ΜΑΖΈΨΤΕ ΤΟΥΣ!!!

* Επιθέσεις σε όλους!
* Η ζωή μας είναι...κόλαση!
* Ουδείς ενδιαφέρεται!
                               
 
 
Το σχόλιο μου για όλα όσα έγιναν τις προάλλες μέσα στον προαστιακο,  με εναν μαυρο τεραστιων διαστασεων, που ενω δεν ειχε εισιτηριο , επιτεθηκε στον ελεγκτη, είχε μεγάλη απήχηση!  Έστω και αργά πάρθηκαν μέτρα από τον ΟΣΕ! Ετσι είδαμε πολλές φορές να περνάνε οι ελεγκτές και να εφαρμόζουν επιτέλους το νόμο, τον κανονισμό!  Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή. Απο την έναρξη των δρομολογίων! Και δεν θα είχαν χαθεί πολλά εκατομμύρια ευρώ, τα οποία βεβαίως πληρώσαμε και με το παραπάνω όλοι εμείς οι άλλοι!.. Αυτή είναι δυστυχώς η τραγική αλήθεια! Είτε αρέσει...,ειτε όχι!
                                
 
Τώρα! Ένα άλλο περιστατικό συνέβη πριν λίγες ώρες κάτω εκεί στην πλατεία Βάθης! Ένα γεγονός που με άφησε με το στόμα..ανοιχτό! Θα μου πείτε ότι στη συγκεκριμένη πλατεία καθημερινά έχουμε διάφορα θέματα, γεγονότα!  Ναι!  Ναι έτσι είναι. Έχετε δίκιο.  Όμως αυτό που μου αποκάλυψε σήμερα λίγο μετά το τέλος της λειτουργίας, ο καλός μου φίλος και πνευματικός, ο π, Τιμοθεος Ηλιακης, ξεπερασε κάθε προηγούμενο! Και δεν σηκώνει καμία αναβολή!  ΟΧΙ ΑΎΡΙΟ.  ΣΉΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΉ, ΕΆΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΆΠΟΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ! Εμπρός λοιπόν μέτρα ΕΔΏ ΚΑΙ ΧΘΕΣ!. Όχι λόγια...,έργα!  Δεν πάει άλλο! Οι λαθρομεταναστες (μαύροι, κίτρινοι, λευκοί, από όλες τις φυλές) εχουν αναλάβει δράση! Δεν μπορεί ουδείς να κυκλοφορήσει ελεύθερος έξω από το σπίτι του! Δέχεται αμέσως επίθεση... Η, για να τον ληστεψουν..., η για να τον προπηλακισουν!  Πώς είπατε; Τι κάνει η Αστυνομία;  Χμ!  Μα δεν την αφήνουν! Τις έχουν...δέσει τα χέρια, δυστυχώς!  Δεν είναι ψέματα... Είναι η πραγματικότητα αυτή!
                                  
 
 
 
 Τις προάλλες λοιπόν ο Αρχιμανδριτης πατήρ Τιμοθεος Ηλιακης πήγαινε με το σκυλάκι του βόλτα (έχει ένα πολύ όμορφο ροντβαιλερ...) και κάπου εκεί στην πλατεία δέχτηκε την επίθεση από ένα γιγαντοσωμο λαθρομεταναστη, ο σκύλος του οποίου, ενα τεράστιο λαμπραντόρ, πάρα λίγο να...κάνει κομμάτια τον σκύλο του π. Τιμοθεου! Ευτυχώς που μπήκε στην μέση ο Αρχιμανδριτης και κατάφερε να  σταματήσει το κακό! Όταν έφθασε η Αστυνομία, το μόνο που είπαν, παρά τις διαμαρτυρίες του  Ιερέα,  "Πάτερ μην ενοχλείτε τον κύριο!!!"!!!!! Το περιστατικό έγινε γνωστό και σε κάποια παιδιά της Χρυσής Αυγής και το τι ακολούθησε όλοι το υποψιαζομαστε!  Ο λαθρομεταναστης (μαύρος και μακρυά από εμένα η λέξη ρατσιστής!..) και ο σκύλος του δεν κυκλοφορούν πλέον...  Άλλαξαν...γειτονιά!..Για αυτό λέω στην Κυβέρνηση πάρτε άμεσα μέτρα πριν η Χρυσή Αυγή επιβάλλει το δικό της νόμο! Οι κάτοικοι της περιοχής λένε πως η ζωή τους έχει γίνει κόλαση και ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται! Και εδώ που τα λέμε έχουν απόλυτα δίκιο!  Παιδιά τής κυβέρνησης ΜΑΖΈΨΤΕ ΤΟΥΣ όσο είναι ακόμα καιρός... Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα! Γκεγκε;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου