ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ...

• Άλλο το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου!
• Παει στα παλια...στέκια!
• Ιπποκρατους τέλος!

                   
 "Μετακομιζω...,γιατι χωριζω...",έλεγε και φυσικα "λέει" το όμορφο λαϊκό τραγούδι! Ένα τραγούδι που όλοι...,μα όλοι όμως το έχουμε,καποιες στιγμες,σιγοτραγουδησει!.. Κάνω λάθος; Τώρα!
Το τραγούδι αυτο εχει γίνει πια της...μόδας!.. Περιττό να σας πω,πως τουλάχιστον το τραγούδησαν, η το τραγουδάνε,αν όχι όλοι, οι περισσότεροι πολιτικοι (Βουλευτές...) και δη, αρχηγοι κομμάτων!.. Το "Μετακομιζω...γιατι...χωριζω...",τραγουδάει τώρα με...όλη την δύναμη της φωνής του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της νέας διακομματικής κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος...
     
                 

Ο λόγος ειναι οτι αυτη την εβδομάδα (ο ιδιος και οι συνεργάτες του απο σήμερα έχουν μετακομίσει...) το άλλο...,το νέο του Βαγγέλη, το ΠΑΣΟΚ, αλλάζει στεγη! Απο σήμερα φεύγει απο την Ιπποκρατους (όπου το παλιο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου!..) και...πηγαίνει στα παλια γραφεια του κινήματος, του Ανδρέα, (το τρίτο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ) στην Χαριλάου Τρικουπη!.. Να πούμε οτι ο...κύριος όγκος θα μετακομίσει την Πέμπτη! Εκείνο που πρέπει με την ευκαιρία να υπογραμμίσω, ειναι το γεγονός, πως στα μέχρι και χθες γραφεια του Γιώργου (έτσι για να γίνεται ο...διαχωρισμός!),το ΠΑΣΟΚ...ναι το ΠΑΣΟΚ πλήρωνε ενοίκιο γύρω στις 200.000 ευρω! Ναι σωστα διαβάσατε... Στα γραφεια της οδού Χαριλάου Τρικουπη του Ανδρέα στην αρχη του Βαγγέλη τώρα,το ΠΑΣΟΚ, θα πληρώνει, 10.000€!!! Το είδε...αλλιώς ο Βαγγέλης και τσουπ πήγε στην Χαριλάου Τρικουπη!..
                      Το δικο του γραφείο,του Ευαγγελου Βενιζέλου και των στενών συνεργατών του (όλων εκείνων που θα πηγαινοερχονται στο Μαξίμου για συνεργασία...) θα βρίσκεται όχι στο υπουργείο των Εξωτερικών, αλλα στην οδό Ζαλοκωστα,οπου τα γραφεια της Αντιπροεδριας της Κυβέρνησης!.. Και οπως λέμε Βαγγέλης ο...τριδιαστατος!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου