ΤΟ ΗΞΕΡΕ...

· Ολα έγιναν στη δεξίωση!
· Ο Ομπάμα υπέρ!
· Ολα στο τραπέζι!

       
         
 Ολα έγιναν με ένα τροπο,που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους! Ο πρωθυπουργός ήταν καλεσμένος στην δεξίωση του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα! Εκεί ο Ντανιελ Σμιθ,ανακοίνωσε στον Αντώνη Σαμαρα,πως όλα είναι έτοιμα για την επίσκεψη του στις ΗΠΑ... Το μόνο που έπρεπε να βρεθεί ήταν η ημερομηνία! Μια ημερομηνία που έκλεισε χθες! Ετσι αποφασίστηκε να παει στην Ουάσιγκτον ο κ. Σαμαρας στις 8 Αυγούστου! Ετσι και θα γίνει...



Αυτά έγιναν λοιπόν στις 4  Ιουλίου εδώ στην Αμερικανική πρεσβεία, στη δεξίωση! Τώρα! Να σας θυμίσω, πως ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα είχε επικοινωνήσει για τελευταία φορά με τον Ελληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρα, πέρυσι, αμέσως μετά την εκλογή του έλληνα πολιτικού στην Πρωθυπουργία και είχαν συμφωνήσει για μια επίσημη επίσκεψη του κ. Σαμαρα στις ΗΠΑ!..
                   Να τονίσω πως τότε (πέρυσι)  ο κ. Ομπάμα είχε πει στον κ. Σαμαρα, πως οι ΗΠΑ είναι αρωγός για την Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλαδος και φυσικά για την παραμονή της στην Ευρωζώνη... Ο Αντώνης Σαμαρας για την επίσκεψη του ,επίσημη,στην Αμερική το ήξερε πολύ πιο πριν! Δεν άφησε όμως να...διαρρεύσει τίποτε πριν ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες... Και έκανε πολύ σωστά!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου