ΣΑΣ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΡΕΕΕ!!!

• Ενα...σωρό λεφτα,άσκοπα!
• Ρεεε,πάτε καλα!
• Μας...δουλεύουν!

                         


 - Εντάξει!..
  - Ειναι αλήθεια, οτι σε όλους αρέσει το καλο, το γουστοζικο, το όμορφο! Ειναι ένας, που δεν συμφωνει; Δείξτε μου έναν!
   - Δεν υπαρχει! Όλοι...,η πιο σωστα "άπαντες" (έτσι θα έλεγαν στα σχολεία!..) θέλουν, επιζητούν το τέλειο!!! Να εργάζονται, δηλαδη, με συνθηκες που να ικανοποιούν ακομα και το...μάτι!.. Όμως κάποιος της κυβέρνησης, με υψηλή θέση, θέλησε και τα άλλαξε όλα! Δεν σκέφτηκε, διολου, ο...μπαγασας τις συνθηκες...,την τραγικη οικονομικη κατασταση και έβαλε μπροστα την ιδέα του να φτιάξει απο την αρχη το γραφείο του!.. Χωρίς να...πάρει προσφορές, το ανέθεσε σε δικο του άνθρωπο (αυτο λενε τουλάχιστον οι...σύντροφοι του!) και αμεσως άρχισαν οι...εργασίες!..
                        

- Τι λες ,δεν θα ήταν καλύτερα εδω να βάζαμε μια...πράσινη κουρτίνα;
                         - Δεν έχεις άδικο! Αλλα για να μην...χτυπάει πολυ, να την πάρουμε, λιγο πιο ανοιχτό, το πράσινο!! Έτσι δεν θα δώσουμε και...στόχο!..
                         - Α, να σου πω! Αυτός...,εδω ο πίνακας... Αυτός εδω (του δείχνει ποιον λέει...) ρεε, παιδι μου δεν θα ήταν καλύτερα να...παει απέναντι; Ε,τι λες;
                         - Ναι! Όμως θα σημειωθεί μεγαλο...κενο, πίσω απο την...πλάτη σου!
                         - ...Μπορει! Θα ειναι ομως πιο όμορφο το...περιβάλλον! Έτσι πιστεύω...
                         - Οτι, πεις! Άλλωστε εσυ...πληρώνεις! Και οποιος πληρώνει εχει...δίκιο!!!
                         - Αλλαξετο λοιπόν,τώρα! Τώρα! Πριν το...μετανιωσω!..
                         - Εγινε..! 
                         - Για να σου πω! Η πολυθρόνα αυτη δεν μου αρέσει καθόλου! Το γραφείο ειναι,ωραίο 
Η πολυθρόνα...,ρεε,παιδι μου ειναι...παλιομοδίτικη! Για φέρε μερικα...δείγματα, ώστε να επιλέξουμε, την πιο...κατάλληλη!!!!! 
                         - Αλλα και αυτός ο...πολυελαιος δεν...παει καθόλου, με την γραμμή, που τώρα πια θελουμε...και επιλέξαμε για το γραφείο ενός υπουργού των Εξωτερικών! Και παράλληλα ενός (έτσι ειναι...) αντιπροέδρου μιας κυβέρνησης, η οποία "σώζει την Ελλάδα"!!!
                         Ο διάλογος αυτός, μπορει να ειναι...φανταστικος, όμως η ιστορία (εγω το έκανα σενάριο για...δυο!!!) ειναι πέρα για πέρα αληθινη!.. Έτσι ακριβώς έγινε! Και για όλα αυτα ο ελληνικός λαός θα πληρώσει περισσότερες απο πεντακοσιες  χίλιαδες ευρω! Ναι! Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, περι αυτού πρόκειται, ενέκρινε 500.000 ευρω για την αναμόρφωση του γραφείου του!!!!! Κάτι που έγινε αμέσως αντιληπτό και που βεβαίως..."χτύπησε", σε όλους άσχημα! Ένα...σωρό λεφτα άσκοπα! Επειδη δεν του άρεσε, έτσι οπως ήταν το γραφείο του!.. Ρεεε,πάτε καλα! Σε μια εποχη που ο λαός, πειναει, εσείς δίνεται έτσι για...ομορφια 500.000 ευρω; Ειναι βέβαιον πλέον οτι μας...δουλεύουν!..
Μάγκες...,σας βλέπουμε! Πάρτε το χαμπάρι! Και να αλλάξετε τακτικη, οσο ειναι καιρος ακομα!.. Έτσι; Και μην ξεχνάτε. Εχει ο καιρος...γυρίσματα!!! Πίσω εχει η...αχλαδα την...ουρα!..


    

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου