ΠΑΡΑΛΟΓΟ!!!

• Εψαχνε για...δουλεια!
• Έκλαψε στην...αγκαλιά του Βαγγέλη!
• Πλούσιος και δήλωνε...φτωχός!

    


--- Βαγγέλη,κανε κάτι,σε παρακαλω...
 --- Τι συμβαίνει Χρήστο; Γιατι κλαις;
Και αμέσως ο Χρήστος πέφτει στην αγκαλια του Βαγγέλη και...ξεσπάσει σε λυγμους! Κλάμα να...δουν τα ματια σας! Αφου όσοι ήταν παρόντες στο περιστατικό δακρυσαν! Λες και έβλεπαν κάποια ταινία του ελληνικου κινηματογράφου της παλια καλής εποχής!.. Η, πίστεψαν, προς στιγμήν, πως βλέπουν ένα...όνειρο! Όχι! Όχι δεν ήταν έτσι! Και ακομα δεν ήταν...θεατές "γυρισματος" μια νέας ταινιας  για τον κινηματογράφο...,η ενός σίριαλ για την τηλεοραση! Η...σκηνή που έζησαν ήταν πραγματική! Ήταν ...ζωντανή! Όχι...ψεύτικη! Δεν έπαιζαν ηθοποιοί! Ήταν δυο γνωστα πρόσωπα της πολιτικής...σκηνής του τόπου! Ναι..γεια σου! Και αυτοι παίζουν άριστα τον ρόλο τους! Πολλές φορές μάλιστα καλύτερα και απο τους ηθοποιούς!! Αμεεεεε!..
            --- Βαγγέλη, είμαι σε κακά χάλια...
            --- Ναι! Ναι το βλέπω! Αλλα δεν καταλαβαίνω,ρε Χρήστο!
            --- Ψάχνω για δουλεια!
            --- Τι είπες; Εσυ;
            --- Ναι! Περνάω δύσκολα! Ουτε να φάω δεν έχω!!!
            --- Εσυ; Τι μου λες τώρα;
Εδω,στο άκουσμα όλων αυτών υπήρξε μια παύση! Πήραν και οι δυο μερικές ανάσες και αμέσως ο Βαγγέλης σχηματίζει στο κινητο του έναν αριθμο και με άπταιστα Γερμανικά μιλάει με την κυρία Ανγκελα!   "Το...και...το...",της λέει! Φαίνεται,οτι και εκείνη άρχισε να...κλαίει! Τουλάχιστον αυτο έδειχναν οι...κινήσεις του Βαγγέλη! "Δεν ξέρω τι να κάνω;", είπε στην συνέχεια ο Βαγγέλης! "Καλα σε πέντε λεπτα σε παίρνω...", ήταν η απάντηση και το τηλέφωνο έκλεισε!
            --- Σε πέντε λεπτα Χρήστο όλα τελειώνουν...
            --- Μακάρι! Μακάρι Βαγγέλη, για είμαι έτοιμος να...φουνταρω!
            --- Όχι! Όχι Χρήστο! Όχι αυτα που...κοροιδευουμε! Όχι! Περίμενε...
Τα...πέντε λεπτα είχαν περάσει! Το κινητο του Βαγγέλη κτύπησε! Και,ω του θαύματος... "Βαγγέλη μπορει να παει στη Ευρωπαϊκή Τράπεζα,ως εκπρόσωπος της Ελλαδος! Ο μισθός βέβαια ειναι μικρός αλλα στην συνέχεια θα του κάνουν αύξηση!.."!!! "Και βέβαια μπορει να παει...",απάντησε ο Βαγγέλης, γεμάτος χαρα...και ευχαρίστησε την Ανγκελα!..
             --- Φεύγεις για Βρυξέλλες τώρα!..
             --- Ειναι καλη η δουλεια; Ποσα θα παίρνω;
             --- Ναι... Είπα φεύγεις τώρα Χρήστο...

Οι διάλογοι μπορεί να ειναι φανταστικοι, αλλα κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα στη συνάντηση του Βαγγέλη Βενιζέλου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, με τον πρώην και για πολλα χρόνια Βουλευτή και υπουργό του Πρασινου Κινήματος Χρηστο Παπουτση!.. Και έτσι,που λέτε ο κ. Παπουτσης έγινε εκπρόσωπος μας στην Ευρωπαϊκή Τραπεζα με τον...ευκαταφρόνητο μισθο των 12.500 ευρω,τον μήνα! Ναι! Και όλοι εμείς οι άλλοι στην...πείνα! Τι είπατε; Εάν ειναι λογικό; ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ! ΠΑΡΑΛΟΓΟ!!!
 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου