ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!

Όλα ειναι έτοιμα!
• Σε 15 ημέρες το σήμα!
• Στο ακέραιο οι αποζημιώσεις!

   
                 
 Με αφορμή ένα τηλεφώνημα που δέχθηκα πριν απο λίγα λεπτα απο ένα συνάδελφο,απο τα πρώτα...βιολιά της ΕΡΤ,οτι δεν θα δεχθούν "τετελεσμένα γεγονότα" απο την Κυβερνηση,θα προσπαθήσω να μπω στο...σκεπτικο τους!.. Και αυτο, επειδη όταν σε εμένα (μιλάω για το προσωπικό μου θεμα...) την Πρωταπριλια του 1994 ήρθε ΑΔΙΚΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΊΔΑ ΚΆΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΈΣ  ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ!!!!! Και οπως καταλαβαίνετε το...έζησα μόνος μου!.. Και είχα παιδια να αναθρεψω... Ευτυχώς που πήγα στο ΤΕΛΕΣΙΤΥ και συμφώνησα έστω και με λίγα λεφτα προκειμένου να μην πειναει η οικογένεια μου... Τα λέω όλα αυτα γιατι,για την σημερινη κατάντια της πρώην ΕΡΤ ΑΕ  ευθυνόμαστε όλοι...  Και πολυ περισσότερο οι κάθε είδος συνδικαλιστές!.. Ακομα και για το "μαύρο" που εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον Ελληνα,που αγαπάει την κρατική και μαλιστα πολυ, Ραδιοτηλεοραση!
                     


 Τώρα! Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα δούμε το..."μεταβατικό σήμα"!.. Έστω και πειραματικά θα εκπέμπει η πρώην ΕΡΤ! Επιτέλους! Και το λέω αυτο γιατι εγω αγαπω...,η μάλλον λάτρευω το δημόσιο Ραδιόφωνο! Και μην ξεχνάτε πως έχω απο όλους τους συναδέλφους χαρακτηριστεί, ως "ραδιοανθρωπος"! Και μου αρέσει ο τίτλος αυτός!.. Έτσι, σε 15 ημέρες θα αρχίσει "η μεταβατική δημόσια τηλεοραση...", σε πείσμα όλων εκείνων που θέλουν και επιμένουν στο "μαύρο"!!!
                     



 Η Κυβερνηση έδωσε πριν λίγες ώρες "δέσμη γραπτών προτάσεων για τις αποζημιώσεις την ενδιάμεση λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεορασης, μέχρι το άνοιγμα του νέου φορέα..."!!! Απο αυτές τις προτάσεις τέσσερα σημεία,ειναι εκείνα που ενδιαφέρουν,όλους τους εργαζόμενους...
• Υπολογισμός ύψους των αποζημιώσεων!
• Υπολογισμός του τελικού ποσού! (Πρόκειται να δοθούν ολόκληρες οι αποζημιώσεις...)
• Η πρόωρη συνταξιοδότηση!  Και φυσικα...
• Η επιλογή του προσωπικού,στο νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα!
Με την ευκαιρία να σας πω,πως η ΠΟΣΠΕΡΤ απάντησε με...ελαφριά την καρδια! ΟΧΙ!.. Η ΠΟΣΠΕΡΤ, "μίλησε για ασάφεια και για μη νομιμότητα..."!!!
Όχι...παίζουμε!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου