουργός έστειλε "μήνυμα-πρόσκληση,για την ενότητα της Κεντροδεξιας!"!.. Με τον τροπο αυτόν κάλεσε τα στελέχη που έχουν φύγει απο την ΝΔ, να επιστρέψουν... Μάλιστα σε λίγες ημέρες θα...γυρίσουν στο "σπίτι" τους,οπως είπαν,ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Θόδωρος Σολδατος!.. Α,θα πρέπει να τονίσω πως ΟΥΔΕΙΣ μίλησε η ζήτησε να επιστρέψει και ο Γιώργος Καρατζαφερης!..  Τωρα! Ένα άλλο μήνυμα που έστειλε ο Πρωθυπουργός  και μάλιστα προς κάθε κατεύθυνση ειναι το να εργαστούν όλοι για την δημιουργία της "ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ", λέγοντας μάλιστα πως  άμα χρειαστεί "σπάμε και αυγά"!!! Σε γενικές γραμμές ήταν ένα συνέδριο με χρώμα! Απόψεις! Μηνύματα! Και ζωντάνια! Βέβαια ακούστηκαν και πολλα για τα μεγάλα η μικρα προβλήματα της καθημερινότητας...,αλλα δυστυχώς αυτα απο κάποιους και απο τις ειδήσεις πέρασαν σε...δευτερη μοίρα! Περισσότερο απασχόλησε η δήλωση του Μάκη Βοριδη,οτι για τα χάλια της Ελλαδος φταίει η πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου!.. Εδω να προσθέσω οτι όλο το ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκε! Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε για το ζητημα αυτο με τον Αντώνη Σαμαρα...  Με αυτη την δήλωση του Μακη Βοριδη, συμφώνησε και ο υπουργός υγείας Αδωνις Γεωργιαδης,ο οποίος όμως είπε πως αυτο "δεν αφορά το ξεκίνημα της νέας κυβέρνησης..."!!! Απο όλα...ΝΑΙ απο όλα είχε το ένατο συνέδριο της Γαλάζιας Παράταξης!!! Και τώρα, πάμε για αλλα!!!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου