ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ!!!

• Όχι, δεν το περίμεναν!
• Όλα στο...οβαλ γραφείο!
• Ανάσες απο την Αμερική!

                        
...Και τώρα; Τώρα! Ναι τώρα έχουν στην κυριολεξία..."καταπιει", την γλώσσα τους!.. Όλοι εκείνοι που έλεγαν πως ο Πρωθυπουργός,δεν πρόκειται να παει επίσημα στις ΗΠΑ, έχουν,ναι, έχουν...ξεραθει! Ειναι αλήθεια οτι δεν το περίμεναν! Τουλάχιστον τώρα!.. Ένας μάλιστα, που ειναι και αρχηγός Κόμματος ,"έβγαινε", αλλα και "βγαίνει", σχεδον καθημερινα απο το κανάλι του και λέει για τον πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό Αντωνη Σαμαρα, τα..."χίλια μοιρια", τόσα όσα δεν εχει φανταστεί ουτε καποιος σεναριογράφος που διαθέτει το πιο...διαστροφικο μυαλο,γραφοντας σενάρια...τρόμου! Λέει μάλιστα απο την εκπομπη που παρουσιάζει οτι, "ο Αντώνης δεν πρόκειται να περάσει ουτε με αεροπλάνο, έξω απο τον Λευκό Οίκο..."!!! Και ακομα πως, "ο Τούρκος Πρωθυπουργός ειναι ο μόνος κερδισμένος, απο την Αμερική!.."!!!  Βέβαια και ύστερα απο την τροπή που πήραν τα πράγματα δεν γνωρίζω το,τι ο συγκεκριμένος πολιτικός θα λέει πλέον!.. Ελπίζω να αλλάξει...ρότα!.. Και εκτός απο τον συγκεκριμένο πολιτικο αρχηγο και οι άλλοι,αντέδρασαν στην ανακοίνωση της Ουάσιγκτον, πως "ο έλληνας Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ στις 8 Αυγούστου και θα συζητήσουν για τις σχέσεις Αμερικής-Ελλάδας,καθώς και για τις διεθνείς εξελίξεις..."!

                      
Τρία! Ναι τρία ειναι τα βασικά θεματα τα οποία θα φέρει-θέσει προς συζήτηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο, ο Αντώνης Σαμαρας,ο οποίος απο σήμερα προετοιμάζεται για την επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ! Ένα ταξίδι,όχι αναψυχής,οπως κάποιοι...,η καποιος μπορει να λέει και να πιστεύει, αλλα εργασίας και λύσεων των μεταξυ μας  προβλημάτων!.. Και θα πρέπει να ομολογήσω πως τα προβλήματα ειναι πολλα και δύσκολα! Άλλωστε η χωρα μας ειναι μέλος του ΝΑΤΟ και απο τα πιο,πιο παλια στην συμμαχία με την Αμερική...  Έτσι κάποιες διάφορες που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια και έχουν...βγει προς τα έξω, ειναι καλο να συζητηθούν και να βρεθει μια κοινή αποδεκτή λύση!..  Κάτι που εχει γίνει πολλές φορές και στο παρελθόν!!! 
       
    Ας έρθουμε όμως στα καυτά θεματα,τα οποία ο Αντώνης Σαμαρας,θα...ρίξει στο τραπέζι των συζητήσεων του με τον Μπάρακ Ομπάμα! Ειναι πολυ επίκαιρα και παράλληλα "καυτά"!!! • Πρώτο ζήτημα, ειναι τα εθνικά μα θεματα. Σε αυτα περιλαμβάνονται οι Ελληνοτουρκικές διάφορες, στο Αιγαίο! Η υπόθεση της Κύπρου,που για πολλα χρόνια ειναι χωρίς λύση! Και φυσικα το όνομα που θα πάρει η FYROM, τα Σκοπιά! Με την ευκαιρία να σας υπογραμμίσω πως ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, στην επιστολή που έστειλε στον Αντώνη Σαμαρα, "μιλάει για μια ονομασία κοινά αποδεκτή" και που σύμφωνα με τον κ. Νιμιτς θα πρέπει να λέγεται "Ανω Δημοκρατία της Μακεδονίας"!!!  Εδω ο Πρωθυπουργός θα τονίσει στον Αμερικανό Πρόεδρο πως η Ελλάδα δεν δέχεται, να υπαρχουν παράγωγα "Ανω", η "Κάτω", η "Μέση", η "Πέρα-Δώθε"!!! Και το πιο σπουδαίο. Οτι, η Μακεδονία ειναι μια και ειναι ελληνική! Αρα η Ελλάδα δεν δέχεται τα Σκοπιά να...βαπτισθουν "Μακεδονία", με οποιοδήποτε απο τα παράγωγα και αν μπει "μπροστα"!!! Τέλεια και παύλα!.. Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις θα πρέπει με την ληξη ολων οσων γίνονται τώρα στην γειτονική χωρα (έχουμε καθημερινές διαδηλώσεις με νεκρούς, εναντίον του Ερντογαν...) να βρεθει άμεσα λύση!  Ακομα λύση να δοθεί και στο Κυπριακο ζήτημα, το οποίο "εχει τραβήξει χρόνια τώρα" και ουδεις γνωρίζει,μέχρι που θα παει!.. 
• Δεύτερο ζήτημα, ειναι η άθλια Οικονομικη κατάσταση της Ευρώπης (Ευρωζώνης) και κατ'επεκτασην και της Ελλαδος! Ο κ. Σαμαρας, θα τονίσει στον κ. Ομπάμα οτι ο έλληνας τα...φέρνει δύσκολα και οτι τα προβλήματα της ανεργίας και της φτώχειας ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ,ημέρα με την ημέρα! Και φυσικα θα ζητήσει την βοήθεια της μεγάλης αυτής χωρας! Θα ζητήσει απο τους Αμερικανού επιχειρηματιες να επενδύσουν στην χωρα μας,λέγοντας πως οι συνθηκες ειναι ιδανικές... Άλλωστε η Αμερική πάντοτε ήταν δίπλα στην Ελλάδα,σε κάθε δύσκολη στιγμη!.. Έτσι δεν ειναι; Ας μην κρυβόμαστε λοιπόν; Και... 
• Τρίτο ζήτημα, ειναι η "βαρειά ελληνική βιομηχανία,ο Τουρισμός"! Ο Πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να πείσει τον Αμερικανό Πρόεδρο οτι "ουδεμία ανησυχία συντρέχει πλεον! Ετσι το εμπάργκο θα πρέπει να φύγει,.."! Ένα "εμπαργο",που εχει θέσει η Αμερικανική Κυβερνηση στους πολίτες της! Έτσι να αρθεί αυτη η "νότα" και να δοθεί το πράσινο φως ώστε οι Αμερικανοι να έρθουν και πάλι στην Ελλάδα!.. Να έρθουν...ανάσες απο την Αμερική!!! Οπως και παλια! Παράλληλα ο Πρωθυπουργός θα συζητήσει για τα ελληνικά κοιτάσματα, την Αιολική ενέργεια και για πολλα...,πολλα ακομα θεματα!.. Και ασφαλώς θα μεταβιβάσει-μεταφέρει πρόσκληση του κ. Παπουλια, ώστε ο κ. Ομπάμα να επισκεφθεί επίσημα την Ελλάδα!.. Για αυτο σας είπα απο την αρχη οτι για το επισημο ταξιδι στις ΗΠΑ του Αντωνη Σαμαρα, όλοι τώρα καταπιαν την γλώσσα τους!!!  Ολοι ομως!..  Ψέματα;



       

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου