ΠΑΜΕ...ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Θα...κόψουμε πρώτοι το νήμα!
• Παγκόσμιο ρεκόρ στους νέους!
• Χρειάζεται αμεσα λύση!

           
         
 Θα το μάθατε άλλωστε! Η Ελλάδα "ανεβαίνει"...,τρέχει στην κυριολεξία με τα...χίλια στο δρόμο...ταχύτητας της ΑΝΕΡΓΙΑΣ!!!  Είμαστε πρωταθλητές! Η,για την ακρίβεια κατεχουμε προς το παρόν τουλάχιστον,την δευτερη θέση στην Ευρώπη! Δεν μπορει,τα...σκήπτρα που τα κατέχει μέχρι τούτη την ώρα (τον περασμένο Μάρτιο) η Ισπανία,γρήγορα θα...πάρουν τον δρόμο που οδηγεί στην Ελλάδα! Ο λόγος για την..."κυρία" ΑΝΕΡΓΙΑ!.. Μια ανεργία που μας εχει,στην κυριολεξία ΠΕΘΑΝΕΙ!!! Και κατα τα φαινόμενα αργούν πολυ να έρθουν και οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΈΡΕΣ, δυστυχώς!.. Εκει όμως, που η Ισπανία και όλες οι αλλες Ευρωπαϊκές χώρες δεν μπορούν να μας ξεπεράσουν ειναι στο θεμα της ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!!! 
                     



 Είμαστε λοιπον μόλις μιση...αναπνοή απο το να...πιάσουμε και να ξεπεράσουμε στην ανεργία την μέχρι τώρα "πρωταθλήτρια" Ευρώπης Ισπανία!..  Αυτη προηγείται,να...,τοσο λίγο,οπως λέγαμε όταν είμαστε παιδια! Τοσο λίγο! Ναι! Εχει,σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της ΕΕ  26,9ο/ο ανεργία! Εμείς εδω στην Ελλάδα την...ακολουθούμε ακούγοντας την...ανάσα της, με 26,8%στην ανεργία! Για αυτο σας είπα εκείνο το παιδικό...,"να...τοσο λίγο"! Η...απόσταση μας,δεν ειναι δα και πολυ...μακρινή!.. Ε;   Και φυσικα το περίεργο ειναι οτι η δικη μας η ανεργία ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,με αποτέλεσμα σε λίγο να καταρριψουμε όλα τα...ρεκόρ!.. Μακάρι η Κυβερνηση να βρει άμεσα την λύση!  Και μακάρι να έρθουν σύντομα και πριν ειναι αργά οι επενδύσεις! Γιατι επενδύσεις ακούω και επενδύσεις δεν βλέπω! Μου είπε με ζωγραφισμένη την αγωνία στο πρόσωπο του ένας, άνεργος πατέρας έξι (ναι εχει ο άνθρωπος να θρέψει έξι  στόματα! Και δεν μιλάω για την γυναίκα του και το δικο του! Αναφέρω μόνο τα παιδια...), έξι παιδιών!  Και οπως όλοι καταλαβαίνουμε δεν ειναι και ο μοναδικός...,η, μια περίπτωση πιο σωστα! Απο τετοια θεματα-ζητήματα ειναι πλέον γεμάτη,ναι η Ελλάδα! Ψέματα; Τι λέμε λοιπόν σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σε απόγνωση; Οτι όλα θα πανε καλα; Και άντε το είπαμε μια... Άντε δυο, τρεις,η πέντε... Το πρόβλημα λύθηκε; ΟΧΙ ασφαλώς... Χρειάζεται ριζοσπαστικές λύσεις! Λύσεις που θα έπρεπε να πάρουν οι κυβερνώντες "εδω και...χθες!"!!!  Βέβαια μια καλη περίπτωση ειναι ο αγωγός TAP, ο οποίος "φάνηκε" στην κρίσιμη στιγμη της χωρας! Όμως δεν φθάνει, για να λυθει το πρόβλημα της ανεργίας, ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ!!! Και τούτο το γνωρίζουν οι πάντες! 
                       


 Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρας μιλώντας στο συνέδριο του Κόμματος του είπε πως "αν χρειαστει σπάμε αυγά..."!  Να που η ώρα, του να...σπάσουμε τα αυγα έφθασε!  Εμπρός, λοιπόν πριν κόψουμε πρώτοι το...νήμα της ανεργίας! Και πάρουμε τα...πρωτεια, απο την Ισπανία... 
Περιττό να σας σας πω,πως ΟΥΔΕΙΣ και ΟΥΔΕΜΙΑ  χωρα μπορει να μας...κατεβάσει απο το πιο ψηλό σκαλί της ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!!! Εδω είμαστε και πολυ...προχωρημενοι! 




Έχουμε και οχι μονο, απο τον Μάρτιο, πιάσει κορυφή! Είμαστε κοντα στο 65%!!!!! Ναι στο 65% και λίγο λέω... Οι νεοι μας,καθημερινα εγκαταλειπουν την χωρα,προκειμενου,να βρουν καπου αλλου δουλεια για να ζησουν! Μακάρι ο Αντώνης Σαμαρας,που φαντάζει και οπως όλοι ομολογούν ειναι η τελευταία μας ελπίδα,μακάρι να βρει άμεσα την λύση! Άλλωστε την Πέμπτη που θα συναντηθεί με την Τροικα θα τους πει οτι ο Έλληνας δεν μπορει να αντέξει άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις!.. Αυτη ειναι και η κόκκινη γραμμή της κυβέρνησης! Μια γραμμή που τώρα με την μεγάλη ανεργία γίνεται ΠΙΟ ΚΟΚΚΙΝΗ!!!  Χρειάζεται θάρρος και πυγμή! Και οπως φαίνεται ο Πρωθυπουργός διαθέτει ,οπως και η Κυβερνηση του και τα δυο... Μην ξεχναμε πως,στην ανεργία πάμε...μπροστα!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου