ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!..

• Επιστολή του Σκοπιανου Πρωθυπουργού!
• Όχι, Μακεδονία! Ναι, Βαρνταρσκα!
• Δείξτε τώρα,τι θα πει ελληνική ψυχή!

                            
 
 Μεσα στην προσπάθεια μας να...απομακρυνθουμε απο το χάος του γκρεμού,της καταστροφης, που οι ενέργειες όλων...,η σχεδον όλων των πολιτικών, απο την Μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα , μας έφεραν, ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!!! Η,για την ακρίβεια πέρασε σε δευτερη...,ακομα και σε τριτη μοίρα δυστυχώς! Ξεχάσαμε ένα απο τα ανοιχτά ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ!.. Και ενώ εμείς το ξεχάσαμε ΕΚΕΊΝΟΙ, οι Σοπιανοι, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ!!! Παντού όπου βρεθούν μιλάνε για αυτο! Για την ονομασία! Έχουν βαφτίσει τα Σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και εμείς αλλου...βλέπουμε...,η βλέπαμε, γιατι θέλω να πιστεύω πως τούτη η Κυβερνηση θα αντιδράσει!.. Και θα αντιδράσει, όχι με λόγια,όχι, αλλα με πράξεις!.. Για να δούμε...
     
                       

Το "Μακεδονικό Ζήτημα", δεν ειναι τωρινή υπόθεση! Δεν βγήκε σήμερα! Τουτο, εμφανίστηκε πιο έντονα μαλιστα, μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας! Έτσι οι Σκοπιανοί που είδαν - διαπίστωσαν την δικη μας ΑΔΡΑΝΕΙΑ, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και...έκτισαν τον μύθο του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!..  Εδω θα πρέπει να σας πω,πως "η εθνική μας αυτη πληγή,έρχεται απο πολυ μακριά. Απο την Οθωμανική Αυτοκρατορία..."!!!  Βέβαια τούτη την ώρα δεν θα μπω πιο βαθεια απο ιστορικής πλευράς στο ζήτημα!  Θα το κάνω λίγο αργότερα!  Όμως το θεμα λίγο πολυ ειναι γνωστό σε όλους... Όλα πάντως έγιναν ύστερα απο την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας! Τότε, το 1991, είδε..., καλύτερα ιδρύθηκε το "Μακεδονικό Κράτος", με την ονομασία έπειτα ,στην συνέχεια "Δημοκρατία της Μακεδονίας"!!! Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η Ελλάδα να αντίδραση, προσφευγοντας στον ΟΗΕ!.. Έτσι το 1993 το κρατίδιο αυτο αναγνωρίστηκε απο τον ΟΗΕ, ως FYROM !..   Τα υπόλοιπα σε όλους ειναι γνωστά!.. Να σας θυμίσω όμως,πως το 1994 θέσαμε εμπάργκο!  Ένα χρόνο μετά (1995) υπογράφηκε η "Ενδιάμεση Συμφωνία",μεταξυ μας!..  Όμως τωρα και πάλι η Ελλάδα βρίσκεται σε εναν ακηρυχθο πόλεμο!.. Είμαστε στα..."χαρακωματα"!!!
                              Φθάσαμε σήμερα σε μια κατάσταση που οι Σκοπιανοί προσπαθούν να περάσουν ετσι τελικα! Και θα πρέπει να σας πω,πως και ύστερα απο την ανοχή της Ελλαδος,τα εχει καταφέρει! Βλέπετε η δικη μας η...στάση υπήρξε και δυστυχώς εξακολουθεί να ειναι ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ!!! Χωρίς καν, παλμό! Χωρίς ουσία! Χωρίς δυναμική! Η FYROM έτρεξε και κατάφερε πολλές χώρες να την λένε - αποκαλούν "Μακεδονία"!!! Κατάφερε δηλαδη να την αναγνωρίσουν,ως "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!  Εμείς; Εμείς ναι, αντιδρασαμε!..  Όχι όμως με την απαιτούμενη δυναμικότητα! Όχι έτσι οπως έπρεπε! Οπως  οι Ελληνες σε τέτοιες περιπτώσεις, Εθνικών Θεμάτων, αντιδρούν! Αφήσαμε τους Σκοπιανούς να κάνουν οτι...γουστάρουν! Οτι θέλουν και μάλιστα,χωρίς να φοβούνται! Και αυτο γιατι έχουν πάρει τις...ευλογίες των Αμερικανών!!! Ειναι γεγονός οτι πίσω απο κάθε ενέργεια της FYROM "κρύβεται" η Αμερικανική πολιτική!..
                               Ήθελα απο καιρό να μιλήσω-σχολιάσω το πιο "καυτό" εθνικό μας θεμα,οπως ειναι το Σκοπιανό! Βρήκα...,για την ακρίβεια διάβασα αργα το βράδυ στα...ψιλά της εφημερίδας μου, πως ο Πρωθυπουργός της FYROM θα στείλει (έστειλε ήδη;) επιστολή στον δικο μας πρωθυπουργό, τον Αντώνη Σαμαρα,προκειμένου να βρεθούν και να κουβεντιασουν για όλα!.. Μάλιστα το επίσημο όργανο των Σκοπίων, η εφημερίδα "Dnevnil", δημοσιεύει αυτη την επιστολή! Την σχολιάζει μάλιστα, αναφέροντας,οτι "...ίσως κάτι να βγει απο την τετ-α-τετ συζήτηση των δυο πρωθυπουργων..."!!!  Ο στόχος ειναι ένας. Να πάρει την συγκατάθεση του  Αντωνη Σαμαρα,για το "Ανω","Κάτω" και "Γύρω" του ονόματος!.. Δηλαδη μπροστα απο το "Μακεδονία", να...κοτσαρει ένα απο αυτα...η κάτι παρόμοιο παραγωγο! Οπως "Ανω Μακεδονία" κλπ!..
                               Όχι κ. Γκρουεφσκι! Σε καταλάβαμε! Πήραμε χαμπάρι τι ακριβώς έχεις στο μυαλο σου! Τι θέλεις και τι ζητάς απο αυτη την "αιτουμενη συνάντηση" σου, με τον κ. Σαμαρα! "Θέλω να επιλυθούν οι οποιες διάφορες μας...", γράφετε στην επιστολή σας κ. Γκρουεφσκι! Και οπως τονιζετε "ιδιαίτερα στην επίλυση του ονόματος..."!  Όχι...,πολλα εκατομμύρια όχι κύριε Πρωθυπουργέ της FYROM !..  Να προσθέσω πως ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός προτείνει "να συσταθούν δυο ομάδες εργασίας με επικεφαλής τους δυο πρωθυπουργούς,ώστε να διεξαχθούν συνομιλίες εντός του πλαισίου του ΟΗΕ..."!!! Όχι! Όχι κ. Γκρουεφσκι γιατι πρόκειται για έναν ακομα δικο σας "ελιγμό"!!! Μια ακομα "ντριπλα"!!!  Όχι λοιπόν σε άλλη αδιαλλαξία! Φθάνει πια! Μπορειτε να ονομασετε την χωρα σας ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ! Το όνομα αυτο υπήρχε απο παλια! Και το γνωρίζετε... Η Μακεδονία,ειναι μια και ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Και αυτο το ξέρετε!  Όχι λοιπόν στην αδιαλλαξία σας! Η ελληνική ψυχή θα μιλήσει! Αυτο μην το ξεχνάτε κύριε πρωθυπουργέ της FYROM!!! Δεν υπαρχει περίπτωση!.. Έτσι;

                              

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου