ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ!..

· Αξιοσημείωτη πρόοδος!
· Είναι στο δρόμο της επιτυχίας!
· Ερχεται ο κ. Σοιμπλε!

                  
 
 Λίγες ημέρες πριν έρθει στην Ελλάδα για επίσημη επίσκεψη ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ο κ. Βολφγανγκ Σοιμπλε, σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του για την μεγάλη ανεργία στην ΕΕ και για την οικονομική κατάσταση της Ευρωζώνης, αναφέρθηκε και στην Ελλάδα, λέγοντας ότι "όλα πηγαίνουν καλά"!!!
                    "Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρα έχει επιτύχει αξιοσημείωτη πρόοδο", είπε ο κ. Σοιμπλε! Και συνέχισε. "Με τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις δείχνει η κυβέρνηση, πως οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο..."!!!  
                      


  Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, φαίνεται πως έχει κάνει στροφή περισσότερες από 180 μοίρες στο δικό μας ζήτημα! Βέβαια οι λόγοι είναι προφανείς!! Εκλογές έρχονται στην Γερμανία και χρειάζονται πολύ τα...κουκιά! Τα ελληνικά..,κουκιά που βρίσκονται και εργάζονται στην Γερμανία! Ολα τα έχει μελετήσει ο κ. Σοιμπλε! " Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι η έκθεση της Τροικα για τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα θα είναι θετική...", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός Υπουργός!!!  Ολα πλέον θα κριθούν στο Γιουρογκρουπ της Δευτέρας στις Βρυξέλλες! Εκεί όπου αναμένονται να παρθουν πολιτικές αποφάσεις!!! "Η Ελλάδα βρίσκεται στο δρόμο της επιτυχίας και είμαι σίγουρος πως έτσι θα συνεχίσει, προς την κατεύθυνση αυτή...", υπογράμμισε τέλος ο κ. Σοιμπλε!.. Με "σύμμαχο" και συμπαραστάτη τον Γερμανό υπουργό η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει!.. Αν και έχω πολλές ενστάσεις!!! Γιατί, τώρα τα λέει!..

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου