ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ;

"Παιδι" της Μερκελ!
• Πήρε και...αύξηση!
• Θέλει κι'αλλα!

 
Τις τελευταίες ημέρες,όλο και περισσότερο έρχεται-βγαίνει στο "φως" η υπόθεση του Γερμανού Κομισαριου (για μένα θα πρέπει να λέγεται ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΣ και όχι Κομισαριος... Έτσι δεν ειναι;) στην Ελλάδα!  Μια υπόθεση που, ιδιαίτερα τούτες τις δύσκολες στιγμές που περνά η χωρα μας, παίρνει μεγαλύτερη διάσταση!.. Και αυτο, επειδη οι...αριθμοί ειναι...,η μάλλον λένε την αλήθεια!. Μια αλήθεια που ενώ όλοι την ξέρουμε, λίγοι την...παραδεχομαστε! Έχω πει πολλές φορές, πως απο την σελίδα αυτη, θα λέγεται και θα γράφεται ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και το εννοώ! Οσο πικρή και εάν ειναι,ΟΥΔΕΙΣ μπορει να την...διαφοροποιήσει! Να την αλλάξει! Να την τροποποιήσει! Και τέλος! Να την διαστραβλωσει! Οτι και να γίνει...,εκείνη θα λάμψει! Και αυτη η σελίδα λέει ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!..
                         
 
 
 
Ο λόγος για το..."παιδι" της Ανγκελα Μερκελ! Για τον Γιοακιμ Φουχτελ! Τον "κύριο", που απο τις πρώτες ημέρες που η χωρα μας "μπήκε", όχι με την δικη μας (των πολιτών) θέληση, αλλα της τότε ηγεσίας της (Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου και...ΣΙΑ!!!), απο τοτε λοιπόν που "μπήκε" στον "μηχανισμό στήριξης", ήρθε...,πιο σωστα "πάτησε το πόδι του" στην Ελλάδα, και το "παιδι" της κ. Μερκελ!.. Ειναι τα...ματια της! Ειναι τα...χέρια της! Με λίγα λόγια. Ειναι, "ο δικός της άνθρωπος"!..  Δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ, εάν ο Γερμανός εκπρόσωπος δεν πει το ΝΑΙ!!! Και αντί να βοηθάει την ελλαδα 
(Γιατι αυτός υποτίθεται ειναι ο ρόλος του! Για αυτο ήρθε άλλωστε...,η μάλλον μας τον επέβαλαν!..), καθημερινα μας κάνει την ζωη και πιο δύσκολη!.. Και πιο δύσκολη! Ενώ αυτός...καλοπερναει!..
Και ενώ λοιπόν οι ταλαιπωροι Ελληνες βρίσκονται σε τραγικη οικονομικη κατάσταση, αυτός ο Κομισαριος...,συγγνώμη ο...ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΣ ήθελα να γράψω, αυτός που λέτε ζήτησε και πήρε ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ!!!!!  Και έπαιρνε μισθο 400.000 (τετρακοσιες χιλιάδες!!!) ευρω! Δεν ξερω αν ειναι το μηνιατικο του...,η τον χρονο!!! Τώρα ο κ. Φουχτελ, που εχει γίνει τελικα ΧΟΥΦΤ(Α)ΕΛ ζήτησε αλλα 200.000 (διακόσιες χιλιάδες!!!) ευρω, επειδη οπως είπε "η ζωη...,η διαβίωση στην Αθήνα και γενικα στην ελλαδα,ειναι ακριβή!.."!!!!!  Εάν ρεεε, εσυ δεν μπορείς να περάσεις με μισθο 400.000 ευρω,πως μπορούμε να ζήσουμε όλοι εμείς με τα 750...,η 600 ευρω τον μήνα; Μπορει κάποιος απο τους κύριους...ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ της Γερμανίας στην Ελλαδα να μας απαντήσει; Τωρααα όμως!.. 
Αυτός, ο Γιοακιμ Φουχτελ, ενώ λοιπόν αυτός μας τα παίρνει χοντρά (εμείς τον πληρώνουμε και όχι η Γερμανία!) έρχονται τα...καλοπαιδα της Τροικα και ζητουν νέο...κουρεμα σε μισθούς και συντάξεις! Ειναι απο τα εντελώς παράλογα των ημερών! Οπως πάντως διαβεβαιώνει η Κυβερνηση, νέο,ναι,νεο κουρεμα στους μισθούς και στις συντάξεις των Ελλήνων δεν θα γίνει!.. ΜΑΚΆΡΙ!!!! Μπορει η πολιτεία η Κυβερνηση να μας διαβεβαιώσει εάν οι 600.000 (με την αυξηση!..) που παίρνει ο κ.Χουφτ(α)ελ ,εεε, συγγνώμη ο κ. Φουχτελ ήθελα να γράψω,ειναι τον μήνα; Η, τον χρόνο; Γρήγορα όμως! Περιμένουμε;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου